krefel corona

Vaderdag Cadeau

Vind een leuk cadeau voor jouw papa!

Dit jaar vieren we vaderdag op zondag 14 juni 2020. De ideale dag om je papa extra in de watten te leggen. Ben je op zoek naar een geschenk waar je papa écht gelukkig van wordt en heb je nog nood aan wat inspiratie? Wij helpen je een handje verder met onze cadeautips voor vaderdag!

Voor ieder wat wils: kies jouw prijsklasse

Vaderdagcadeau onder 25€
Vaderdagcadeau onder 50€
Vaderdagcadeau onder 100€
Vaderdagcadeau boven 100€

 

 

Vaderdagcadeaus in de kijker

 

Kies een cadeau per categorie

Trendy gadgets - Altijd leuk om te krijgen

Houdt jouw papa wel van een beetje technologie? Verras hem met een paar true wireless oortjes, een smart speaker met spraakbesturing, een mediastreamer of één van de andere technologische hoogstandjes. Hij zal al snel niet meer zonder kunnen!

 

Verzorging voor hem - Laat je papa stralen

Komt jouw papa graag verzorgd voor de dag? Laat hem stralen met deze producten. Met een scheerapparaat geniet hij meteen van een gladde huid. Of wil hij een apparaat met trimfunctie voor de perfect verzorgde baard? De juiste keuze maken kan ook met de hulp van onze online productadviseur. Aan de hand van enkele gerichte vragen leidt deze adviseur je naar het perfecte toestel.

 

Koffie & Thee - Het zit hem in de kleine dingen

Niets gezelliger dan samen een kopje koffie of thee drinken in de keuken. Is jouw papa ook een thee- of koffiefanaat? Verras hem dan met het koffie-of theetoestel van zijn dromen! Twijfel je welk model ideaal is voor hem? Onze koffie- en thee adviseur helpt jou aan de hand van enkele gerichte vragen bij je zoektocht naar het ideale toestel.

r

 

Kooktoestellen - Maak de keukenprins in je papa wakker

Wat denk je van een cadeau waar je zelf ook iets aan hebt? Met de juiste tools in de keuken gaat koken niet alleen sneller, maar wordt het ook nog leuker. Een win-win: papa blij en jij geniet ook nog eens van zijn lekkere kookkunsten! Met deze toestellen tovert hij zo de beste gerechten, snacks en desserts op tafel.

 

Smartphones - Deel de allermooiste momenten met elkaar

Deel samen de leukste momenten met elkaar. Stuur makkelijk foto's naar je papa van kleinkinderen, huisdieren of andere toffe momenten. Zo blijf je altijd snel met elkaar in contact. Moeilijk kiezen? Onze online smartphone adviseur helpt jou aan de hand van enkele gerichte vragen bij je zoektocht naar de ideale smartphone voor je papa.

 

Andere categorieën

 

 

Of laat je jouw papa graag zelf kiezen?

Giftcard

Weet je niet zeker waar je papa nood aan heeft? Als je bang bent om het verkeerde cadeau te kopen dan is een Krëfel Gift Card ideaal. Leg de keuze bij hemzelf! Handig toch?

Zet je er graag een persoonlijke boodschap bij? Met een Krëfel e-voucher ontvangt je papa je geschenk en een persoonlijke boodschap direct in zijn mailbox. Je kan de e-voucher ook naar jezelf sturen en zelf afprinten voor hem. Een Gift Card wordt opgestuurd via de post, maar een e-voucher ontvang je meteen!

 

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
category-image
category-image
category-image
category-image