Nintendo | Pokémon Violet (NL)

   € 49,95
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Nintendo Pokémon Violet (NL)
   Nintendo Pokémon Violet (NL)
   Nintendo Pokémon Violet (NL)

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 49,95
   Tijdelijk niet leverbaar

   Tijdelijk niet leverbaar

   Helaas is dit product tijdelijk niet meer leverbaar. Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer dit product terug voorradig is? Klik dan hier:

   Beschrijving

   Nintendo Pokémon Violet (NL)

   Ontdek nieuwe Pokémon in een grenzeloos openwereldavontuur!

   De Pokémon-serie zet een evolutionaire stap met Pokémon Scarlet en Pokémon Violet voor de Nintendo Switch. Ga samen met vrienden op avontuur en verken een open wereld waar allerlei Pokémon leven!

   Welkom in Paldea!

   Er staat je een groots avontuur te wachten in Paldea, een levendig gebied met uitgestrekte open plekken, meren, hoogvlakten, woestenijen en gevaarlijke gebergtes.

   Beleef drie verschillende verhalen en bepaal daarbij zelf welk pad je aflegt. Versla de acht Gyms in de regio in de volgorde die jij wilt om te laten zien hoe sterk je team is en ga uiteindelijk voor de Champion Rank!

   Schrijf je in bij de prestigieuze academie in het hart van Paldea en studeer samen met Pokémon. Hier krijg je een speciaal onafhankelijk studieproject dat bekendstaat als de 'Treasure Hunt', een grootse excursie om je vaardigheden als Pokémon Trainer aan te scherpen!

   Laten we eens kennismaken met de vrienden en docenten die je helpen tijdens je studie.

   Nemona

   Je vriendin Nenoma is vrolijk, opgewekt en dol op Pokémon-gevechten! Ze zal je als ervaren Pokémon Trainer helpen op je reis.

   Professor Turo

   Professor Turo doet onderzoek naar bepaalde verhalen die in de regio de ronde doen…

   Penny

   Je klasgenootje Penny is behoorlijk verlegen en komt niet vaak naar de academie, maar áls ze er is, valt ze op door haar schattige Eevee-rugtas!

   Clavell

   Clavell is de directeur van de academie. Hij kan streng zijn, maar heeft het hart op de goede plaats. Ook leert hij je een hoop over je nieuwe school.

   Arven

   Arven zit in zijn afstudeerjaar en is een uitmuntende kok. Hij doet onderzoek naar recepten die Pokémon beter kunnen maken, maar hij kan van jou nog een hoop leren over Pokémon-gevechten!

   Mr. Jacq

   Je mentor, Mr. Jacq, weet erg veel over de biologie van Pokémon, maar verliest zichzelf af en toe in zijn eigen onderzoeksprojecten.

   Op de academie worden verschillende uniformen gedragen, van korte mouwen tot blazers. Pas de ogen, de mond, het kapsel en de wenkbrauwen van je Trainer aan en verzamel een schat aan accessoires om je eigen unieke stijl te laten zien!

   Maak kennis met nieuwe Pokémon

   Kies je eerste partner-Pokémon: Sprigatito, Fuecoco of Quaxly. Met welke Pokémon begin jij aan je avontuur?

   Sprigatito

   • Categorie: Grass Cat Pokémon

   • Type: Grass

   Hij is wispelturig en altijd op zoek naar aandacht. Hij is er niet van gediend als zijn Trainer een andere Pokémon aandacht geeft.

   Fuecoco

   • Categorie: Fire Croc Pokémon

   • Type: Fire

   Fuecoco is ontspannen en doet alles op zijn eigen tempo. Hij is dol op eten en zodra hij iets lekkers ziet, stormt hij eropaf.

   Quaxly

   • Categorie: Duckling Pokémon

   • Type: Water

   Deze serieuze Pokémon volgt zijn Trainer overal naartoe. Hij is erg netjes en vindt het vreselijk als zijn hoofd vies wordt.

   In Paldea wonen nog veel meer nieuwe Pokémon, waaronder regionale vormen van Pokémon die je wellicht in vorige Pokémon-avonturen bent tegengekomen.

   Legendarische vervoermiddelen

   Je ontmoet Koraidon in Pokémon Scarlet en Miraidon in Pokémon Violet. Deze Legendarische Pokémon gaan gehuld in mysterie en zouden naar horen zeggen over buitengewone krachten beschikken.

   Koraidon en Miraidon kunnen hun vorm aanpassen aan het terrein dat ze doorkruisen. Rijd op deze Legendarische Pokémon om door Paldea te reizen en elke uithoek van deze prachtige regio te verkennen.

   Reis in alle vrijheid en op volle snelheid door het uitgestrekte Paldea!

   Benader Pokémon in rivieren, meren en de oceaan of steek razendsnel verraderlijke wateren over!

   Spring van bergtoppen of hoge gebouwen af en zweef naar je bestemming!

   Schitterende gevechten

   Het Terastal-fenomeen komt alleen in Paldea voor en laat Pokémon schitteren als edelstenen. Terastallize een Pokémon op een strategisch moment in een gevecht om zijn Tera Type te activeren. Aanvallen van hetzelfde type als het Tera Type van de Pokémon worden dan aanzienlijk sterker en de zwaktes van je Pokémon veranderen ook!

   Werk samen met drie andere Trainers in Tera Raid Battles, waarin jullie binnen een bepaalde tijd een wilde Pokémon in Terastal-vorm moeten verslaan. Val aan zonder te hoeven wachten op beurten van andere Trainers en moedig Pokémon van teamgenoten aan om hun stats een boost te geven.

   Samen met vrienden

   Trek er samen met drie andere Trainers op uit en ontdek Paldea in de lokale of online coöpstand! Beleef memorabele momenten met je vrienden door elkaar aan te moedigen in gevechten tegen wilde Pokémon en te laten zien welke Pokémon met je meeloopt.

   Gebruik het Poké Portal om met Trainers van over de hele wereld te ruilen en te vechten! Ontdek jouw favoriete Pokémon, voltooi de Pokédex en verbeter je vaardigheden online tegen rivalen in het Battle Stadium.

   Specificaties

   Spelconsole:
   Nintendo Switch
   Genre:
   Avontuur, RPG
   Taal:
   Engels, Frans
   Leeftijdsclassificatie:
   PEGI 7
   Release jaar:
   2022
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of