Braun lichaamsontharing

 

 

’s Werelds eerste epilator met een volledig flexibele kop.

Voor moeiteloze ontharing

 

Braun epilator

Volledig flexibele kop:
’s Werelds eerste epilator voor vrouwen met een volledig flexibele kop, voor gemakkelijker ontharen.

Braun epilator

SensoSmart™:
De SensoSmart™-technologie past precies de juiste hoeveelheid druk toe en kan onder water gebruikt worden voor meer comfort.

Braun epilator

Gebruik Wet & Dry:
Ergonomische handgreep met antislip, perfect voor epileren onder de douche.

Braun epilator

Ervaar een langdurig gladde huid:
De Micro-Grip-pincettechnologie (40 pincetten) zorgt geen dagen maar weken voor een gladde huid.

Braun epilator

Smartlight:
Mis nooit meer een haartje - Vindt zelfs de fijnste haartjes voor een extra grondige ontharing.

Braun epilator

Zachte scheerbeurt:
Onderhoud je bikinilijn. Inclusief extra scheer- en trimmerkop voor extra gevoelige plekken.

Braun epilator

Complete schoonheidsset:
Veelzijdig op elke manier.

 

 

Braun Silk-épil Lady Shaver.

Scheert en exfolieert voor een dubbele verzorging.

 
Braun ladyshave

 

Braun ladyshave

Scheer en exfolieer in één zachte beweging.

"Een scheerbeurt dicht op de huid, gevolgd door een vibrerend exfoliatiehulpstuk. Het is eenvoudig in gebruik. Met een glad resultaat."

Braun ladyshave

Streelt je contouren.

"Het zwevende scheerblad en trimmer passen zich fijn aan de contouren van het vrouwelijke lichaam aan. Dat garandeert een perfect gladde scheerbeurt zonder veel druk maar met meer comfort."

 

 

IPL Silk-expert

 

Braun IPL

IPL : Veilige, doeltreffende en permanent zichtbare ontharing thuis.

De kunst van het juist doseren.
Je huidtint verschilt per lichaamsdeel.
De unieke SensoAdapt™ Skin Tone Sensor leest je huidtint voortdurend (80 keer per seconde) en past de lichtintensiteit automatisch aan voor de beste werkzaamheid en veiligheid.

Huidcontactsensor voor meer veiligheid.
De Braun Silk-expert flitst alleen als hij volledig met de huid in contact is.

 

Braun IPL

400.000 flitsen:
De 400.000 flitsen leveren een equivalent van 15 jaar volledige lichaamsbehandelingen.

Braun IPL

Klinisch getest:
De Braun Silk-expert 5 IPL is afgeleid van professionele lichttechnologie, en is klinisch getest voor veilig en doeltreffend gebruik thuis.

Braun IPL

Glijstand:
Voor een snelle en doeltreffende IPL-behandeling gebruik je de glijstand voor meer flitsen zodat hij minder plekken overslaat.

Braun IPL

Snelle IPL-behandelingen:
Met de Braun Silk-expert 5 IPL kunnen grote lichaamsdelen, zoals armen of benen, snel behandeld worden. *Gemiddeld ongeveer 8 minuten voor je 2 onderbenen.

 

Hoe gebruik je IPL - De Braun Silk-expert starterskit?

Jouw behandeling op jouw manier: normale, milde of extra milde stand:
In de normale stand krijg je het volledige vermogen en past het apparaat zich voortdurend aan je huidtint aan. In de milde stand past de Braun Silk-expert zich net zo snel en nauwkeurig aan je huidtint aan als in de normale stand, maar hij gebruikt daarbij een lager energieniveau. In de extra zachte stand gebruikt de Braun Silk-expert het allerlaagste energieniveau; dit is geschikt voor onderhoudsbehandelingen, beginners of gevoelige plekken.

Stap 1:
Verwijder al het zichtbare haar op de plek die je wilt behandelen op de manier die jouw voorkeur heeft. Zorg ervoor dat er geen haar meer boven het huidoppervlak te zien is. Dep dan je huid droog. Stop de Braun Silk-expert IPL in het stopcontact.

Stap 2:
Laat het mondstuk volledig contact maken met de huid om te zorgen dat het product correct werkt. Als het apparaat niet goed contact maakt met de huid, zal het niet werken.

Stap 3:
Voor grotere lichaamsdelen gebruik je de glijmodus: houd de knop ingedrukt en behandel je huid. Voor kleinere gebieden druk je de behandelingsknop in en laat je hem weer los. Voor gevoelige plekken, of als het je eerste keer is, kan je de instelling “mild” of “extra mild” selecteren.

Stap 4:
Voor een gezichtsbehandeling moet je je huid reinigen en dan eerst je gezichtshaar verwijderen.

Stap 5:
Het is belangrijk om het product na gebruik schoon te maken..

Stap 6:
Doe de behandeling in de eerste fase vier tot twaalf weken lang één keer per week. Pas het schema vervolgens aan je behoeften aan. Het resultaat is blijvende, zichtbare haarverwijdering.

 

Braun IPL

Ik heb rood haar, kan ik een IPL-apparaat gebruiken?
IPL is niet geschikt voor iedereen. Deze techniek werkt het beste op een lichte tot gemiddelde huidteint met natuurlijk blond tot donkerbruin of zwart haar. Het apparaat werkt het minst goed op heel blond, rood, grijs of wit haar waarbij de kleinere hoeveelheid melanine het licht niet absorbeert.

Waarom is IPL niet geschikt voor donkere huidskleuren?
Aangezien een donkere huid meer melanine bevat, kan het meer licht absorberen dan de veilige, aanbevolen hoeveelheid lichtenergie, waardoor onbehaaglijkheid kan ontstaan.

Moet ik uit de zon blijven voor ik IPL gebruik?
Als je huidskleur donkerder geworden is door kunstmatige of natuurlijke zonnebrand en je huid raakt niet geïrriteerd, kan het Braun Silk-expert IPL-apparaat worden gebruikt omdat het automatisch het energieniveau aanpast aan de veiligste en meest nuttige niveau en het geeft het ook aan of je huid te donker geworden is voor de behandeling.

Is IPL geschikt voor intieme gedeeltes?
IPL is geschikt om te gebruiken voor de bikinilijn, maar het is niet geschikt voor de schaamstreek waar de huid donkerder kan zijn en waar de haardichtheid groter is. Dit zou meer lichtenergie absorberen en kan ongemak veroorzaken.

Kan ik IPL op mijn gezicht gebruiken?
Braun Silk-expert is veilig te gebruiken op het gezicht, onder de jukbeenderen. Gebruik het apparaat niet vlakbij de ogen en op het voorhoofd. Het werkt effectief op de bovenlip, kin en kaaklijn. We raden u aan eerst een klein stukje te testen.

 

 
Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
category-image
category-image
category-image
category-image