Contentpagina bosh selfcleaning

 

SelfCleaning Condenser™

Wie reinigt thuis de condensor? De Bosch droogkast uiteraard!

 

 

SelfCleaning

Bosch droogautomaten behoren niet alleen tot de meest efficiënte ter wereld – ze blijven dat ook. Dit is mogelijk dankzij de zelfreinigende condensor, die zichzelf tot vier keer per droogproces automatisch reinigt met behulp van condensatiewater. Wat betekent dit voor jou? Een machine die zuinig blijft en een condensor die je nooit meer zelf hoeft schoon te maken.
 

Bosch SelfCleaning toestellen

 

 
SelfCleaningCondenser Condensor
 
Efficiënt: nu en altijd
Zeoliet mineraal  

 

Gewone condensors hebben het nadeel dat er na een bepaalde tijd pluisjes in terechtkomen die je dan manueel zou moeten reinigen. Deze pluisjes beperken de luchtdoorstroming, waardoor de motor van je droogautomaat harder moet werken en je energieverbruik stijgt. Dankzij de gepatenteerde SelfCleaning™-technologie van Bosch wordt de condensor tijdens het droogproces volledig automatisch gereinigd. Hierdoor is er altijd een optimale luchtdoorstroming en blijft het energieverbruik van je toestel constant.

 

 
Nooit meer zelf je condensor reinigen

De onderhoudsvrije zelfreinigende condensor is gemakkelijk te gebruiken en bespaart je heel wat tijd. Deze innovatie zorgt er namelijk voor dat je nooit meer regelmatig tijd moet uitrekken om de condensor schoon te maken. Bosch droogkasten met de SelfCleaning Condenser drogen bovendien bijzonder economisch, terwijl de droger op volle capaciteit werkt.

Voordelen:

  • Makkelijk in gebruik
  • Lager energieverbruik
  • Tijdbesparend
  • Minder kans op beschadiging droogkast

 

 

Contentpagina Bosch SelfCleaning Condenser

 

Ontdek het volledige assortiment