Onze Eco Deals: alles voor een groener huis!

De lente is hét seizoen dat symbool staat voor een nieuw, fris begin. En dat geldt ook voor je huishoudtoestellen! Hoog tijd dus om je afgeleefde wasmachine, frigo of TV te vervangen door een nieuw, energiezuiniger model. Dat is niet alleen goed voor de planeet maar ook voor je energiefactuur!


Geniet nog t.e.m. 15/04 van onze “Eco Deals”, stevige kortingen op een heleboel huishoudtoestellen die je met ecocheques kan betalen en/of op elektrotoestellen met een “groen kantje”. 
Onze Eco Deals in de kijker

Wasmachines, droogkasten, koelkasten,… Wie “groene” elektrotoestellen zegt, denkt meteen aan grotere huishoudtoestellen die je vaak kan betalen met ecocheques. Dat is logisch, want het zijn inderdaad de grootste energievreters. Naast groot elektro, zijn er ook heel wat kleinere elektrotoestellen met een “groen kantje”: niet noodzakelijk te betalen met ecocheques maar ze hebben wél een positieve impact om het milieu. We zetten al deze producten hier voor jou op een rijtje!

Geniet bovendien nog t.e.m. 15/04 van onze “Eco Deals”, stevige kortingen op een heleboel toestellen die je met ecocheques kan betalen en/of op elektrotoestellen met een “groen kantje”. 

Bekijk onze Eco DealsAlles voor een schone was


Een nieuwe wasmachine of droogkast nodig? Dan koop je best een energiezuinig model, want deze toestellen wegen zwaar door op zowel je water- als je elektriciteitsverbruik. De zuinigste modellen verbruiken dan ook minder water én energie. Ontdek hier onze selectie producten voor een schone was!


Bekijk al onze deals


Maak je keuken duurzamer


In je keuken staat heel wat apparatuur, logisch want dit is steeds vaker dé centrale plek in huis. Zorg er dus voor dat je steeds kiest voor energiezuinige groot elektrotoestellen. Zo bespaar je flink op je energiefactuur en verklein je bovendien je ecologische voetafdruk. Bekijk hier onze deals op o.a. ovens, microgolfovens, koelkasten, diepvriezers en vaatwassers!Bekijk onze Eco Deals


Vergeet ook zeker je klein elektro niet


We staan er niet altijd bij stil maar ook kleinere elektrotoestellen kunnen een grote impact hebben op het milieu of je energiefactuur. Het is daarom belangrijk te kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke elektrotoestellen. We helpen je hier graag mee op weg!  


Bekijk onze Eco Deals


TV's die net iets minder energie slurpen

Staat de tv best wel veel aan thuis? Of is je televisie ouder dan 10 jaar? Dan is het niet onverstandig om je oude toestel te vervangen met een energiezuiniger model. De ene TV verbruikt namelijk al wat meer dan de andere. We zetten enkele toptoestellen voor jou op een rijtje:


Bekijk al onze deals


Kies voor duurzame mobiliteit


Zet je wagen af en toe aan de kant en kies voor een duurzaam vervoersmiddel! Bij Krëfel hebben we een ruim assortiment aan elektrische steps, hoverboards en monowheels. Ze dragen bij aan het vergroenen van het vervoer en je kan ze betalen met ecocheques.


Bekijk al onze E-mobility producten


Nog vragen? Wij helpen je graag verder!

 

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden over je aankoop? Breng hem binnen de 30 dagen terug.

 

Gratis levering

Gratis levering aan huis bij alle aankopen van min. €20. Voor 22u30 besteld, volgende dag geleverd!

 

Laagste prijsgarantie

We garanderen niet enkel de beste prijzen, maar ook een ongeziene service.

 

Winkelpunten

Er is altijd een Krëfel-winkelpunt in jouw buurt. Bezoek één van onze 75 winkels.