promoties

 

 

De deals van februari
 

 

Op zoek naar een volautomatisch koffieapparaat zodat je 's ochtends kan genieten van een heerlijke tas koffie? Of schaf je liever een gloednieuwe QLED televisie aan om het cinemaeffect thuis te creëren? Of is jouw huidige smartphone gewoonweg aan vervanging toe?

 

Bij Krëfel vind je de strafste prijzen, gratis levering (vanaf €20) en een ongeziene service: ontdek nu de beste deals op elektro bij Krëfel en geniet van een mooie korting.

 

Bekijk hier deals

 

 

 

De strafste deals op keukentoestellen

 

Wil je jouw keuken graag uitrusten met een nieuwe blender, keukenrobot of mixer? Of is het tijd om jouw oud koffiezetapparaat te vervangen door een gloednieuw model? Mis niets van al onze promoties op keukentoestellen!

 

De strafste deals op groot witgoed en inbouw

 

Heeft jouw wasmachine, koelkast of vaatwasser het begeven na al die jaren trouwe dienst? Wacht je op de juiste gelegenheid om een nieuwe dampkap of oven aan te schaffen? Dit is de juiste moment! Profiteer van onze uitzonderlijke aanbiedingen geldig op een heleboel grote electro apparaten!

 

De strafste multimedia deals

 

Is jouw laptop aan vervanging toe? Hunker je naar een nieuwe smartphone? Of heb je gewoonweg graag een gloednieuw soundsysteem in je woonkamer?Ontdek alle multimediatoestellen met een mooie korting:

 

Andere multimedia

 

Voor al je nieuwe sportieve uitdagingen of gewoon om je gezondheid in de gaten te houden, is een smartwatch de ideale keuze! Vind ook al onze aanbiedingen geldig op gps, camera's en andere gadgets!

 

De strafste deals op kleine huishoudtoestellen

 

Huishoudelijke klusjes hoeven heus niet saai en omslachtig te zijn. Bespaar tijd én geniet van meer ontspannen momenten. Scoor hier een handige steelstofzuiger of gloednieuwe kledingstomer met een fikse korting:

 

De strafste deals op verzorgingsapparaten

 

Het is belangrijker dan ooit om meer tijd voor jezelf te nemen en wat me-time in te plannen. Erger jezelf dan niet meer dood aan die kleine uitstekende haartjes of bad-hairdays. Ontdek al onze aanbiedingen voor tondeuses, stijltangen en andere verzorgingsproducten. Verzorg jezelf met één van onze afgeprijsde verzorgingsproducten!

Nog vragen? Wij helpen je graag verder!
category-image
category-image
category-image
category-image