Dyson-Airstrait-Banner
Dyson-Airstrait-Banner
Dyson-Airstrait-Banner

Dyson Airstrait™

Een nieuwe manier om je haar steil te maken. Jouw routine, vereenvoudigd. Nat-naar-droog stylen, met lucht. Geen hete platen. Geen beschadiging door hoge temperaturen.
Deel

Introductie

Baanbrekende Dyson-technologie

Geen-hete-platen

Geen hete platen. Geen beschadiging door hoge temperaturen.

Onze nieuwste haarverzorgingstechnologie maakt gebruik van lucht onder hoge druk om het haar steil te maken terwijl het droogt. De lucht wordt tijdens het stylen nauwkeurig verwarmd en gelijkmatig verspreid, zonder extreme hitte.

Schuine stand om het haar glad en zacht te maken

Schuine stand om het haar glad en zacht te maken

De luchtstroom wordt onder een hoek van 45° omlaag door het haar geprojecteerd, om de spanning te creëren die nodig is voor een glad en zacht kapsel, met minder haarschade en haarbreuk.

Intelligente warmteregeling

Intelligente warmteregeling

Thermistors van glasparels, die zich in de armen van het apparaat bevinden, regelen de temperatuur van de luchtstroom tot 16 keer per seconde, om extreme schade door hoge temperaturen te voorkomen en de natuurlijke glans van het haar te beschermen.

Dyson-Hyperdymium-motor

Dyson Hyperdymium™ motor

De waaier met 13 bladen draait met 106.000 tpm, waardoor 11,9 liter lucht per seconde naar de versterker wordt verplaatst. Dit genereert een luchtdruk van maximaal 3,6 kPa, genoeg om het haar steil te maken tijdens het drogen.

Jouw routine, vereenvoudigd

02

Ervoor

01

Tijdens

De Dyson Airstrait™ droogt en stylet tegelijk. Van nat haar naar een afgewerkt kapsel, met één apparaat.

03

Erna

Waarom nat haar steil maken?

De wetenschap achter glanzend haar

Een nieuwe stijl creëren

Als het haar nat is, worden de waterstofbruggen zwakker. Hierdoor kunnen we de vorm van het haar veranderen. Door een combinatie van vocht en luchtstroom, kan het haar effectief worden gestyled, zonder extreme hitte.

Een nieuwe stijl creëren

De wetenschap achter glanzend haar

Door lagere temperaturen te gebruiken en de bindingen van nat haar te veranderen wordt de interne structuur beschermd, zodat het meer licht weerkaatst voor een glanzende afwerking.

Stylinginstructies

90s geföhnd kapsel

90s geföhnd kapsel

Zet vast met rollers en creëer een op de jaren 90 geïnspireerd 'Rachel' kapsel.

Natuurlijk geföhnd kapsel

Natuurlijk geföhnd kapsel

Een nette look voor elke dag, van nat-naar-droog gestyled.

Lange bubble puff paardenstaart

Lange bubble puff paardenstaart

Maak het haar glad en lang om een basis voor je verlengde looks te creëren.

Display en functies

Nat haar steil maken

Nat haar steil maken

Droog en maak steil, tegelijkertijd. Met drie vooraf ingestelde temperaturen (80 °C, 110 °C en 140 °C) verander je nat haar in een afgewerkt kapsel, met één apparaat.

Droog haar opfrissen

Droog haar opfrissen

Verbeter of vernieuw je stijl in de droge stand. Style op 120 °C of 140 °C of gebruik de optionele Boost-stand voor een maximale styling.

Intuïtieve luchtstroom

Intuïtieve luchtstroom

Luchtstroom wanneer je die nodig hebt. Als er een haarstreng tussen de armen ligt, detecteert het apparaat dit en schakelt automatisch over naar een lagere snelheid van de luchtstroom als die nog niet wordt gebruikt. Dit maakt het stylen stiller en energiezuiniger.

Lcd-scherm

Lcd-scherm

High-definition kleurendisplay toont luchtstroom- en temperatuurinstellingen en kan eenvoudig worden bekeken tijdens het stylen.

Vergrendelingsfunctie

Vergrendelingsfunctie

Verschuif de knop om de armen van het apparaat te vergrendelen en ontgrendelen. Gebruik het apparaat met vergrendelde armen om het haar voorzichtig voor te drogen en volume te creëren vanaf de haaraanzet.

Automatisch pauzeren

Automatisch pauzeren

Als je de stijltang drie seconden neerlegt, pauzeert het apparaat automatisch. Je hoeft het apparaat alleen maar op te pakken om de luchtstroom weer te starten.

HS06 BNKBCO 038-CMYK-In-Use-Type3-A6 US-Color

Ontworpen om de haarsterkte te behouden

Haarsterkte behouden. Glans beschermen. Onze nieuwste uitvinding op het gebied van haarstyling combineert onze deskundigheid op het gebied van luchtstroom met alles wat we hebben geleerd over het steil maken van het haar met lucht op een baanbrekende manier, zonder extreme hitte.

Geüpdatet op 14 feb. 2024
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024