Logo
   Categorieën

   New Airfryers

    

   Philips Airfryers

   Ontdek het nieuwe gamma

    

   DE GEZONDSTE MANIER VAN FRITUREN
   Met de Airfryer frituur, bak, braad en grill je gezonder, namelijk met lucht! Je hebt helemaal geen olie of vet nodig. Vooruitstrevende technologie zorgt ervoor dat de hete lucht optimaal door de friteuse circuleert en het eten perfect en gelijkmatig gaart. En naast dat bakken met lucht gezonder is, heb je geen last meer van een nare frituurlucht in huis. Er is een Airfryer voor iedereen: compacte modellen voor kleinere hoeveelheden en Airfryers waarin je voor het hele gezin tegelijk frietjes kunt bakken. Het fraaie en doordachte ontwerp past in iedere keuken.

    

   Airfryer XXL Premium

   HD9867/90 Smart Sensing

   De nieuwe Philips Premium Airfryer is de meest geavanceerde Philips Airfryer ooit. Dankzij de Smart Sensing-technologie is dit de enige Airfryer die de tijd en temperatuur automatisch aanpast tijdens het bereiden. Hierdoor wordt het eten perfect gaar. Om het kookproces nog meer te vereenvoudigen, creëerde Philips vijf 'Smart Chef' programma's voor de populairste gerechten, waaronder frietjes, kip en vis. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het correcte programma selecteren en voor de rest neemt de Smart Sensing het over. De warmhoudmodus houdt je eten ook warm voor tot wel 30 minuten!

   » Tot 90% minder vet
   » XXL formaat voor een hele kip of 1,4 kg frieten
   » Handige kookfunctie voor het opslaan van favorieten
   » Automatische Smart Chef programma's
   » Warmhoudmodus

    

   » Ontdek hier Airfryer HD9867/90

   Airfryer XL Essential

   HD9260/90

   Met de nieuwe Philips Airfryer XL Essential HD9260/90 geniet je van heerlijke frietjes met tot wel 90% minder vet. Met de Rapid Air-technologie kan je jouw favoriete voedsel namelijk bereiden met weinig of geen toegevoegde olie. Geniet dankzij deze technologie bovendien ook van krokantere resultaten dankzij een 7x snellere airflow. Van frituren tot bakken, braden, grillen en zelfs opwarmen! Het XL-formaat is iets compacter dan de Smart Sensing XXL Airfryer, maar is wel perfect voor een gezin. Je kan tot wel 5 maaltijdporties of 1,2 kg frieten in één keer bereiden.

   » Tot 90% minder vet
   » XL formaat voor 1,2 kg frieten
   » Handige kookfunctie voor het opslaan van favorieten

    

    

   » Ontdek hier Airfryer HD9260/90

   Airfryer XL Essential

   HD9263/90 met bakaccessoire

   De nieuwe Philips Airfryer XL Essential HD9263/90 biedt dezelfde voordelen als de HD9260/90, maar hierbij ontvang je ook nog een niet-klevend bakaccessoire. Dit bakaccessoire is zeer geschikt voor het bereiden van stamppotten, ratatouille, frittata, lasagne, gratin, vlees met sausjes en nog vele andere gerechten. Hierdoor kan je nog meer genieten van de veelzijdigheid die de Airfryer biedt! Het XL-formaat is iets compacter dan de Smart Sensing XXL Airfryer, maar is wel perfect voor een gezin. Je kan tot wel 5 maaltijdporties of 1,2 kg frieten in één keer bereiden.

   » Tot 90% minder vet
   » XL formaat voor 1,2 kg frieten
   » Inclusief niet-klevend bakaccessoire
   » Handige kookfunctie voor het opslaan van favorieten

    

   » Ontdek hier Airfryer HD9263/90