tv service header
   beste-tv-installatie
   beste-tv-installatie

   Levering en installatie van jouw tv

   Een televisie gekocht? We maken ‘t je graag makkelijk en bieden je daarom onze installatieservice aan. Onze eigen vakmannen leveren en plaatsen het toestel dan op de plaats die jij wil. Da’s pas handig!
   cms_share
   Installatie tv door krefel specialist

   Onze vakmannen installeren jouw toestel

   Koop je een nieuwe televisie in een van onze winkels of op onze website? Dan kan je jouw toestel laten installeren door onze Krëfel installateurs voor een prijs vanaf €19,90 per bestelling. Ons team van installateurs bestaat uit meer dan 200 vakmensen die regelmatig opleidingen van de Krëfel Academy volgen voor de installatie van alle soorten huishoudtoestellen.

   Voor de prijs van €19,90 geniet je dankzij onze installatieservice van heel wat voordelen:

   • Je kiest zelf de dag waarop onze Krëfel installateur langskomt. Geen zorgen, we nemen al het nodige gereedschap zelf mee. Ben je niet thuis op het moment van de vastgelegde afspraak? Dan wordt er een extra bedrag van €30 in rekening gebracht.

   • We plaatsen en installeren je televisie op de plek waar jij ‘t wilt en zorgen voor de nodige configuratie

   • Beschik je over een soundbar, dan sluiten we deze aan op je tv.

   • We geven je een korte toelichting over de werking van je nieuwe toestel.

   • Als je dat wilt, dan demonteren we je oude toestel en nemen ‘t terug mee vanuit de huidige staanplaats.

   • We nemen de verpakking van je nieuwe toestel mee.

   Kies je enkel voor onze drempellevering? Dan bezorgen we je toestel tot net voorbij je voordeur en nemen we de verpakking van het toestel mee, als je dat wenst.

   tv-eco

   Kies voor een installatie op maat

   Koop je een tv, dan denk je ook best even aan volgende zaken:

   • Dienen we je tv te monteren op je tv-meubel of aan de muur via een muurbeugel? Dan kost dit jou €69, exclusief muurbeugel. Onze installatieservice is inbegrepen in deze prijs.

   • Is mijn toegang breed en hoog genoeg? Bij de levering van een groot toestel dien je te beschikken over een toegang die breed en hoog genoeg is. 

   • Heb ik een goederenlift nodig? Krëfel levert jouw toestel tot op de 4de verdieping of in de kelder als je beschikt over een voldoende brede lift of trap. Indien dit praktisch niet mogelijk is, dan dien je beroep doen op een goederenlift. Een buitenlift kost je van de 1ste tot de 8ste verdieping €99,00. Woon je hoger, dan kost dit jou €149.

   Twijfel je of er bij de levering van je toestel een lift of goederenlift aanwezig moet zijn of niet, dan kan je best op voorhand contact opnemen met onze klantendienst (02/255.00.00). Dit doe je best voor je een afspraak maakt.

   Delivery Krëfel

   Onze installateurs nemen je oude toestel mee

   Kies je voor onze installatieservice van €19,90, dan nemen we je oude toestel mee vanuit de huidige staanplaats. Ga je voor onze drempellevering, dan nemen we je oude toestel mee van net voorbij je voordeur.  Oude toestellen worden enkel meegenomen indien de afmetingen vergelijkbaar zijn met het nieuwe apparaat. We vragen je om het toestel af te koppelen en klaar te zetten op de gevraagde plaats. 

   delivery at the door

   Voor 22u besteld, de volgende dag gratis geleverd

   Bij Krëfel vinden we het belangrijk dat je zo snel mogelijk kan genieten van jouw gloednieuwe toestel. Bestel je voor 22u, dan leveren en installeren we jouw toestel de volgende dag al (afhankelijk van de voorraad). Kan je niet de hele dag thuisblijven om je nieuwe toestel op te wachten? Geen probleem! Je kan kiezen tussen een levering voor de middag of na de middag. Da’s pas handig!

   Veilig betalen

   Kortingscode

   Betaalmogelijkheden

   Betaal je favoriete producten zoals je zelf wilt, altijd veilig. Ontdek welke betaalmethoden er bij Krëfel beschikbaar zijn!

   Meer informatie
   ecocheques

   Betaal met jouw ecocheques

   Heb je een product besteld met een ECO-label en kies je voor betaling bij levering? Betaal dan gewoon met jouw ecocheques aan onze chauffeur.

   Meer informatie
   Santander-criteo2

   Betaal op jouw eigen ritme

   Je kan in alle Krëfel-winkelpunten en online kopen op afbetaling met de Krëfel Budget Card Maestro. Producten die betaalbaar zijn met de Maestro kaart worden aangeduid met een afbeelding van de kaart.

   Meer informatie
   cms_updated_on_copy
   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of