Actie of promo in een andere (web)winkel? Krëfel garandeert altijd de laagste prijs!

De garantie van de laagste prijs

 

Dagelijkse analyse

Elke dag analyseren we de prijzen van andere spelers op de markt. Vervolgens passen wij de prijzen van ons gamma aan, om steeds de laagste prijs aan te bieden. Dus is er een promotie in een andere (web)winkel? Dan vind je bij Krëfel dezelfde scherpe prijzen!

Actie in een andere winkel?

De BTW als korting? Een gratis product? Of gewoon een sterk verlaagde prijs? Dagelijks onderzoeken we of er acties op til zijn bij andere winkels. Vervolgens passen ook wij gewoon onze prijzen aan. Zo geniet je bij Krëfel àltijd van de strafste acties!

30 dagen prijsgarantie

Koop je een product bij Krëfel, en verandert de prijs van dit product binnen de 30 dagen na jouw aankoop? Laat het ons weten! We betalen jou immers het prijsverschil terug. Zo hoef je zelfs niet eens te wachten tot er (elders) een actie of promotie start.

Toch goedkoper gevonden?

Ondanks onze dagelijkse inspanningen kan het gebeuren dat je toch nog een product goedkoper hebt gevonden in een andere winkel. Via ons formulier prijsgarantie kan je ons hiervan op de hoogte brengen. Vervolgens passen we onze prijs meteen aan.

 
Prijsverschil? Contacteer ons.

Heb je desondanks onze constante inspanningen toch ergens anders een lagere prijs gevonden? Laat het ons weten, wij passen onze prijs aan en betalen jou het verschil terug!

Contacteer ons

Shop zonder zorgen

Ontdek de beste promoties bij Krëfel! Elke dag vergelijken wij de prijzen en geven nog extra promoties bovenop. Betaal nooit teveel en geniet van de strafste prijzen!

Ontdek de beste deals

De beste prijzen... service inbegrepen!

We garanderen niet enkel de beste prijzen, maar ook een ongeziene service. Onbetaalbaar, maar in de meeste gevallen ook gewoon gratis!

  • Gratis levering, installatie en een woordje uitleg over je nieuw product
  • Snelle en veilige levering
  • 75 fysieke winkels en een professioneel contactcenter, waar je steeds terecht kan

Onze diensten

Daarom koop je bij Krëfel

Alsof dit alles nog niet genoeg is, zetten we graag nog enkele redenen op een rijtje waarom je bij Krëfel koopt:

  • Veilig betalen met verschillende betaalmethodes (Eco-cheques, ...)
  • Levering door eigen logistiek, of door bpost
  • Altijd een winkel in de buurt om je product snel in huis te hebben

Daarom kies je voor Krëfel