Krëfel levering
   Banner-Desktop-freedelivery
   Banner-Desktop-freedelivery

   Jouw bestelling, gratis geleverd!

   Een nieuwe laptop, wasmachine of TV gekocht op onze website? Dan komen we je toestel gratis leveren bij jou thuis! Op deze pagina geven we je graag een woordje uitleg over onze verschillende leveringsopties en voorwaarden.
   Deel
   Featurette1-freedelivery

   Gratis levering bij Krëfel

   • Gratis levering voor alle bestellingen van een totaal bedrag hoger of gelijk aan €20,00 (incl. BTW).

   • Click & Collect: je kan jouw bestelling afhalen in een Krëfel winkelpunt! Dit is altijd gratis, ongeacht het bedrag van jouw bestelling.

   • Cargo Velo: wij bezorgen je kleine pakketjes met de fiets! Bestel vóór 22u, kies voor een levering per fiets en wij leveren het de volgene dag bij je thuis met de fiets!

   Is het bedrag van jouw bestelling lager dan €20,00? Dan betaal je €3,95 voor de verzending van jouw bestelling.

   We nemen je oude toestel terug mee en zorgen er samen met onze partners voor dat het gerecycleerd wordt. De verpakkingen van je nieuwe toestel? Ook die nemen we gratis terug mee zodat we ze correct kunnen recycleren.

   Services-Installatie

   Wij installeren ook jouw toestel!

   Naast een gratis levering, geniet je bij Krëfel ook van tal van services. Koop je bijvoorbeeld een wasmachine of koelkast op onze website of in de winkel? Dan kan je jouw toestel laten installeren door onze Krëfel installateurs voor een prijs vanaf €19,90 per bestelling. Ons team van installateurs bestaat uit meer dan 200 vakmensen die regelmatig opleidingen van de Krëfel Academy volgen voor de installatie van alle soorten huishoudtoestellen. Ook nemen we, als je dat wenst, je oude toestel mee én we zorgen samen met onze partners voor de recyclage.

   Featurette2-freedelivery

   Voor 22u besteld, morgen gratis geleverd

   Bij Krëfel vinden we het belangrijk dat je zo snel mogelijk kan genieten van jouw gloednieuwe toestel. Bestel je voor 22u, dan leveren en installeren we jouw toestel de volgende dag al (afhankelijk van de voorraad). Da’s pas handig!

   Kleine pakketjes (smartphones, klein elektro, accessoires, fototoestellen, ...) worden geleverd via Bpost. Goed om te weten: leveringen in België via Bpost gebeuren nu bovendien volledig CO²-neutraal. De levering van grote toestellen (groot elektro, televisies, ...) gebeurt dan weer via onze eigen chauffeurs.

   Heb je nog vragen over onze levermethodes?

   Geüpdatet op 13 mrt. 2023