Muis

   Klik, scroll, klik, klik. Een muis is samen met een toetsenbord het belangrijkste randapparaat om te gebruiken bij een desktopcomputer of laptop. Kies uit een muis met een draad van meestal gemiddeld 1,8 meter. Wil je meer bewegingsvrijdheid voor je muis kan je kiezen voor een draadloze muis met een ontvanger.

   Met een draadloze muis kan je standaard tot 10 meter verwijderd van je computer ermee blijven werken. Voor een muis met draad heb je enkel een vrije USB-poort nodig terwijl een draadloze muis in vele gevallen gebruik maken van een aparte batterij. Kies je voor een iets duurdere draadloze muis, kan je in vele modellen reeds in een ingebouwde batterij vinden die je na gebruik gewoon kan aansluiten om terug op te laden. Daarenboven kan je met veel muizen ook nog zelf de reactiegevoeligheid instellen, de zogenaamde DPI-waarde. Hoe hoger de DPI-waarde van je (draadloze) muis, hoe gevoeliger deze is voor kleine bewegingen. Een feature dat zeker en vast handig van pas kan komen bij het gamen.

   Voor een gaming muis zit je ook bij Krëfel aan het goede adres. Uit ons uitgebreide aanbod aan (draadloze) gaming muizen, kan je ook nog eens kiezen voor een muis waarvan je de verlichting kan aanpassen aan jouw eigen smaak.

   Advies: Gerust thuis werken | Ergonomisch thuiswerken

   Stuur bericht