Samsung | Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi

€ 1.749,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Vergelijk
Verlanglijst
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
  Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
  Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
  Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
  Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant
   warranty-icon
   5 jaar garantie van Krëfel - €150.00

   De beste service

   • Gratis levering
   • Gratis terugname oud toestel
   • Installatieservice op maat
   € 1.749,00
   Let op, geld lenen kost ook geld.
   Op bestelling (2 - 4 weken)
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Samsung Amerikaanse koelkast RS68CG883ES9EF WiFi
   • Bigger: Space Max 634L
   • Better: Twin Cooling Plus
   • Cooler: Smart Conversion
   • 20 jaar garantie op de Digital Inverter compressor

   Bespaar tot 10% op energie

   SmartThings AI Energy Mode

   Verbruik tot wel 10% minder energie(1). Met de AI Energy Mode in SmartThings Energy(2) kun je eenvoudig je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse stroomverbruik zien. In de 'Custom'-modus wordt er ook een schatting gemaakt van je maandelijkse energieverbruik (voor je met SmartThings verbonden apparaten) en als deze de door jou ingestelde grens overschrijdt, wordt de AI Energy Mode automatisch ingeschakeld(3).

   (1) De testresultaten zijn gebaseerd op een vergelijking van het energieverbruik zoals in de fabriek ingesteld met en zonder de AI Energy Mode. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en -patronen. (2) Beschikbaar via de SmartThings App. De Samsung SmartThings App werkt met Android OS 8.0 (Oreo) of hoger, geoptimaliseerd voor Samsung smartphones. De SmartThings App werkt ook met iOS 13 of hoger voor iPhone smartphones. Voor deze functie heb je een Samsung-account nodig. (3) De geschatte rekeningen worden samengesteld door SmartThings-toestellen en kunnen afwijken van de daadwerkelijke rekeningen.  De AI Energy Mode heeft twee instellingen: 'Maximum'-modus (altijd aan) en 'Custom'-modus (gebaseerd op aangepaste waarden).

   Thuis slim aan de slag met SmartThings

   SmartThings Energy

   Meer controle over je energieverbruik.

   Houd de controle over je energieverbruik om je ‘carbon footprint’ terug te dringen en geld te besparen. SmartThings Energy(1) biedt handige tips hoe je energiezuiniger kunt zijn en geeft een melding als je Samsung-apparaten(2) nog aanstaan. Je kunt ook het energieverbruik van apparaten in real-time monitoren en dit vergelijken met de voorgaande maand. Bovendien kun je ook jouw maandelijks maximumverbruik instellen en meldingen ontvangen als je bij dit verbruik in de buurt komt.

   SmartThings Home Care

   Slim onderhoud, gemakkelijker controleren

   Het onderhouden van jouw koelkast word nog makkelijker. SmartThings Home Care(1) houdt het systeem in real-time in de gaten, zoals de status van de koelkast of het onderhoud van de filter. Het verstuurt ook meldingen zoals bijvoorbeeld wanneer er een onderdeel moet worden vervangen of als er een fout is opgetreden. Bij dit laatste geeft hij ook mogelijke suggesties voor oplossingen.

   (1)Beschikbaar via de SmartThings App. De Samsung SmartThings App werkt met Android OS 8.0 (Oreo) of hoger, geoptimaliseerd voor Samsung smartphones. De SmartThings App werkt ook met iOS 13 of hoger voor iPhone smartphones. Voor deze functie heb je een Samsung-account nodig.

   SmartThings Cooking

   Slim koken, smakelijk eten

   Maak jouw kookervaringen in de keuken nog beter. SmartThings Cooking(1) bespaart tijd én maakt het koken leuker. Door jouw behoeften beter te begrijpen, zoals dieetvoorkeuren, biedt het gepersonaliseerde recepten(2) aan en creëert het een wekelijks maaltijdplan. Deze begeleide kookervaring laat het ook toe om de oveninstellingen in één stap op een recept in te stellen en het kookproces te monitoren.  

   (1)Beschikbaar via de SmartThings App. De Samsung SmartThings App werkt met Android OS 8.0 (Oreo) of hoger, geoptimaliseerd voor Samsung smartphones. De SmartThings App werkt ook met iOS 13 of hoger voor iPhone smartphones. Voor deze functie heb je een Samsung-account nodig. (2) De recepten zijn beschikbaar in Engels en Frans. Volgende

   Meer ruimte aan de binnenkant – hetzelfde formaat aan de buitenkant

   SpaceMax™-technologie

   Dankzij de enorme inhoud tot 641 (1) liter is er meer dan voldoende ruimte in de koelkast en de vriezer om je wekelijkse boodschappen te bewaren. De unieke SpaceMax™-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Zo heb je veel meer ruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen..

   (1) De capaciteit verschilt per model.

