banner-masterchef
banner-masterchef
banner-masterchef

Philips Masterchef

MasterChef, het wereldberoemde culinaire televisieprogramma, heeft een nieuwe partner gevonden in de Philips Airfryer Combi XXL. Dit innovatieve keukenapparaat combineert de functionaliteit van een airfryer, een oven en een grill! Ontdek hier wat dit toestel te bieden heeft!
Deel
airfryer-philips

De Philips Airfryer Combi XXL, Trotse sponsor van Celebrity Masterchef Vlaanderen.

Laat u inspireren om meer te proberen dan frituren: frituur, grill, braad, bak, smoor, vacuümgaar, kook langzaam, rooster, droog, ontdooi en meer. Alles is mogelijk! Bovendien kan je meer voedsel in minder tijd klaar maken én dit dankzij de extra grote capaciteit. Het bereiden van grote porties of het koken van maaltijden voor meer dan 7 personen is nu eenvoudiger en handiger dan ooit met de extra grote capaciteit van 2 kg/8,3 liter, Philips hun grootste Airfryer tot nu toe!

Ook hebben ze van begin tot eind de complexiteit en het giswerk weggenomen, dus een slechte maaltijd is gewoon geen optie meer! De HomeID-app maakt verbinding met de Airfryer Combi XXL voor de perfecte balans tussen inspiratie en begeleiding, terwijl u tijd bespaart. Tot slot hebben ze een verbeterde QuickClean: het innovatieve ontwerp maakt het reinigen van de binnenkant van de Airfryer eenvoudiger dan al hun andere airfryers. Bovendien zijn ook alle onderdelen vaatwasbestendig!

Kenmerken

NurtiU-app

HomeID-app

Bereid moeiteloos smakelijke gerechten met uw Airfryer Combi via de HomeID-app. Ontdek inspirerende recepten, volg stapsgewijze instructies en upload zelfs uw eigen recepten!

thermometer-feature-thumbnail

Geïntegreerde voedselthermometer

Bak biefstuk en ander vlees- of vissoorten precies zoals u ze lekker vindt, of dat nu rare, medium of well done is. Als u niet zeker weet hoe, kunt u met de geïntegreerde voedselthermometer de volledige controle krijgen via de gebruikersinterface op de Airfryer Combi of via de HomeID-app.

energy-time-saving-feature-thumbnail

Besparing van energie en tijd

Philips Airfryers werken efficiënter om u tijd en energie te besparen door heerlijke maaltijden te bereiden met 70% minder energie en 40% sneller dan een traditionele oven.

SDAKitchen-Philips-Masterchef-Content-FeatureList-Item4-Image-smaaksensatie

Smaaksensatie

De Rapid CombiAir-technologie biedt unieke luchtstroomopties. U kunt bij hoge temperaturen bakken voor extra krokante vis, gegrilde groenten en aardappelen. Kies voor een lage temperatuur voor sous-vide bereiding van biefstuk, langzame garing van stoofschotels en smoren van vlees. Of leg de lat wat hoger met een dynamische luchtstroom voor rustige garing van de binnenkant van stoofschotels, broden of cakes en een hoge luchtstroom voor een heerlijk knapperige buitenkant.

SDAKitchen-Philips-Masterchef-Content-FeatureList2-Item1-Image-gezond-koken

Gezond koken

Geruststellend gezond: uw gerechten worden bereid zoals u het wilt met tot 99% minder toegevoegd vet. U kunt genieten van alle heerlijke smaken zonder dat er olie voor nodig is, omdat de Airfryer Combi hete lucht gebruikt voor het bereiden van uw favoriete gezonde gerechten.

auto-cook-programs-feature-thumbnail

Automatische kookprogramma's

De nieuwe automatische kookprogramma's van Philips nemen kookstress weg als u haast hebt. Selecteer het ingrediënt, voer de hoeveelheid in en laat de Airfryer Combi de beste instellingen kiezen voor een perfect resultaat, elke keer opnieuw.

NurtiU-app

Slim bereiden

Onthoud uw voorkeuren: Naarmate u uw Airfryer Combi vaker gebruikt, leert HomeID beter hoe het uw kookervaring kan verbeteren en kan het recepten aanbevelen die perfect aansluiten op uw voorkeuren.

design

Slank ontwerp, intuïtief display

de Airfryer ziet er geweldig uit in uw keuken en is eenvoudig te gebruiken vanaf de eerste interactie

De magie van lekker en gezond!

De Philips Airfryer Combi XXL is een ware gamechanger in de keuken. Dit dankzij de veelzijdige mogelijkheden en de innovatieve technologieën die Philips heeft geïntegreerd in het toestel. Of je nu wilt genieten van knapperige frietjes, sappige kip of smaakvolle groenten, de Combi XXL levert keer op keer uitstekende resultaten.

Ben je nu een ervaren chef-kok of een beginnende thuiskok, deze Airfryer maakt koken makkelijker en leuker dan ooit tevoren. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Philips Airfryer Combi XXL en geniet van heerlijke maaltijden die gezond en smaakvol zijn.

Geüpdatet op 31 aug. 2023