Header budget card

 

 

Betaal op uw eigen ritme

Een financiering op maat

U kunt in alle Krëfel-winkelpunten en online kopen op afbetaling met de Krëfel Budget Card Maestro.
Producten die betaalbaar zijn met de Maestro kaart worden aangeduid met een afbeelding van de kaart.

 
 
 

 

 
 
Je kan:

groen checkmark direct genieten van jouw aankoop
groen checkmark op jouw eigen ritme betalen
groen checkmark voordelig én verantwoord lenen
groen checkmark online betalen

 
 
 
 
 

Hoe werkt het?

In de winkel

 

 
 
BudgetCard winkel 1
 

 

Geef bij de verkoper aan dat je jouw aankoop gespreid wilt betalen

BudgetCard winkel 2
 

 

De verkoper vult samen met jou het aanvraagformulier in.

BudgetCard winkel 3
 

 

Bij goedkeuring ontvang je een kopie van het contract.

BudgetCard winkel 4
 

 

Je neemt je aankoop onmiddellijk mee naar huis. De Krëfel Budget Card ontvang je iets later via de post.

 

 

 
In de webshop

 

 
 
BudgetCard webshop 2
 

 

Vul de aanvraag volledig in.

BudgetCard webshop 3
 

 

We checken je gegevens en doen indien mogelijk een passend aanbod. Bij goedkeuring wordt je bestelling onmiddellijk verwerkt.

BudgetCard webshop 4
 

 

Mail ons het ondertekende contract. Per post ontvang je je persoonlijke Krëfel Budget Card Maestro waarmee je verdere aankopen kunt betalen.

 

 

Als laatste stap, surf op krefel.be en koop je gewenste producten. Bij de bestelling selecteer je Krëfel Budget Card als betaalmethode en geef je je gegevens in.

 
 

Veelgestelde vragen

 

Wat is de Krëfel Budget Card Maestro?

Met de Krëfel Budget Card Maestro open je een kredietopening van onbepaalde duur. Met deze overeenkomst wordt een kapitaal ter beschikking gesteld dat je in één of meerdere keren kunt opnemen door middel van een kaart.

Wat is de kredietlimiet?

Krëfel biedt kredietopeningen aan tot een maximaal bedrag van 5.000 €. Binnen dit maximum kan je zelf bepalen welk kredietbedrag je wenst (dit onder voorbehoud van aanvaarding door Santander Consumer Finance). Binnen dit kredietbedrag kan je naar eigen goeddunken en mogelijkheden geld opnemen.

Welke looptijd heeft de kredietopening?

In principe is een kredietopening voor onbepaalde duur. U kan uw kredietopening wel altijd opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Wie kan een Krëfel Budget Card Maestro aanvragen?

Elke natuurlijke persoon van minstens 18 jaar met een verblijfplaats in België, kan een aanvraag indienen. De kredietaanvraag is onder voorbehoud van aanvaarding door Santander Consumer Finance.

Welk bedrag betaal ik elke maand?

Maandelijks betaalt u minimum 1/18e van het opgenomen bedrag terug en dit met een minimum van 25 euro. De afbetaling is evenwel flexibel waardoor u indien gewenst sneller kan aflossen.
De wetgeving legt wel een “nulstelling” op. Een nulstelling betekent dat u regelmatig het saldo van uw kredietopening op 0 moet zetten (en dus het openstaande bedrag moet terugbetalen) voordat u opnieuw krediet kunt opnemen. Deze termijn is afhankelijk van het geleende bedrag en looptijd.

Kan ik mijn maandelijkse aflossingen verhogen?

Wens je het uitstaand bedrag van uw Krëfel Budget Card Maestro sneller terug te betalen, dan kan je zelf het bedrag van je maandelijkse aflossing verhogen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Hoeveel kost een kredietopening?

Als vergoeding voor het gebruik van het krediet, betaal je een rente die uitgedrukt wordt in een percentage op jaarbasis. In het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) zitten alle kosten die met het krediet te maken hebben, naast de interest dus ook de administratiekosten verbonden aan de kredietopening. Je betaalt die rente alleen op het gedeelte van het kapitaal dat je hebt opgenomen.
Kosten verbonden aan geldafname aan een geldautomaat zit niet vervat in deze kosten.

Hoe doe ik een aanvraag?

Je Krëfelverkoper helpt u graag met de aanvraag. De aanvraag zelf duurt ongeveer 10 minuten.
Om de aanvraag te kunnen indienen heb je een geldige identiteitskaart nodig. Voor bedragen meer dan 2.500 € is tevens een recente loonfiche of bewijs van uitkering nodig.

Bij wie leen ik geld?

Kredietovereenkomsten worden aangeboden in samenwerking met Santander Consumer Finance met maatschappelijke zetel : Santander Consumer Finance SA, Avenida de Cantabria s/n 28660, Boadilla del Monte, Madrid, Spanje en bijkantoor in België gevestigd te Nerviërslaan 85, 1040 Brussel, KBO nummer BE0763.791.559.

 
 
 
Let op, geld lenen kost ook geld.

*Kredietvorm : kredietopening van onbepaalde duur met een jaarlijks kostenpercentage (JKP) 13.49%, (variabele debetrentevoet 12.15% en 0,10% kaartkosten per maand van het openstaand kapitaal) voor een kredietopening van € 550 onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance met maatschappelijke zetel : Santander Consumer Finance SA, Avenida de Cantabria s/n 28660, Boadilla del Monte, Madrid, Spanje en bijkantoor in België gevestigd te Nerviërslaan 85, 1040 Brussel, KBO nummer BE0763.791.559. Kredietbemiddelaar (kredietmakelaar) : NV Krëfel, Steenstraat 44 te 1851 Humbeek.

 

 

Stuur bericht
    • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
    • BTW BE 0400.673.544
    • Copyright 2022