   Gebruik je koelkast op 5 flexibele manieren

   Smart Conversion™

   Smart Conversion geeft je meer flexibiliteit met 5 verschillende instellingen. Natuurlijk kan je de Amerikaanse koelkast in standaard modus gebruiken: links vriezer en rechts koelkast. Meer behoefte aan koelruimte? Zet het linker gedeelte om van vriezen naar koelen en je hebt een méga koelkast. Op vakantie? Zet het koelgedeelte uit en gebruik alleen de vriezer (1). Vriezer schoonmaken? Zet het vriesgedeelte makkelijk uit voor de grote schoonmaak. Even niet zoveel ruimte nodig? Gebruik alleen het vriesgedeelte als koelkast (3°C). Kortom, de nieuwe RS8000A lijn maakt het leven een stuk gemakkelijker door de 5 verschillende instellingen. Er is er altijd wel één die past bij jouw huishouden.

   Regular(-19℃ in freezer, 3℃ in fridge), Fridge Max(both 3℃ in freezer and fridge), Vacation(-19℃ in freezer, fridge off), Energy Saving(freezer off, 3℃ in fridge), and Mini Fridge(3℃ in freezer, off fridge) modes are available with the buttons inside the RS8000NC.

   Tot 2 weken langer vers*

   Twin Cooling Plus™

   Etenswaren blijven tot twee keer zo lang fris en vers(1). Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en vochtigheidsgraad in de koelkast en vriezer via twee gescheiden koelsystemen. Dit zorgt ervoor dat vers eten niet uitdroogt en beschermt de smaak door te voorkomen dat geuren uit de koelkast en vriezer zich vermengen.

   (1)Gebaseerd op interne tests vergeleken met een conventioneel koelsysteem.

   Flexibele ruimte om veel meer te bewaren

   Rek en plank tegelijk

   Maak efficiënt gebruik van je koelkastruimte met het multifunctionele wijnrek. Dankzij de platte vorm kan je er naast flessen namelijk ook andere producten op kwijt, zoals een pizzadoos of eieren. Zo voorkom je de loze ruimte van het reguliere flessenrek en gebruik je de beschikbare opbergruimte efficiënter.

   Perfect harmonieus en stijlvol design

   Strakke uitstraling

   Geef je huis een moderne, strakke touch. De moderne uitstraling past perfect bij jouw keukenapparatuur en keukenkasten en creëert een stijlvolle inrichting van je keuken. Het minimalistische ontwerp beschikt over platte deuren, geïntegreerde handgrepen, een verborgen display, een flessenplateau en grijze vakken voor etenswaren.(1)

   (1) Optioneel. Alleen beschikbaar voor bepaalde modellen.

   Naadloze toegang

   Eenvoudig bedieningspaneel

   Zelfs als je beperkt bent in je armbeweging, kun je gemakkelijk met deze stijlvolle koelkast overweg. Het geïntegreerde bedieningspaneel maakt het minimalistische design helemaal af. Het bedieningspaneel is binnen handbereik, ook vanuit een rolstoel, en kan met één hand worden bediend, om betere toegankelijkheid te garanderen voor mensen met een beperking.

   Digital Inverter Technologie

   Profiteer van efficiëntie en langdurige prestaties van de motor. De Digital Inverter-technologie maakt gebruik van sterke magneten voor stille en krachtige prestaties met energie-efficiëntie(1). Het biedt ook 20 jaar garantie(2) op de motor.

   (1)Gebaseerd op interne testen. Vergelijking tussen Digital Inverter motor en Universele motor. (2) De 20 jaar onderdelengarantie geldt alleen op de Digital Inverter Compressor zelf. Alle andere kosten zijn niet gedekt. Voor de koelkast geldt de standaard wettelijke garantie van 2 jaar.

   Beperkte temperatuurschommelingen voor consistente versheid

   Precise Cooling

   Precise Chef Cooling houdt de versheid, smaak en textuur van etenswaren langer in stand. Onafhankelijke koelsystemen in het vries- en koelgedeelte zorgen voor een gelijkmatige koeling van alle hoeken. De geavanceerde isolatie vermindert elke fluctuatie van temperatuur, ongeacht hoe warm of koud het buiten is. Verder registreert en regelt de Digital Inverter technologie de temperatuur precies.

   Water- en ijsdispenser

   IJsblokjesmaker in de deur

   De naadloos geïntegreerde ijs-en waterdispenser voorziet je gemakkelijk van een verfrissend glaasje water. Dat scheelt heel wat waterflessen sjouwen van de supermarkt! Je kan er ook ijsblokjes en crushed ijs mee maken. Hiermee maak je de lekkerste (alcoholvrije) cocktails, en zorg je voor verkoeling tijdens een warme zomer.

   Snel koelen en vriezen

   Power Cool/Power Freeze

   Vertrouw op supersnelle koelprestaties om boodschappen te koelen of ijs te maken. Dit is handig voor speciale gelegenheden, zoals feestjes of etentjes. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen. Zo kun je je favoriete drankjes of boodschappen razendsnel koelen zodra je thuiskomt. En als je op de Power Freeze-knop drukt, wordt er een stoot ijskoude lucht door de vriezer verspreid. Handig om bijvoorbeeld snel roomijs in te vriezen of ijsblokjes te maken.

   Specificaties

   Type Amerikaanse koelkast:
   Side-by-side
   Energieklasse:
   E
   Totale capaciteit:
   634 L
   Dispenser:
   Water- en ijsverdeler
   Hoogte:
   1780 mm
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk