Man die werkt van thuis
homeoffice-banner-desktop
homeoffice-banner-desktop

Gerust van thuis werken

Voor de ene is het al een gewoonte, voor de andere een totaal nieuwe uitdaging. Je kantoor in huis halen is geen evidentie en vergt de nodige voorbereiding. Daarom zetten wij enkele tips en producten op een rijtje, waardoor je ook thuis efficiënt én snel werkt!
Deel
homeoffice1

Goed voorbereid is al de helft van het werk

Een laptop is handig om mee te nemen maar misschien niet altijd even praktisch om mee te werken. Zo kan je toetsenbord bijvoorbeeld te klein zijn, je scherm niet voldoende groot of vind je het werken op een mousepad niet ideaal. Het is daarom belangrijk de juiste randapparatuur in huis te halen waardoor je jezelf in je eigen huis met de nodige randapparatuur die je het (werk-) leven makkelijker maken:

  1. PC monitoren die je kan gebruiken als (tweede) scherm.

  2. Toetsenbord zodat je met je pols niet steeds over het touchpad van je laptop wrijft.

  3. Een muis aan je computer koppelen geeft je de mogelijk om verder van je computer te zitten. 

  4. Ergonomische randapparatuur die je helpen met een gezonde houding te behouden.

homeoffice2

Je belangrijkste documenten nog steeds bij de hand

Wil je bij het telewerken een inkjet printer waarmee je zowel teksten als foto's kan printen? Of juist een laserprinter die meer dan 30 pagina's per minuut afdrukt?

Moet het apparaat ook kunnen scannen, kopiëren of zelfs faxen? Ga dan voor een All-in-one printer. Print je veel in kleur, dan kan je kiezen voor een printer met meerdere cardridges. Bij de aanschaf van een printer kan je meerdere keuzes maken om de beste printer te vinden voor jouw gebruiksgemak.

Krëfel biedt naast een ruim assortiment aan printers en scanners ook de noodzakelijke toebehoren zoals printpapier en inktpatronen.

Wil je bovendien ook thuis inkt besparen? Ontdek dan alles over HP Instant Ink

homeoffice3

Klaar voor de conference call

Makkelijk telefoneren of een video call doen? Kies voor een koptelefoon of een paar oortjes met microfoon. Je kan meteen via een knop of touchcommand op de hoofdtelefoon je gesprek aannemen en daarna weer afleggen. Het koppelen met zowel een smartphone als computer is eenvoudig en snel gebeurd. Even geen dringende telefoons? Dan geniet je ondertussen natuurlijk gewoon van je favoriete muziek!

Ontdek meer
homeoffice4

Verlies niets uit het oog

Geen nood als je merkt dat je een aansluitingspoort tekort komt op je computer. Sluit als laatste nog een USB-hub aan op je computer en je hebt zo weer meerdere aansluitingen beschikbaar. Zoek hier waarmee je al je toestellen en randapparatuur kan aansluiten

Voor al je harde werk zeker niet te verliezen, kan je rekenen op het uitgebreide aanbod aan opslagmogelijken. Je hebt niet alleen een back up van al je nodige bestanden, maar je kan ze los van je computer meenemen als je ergens op afspraak moet.Ontdek meer
Geüpdatet op 23 feb. 2024
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024