GENERAL-impACT-Banner-Image
GENERAL-impACT-Banner-Image-Medium
GENERAL-impACT-Banner-Image-Wide
Deel

Met impACT maakt Krëfel het verschil

Bij Krëfel doen we er dagelijks alles aan om onze CO2-uitstoot te verminderen. We sorteren verpakkingen, installeerden zonnepanelen op onze daken, plaatsten bijenkasten, ... We geven producten ook een tweede leven via ons 2de keuze aanbod en ons refurbished aanbod. Al onze ecologische initiatieven vind je vanaf nu terug onder de naam impACT. We leggen je er alles over uit in onze video!


Onze drie pijlers

REDUCE

REDUCE

We verminderen onze CO2-uitstoot. Kies voor een energiezuinig toestel! Vraag advies aan ons team.

REUSE

RE-USE

We hergebruiken om onze afvalberg te verkleinen. Kies voor een refurbished of 2de keuze product.

RECYCLE

RECYCLE

We recycleren om zorg te dragen voor onze planeet. Breng ons je defecte of ongebruikte toestellen, wij recycleren ze met onze Big Collect! Krëfel recycleert ook alle verpakkingen.

BuyBack Impact

Buy Back

Bij Krëfel kopen we je gebruikte smartphone, tablet, Macbook en gaming console gewoon over. Het duurt slechts 3 minuten om jouw schatting te laten maken. De inruilwaarde wordt bepaald op basis van het merk, model en de staat van je toestel. Het inruilen kan zowel in al onze winkels of via de webshop.


Hoe heeft Krëfel impACT?


Hoe maak jij het verschil?

Wil jij, net zoals wij, zorg dragen voor onze planeet? We helpen je graag om beter te consumeren en leggen je uit hoe ook jij impACT kan hebben!


refurbished

Haal alles uit ieder product.

  • Kies voor 2de keuze toestellen. Dat zijn producten met een ontbrekende of beschadigde verpakking of producten die perfect werken maar licht beschadigd zijn. Sinds kort kan je deze producten in onze winkels kopen, mét korting uiteraard.

  • Met een refurbished smartphone geef jij een smartphone een tweede leven. Dankzij onze samenwerking met Recommerce groeit het aanbod refurbished producten in onze winkels continu.

  • Jouw oude toestel is geld waard! Heb je thuis nog een oude smartphone, tablet, MacBook of spelconsole liggen? Bij Krëfel kan je deze eenvoudig verkopen voor een eerlijke prijs dankzij onze BuyBack service.

  • Samen met onze partner ViTes repareren we oude elektronische apparaten om ze in tweedehandswinkels door te verkopen en ze op deze manier een tweede leven te geven. Hiervoor bekroonde de regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest ons dit jaar met de BeCircular Award!


clickablecard-sodastream

Zorg voor een duurzamer gebruik en verbruik.

  • De ecologische labels geven je een indicatie van de energiezuinigheid van de toestellen. Zo weet je meteen wat de impact van het gebruik ervan zal zijn op je verbruik. Een aantal van deze producten kan je ook aankopen met ecocheques.

  • Heb je al gedacht aan een bruiswatertoestel of een waterfilter? In onze winkels en op onze website vind je een ruim assortiment aan toestellen die jouw aankoop van plastic flessen doet dalen en zo zorgt voor minder afval.

  • Wist je dat we sinds kort plastic filters aanbieden voor wasmachines? Ze filteren microplastic zodat je wasmachine minder vervuilend is.

  • Bespaar energie dankzij onze handige tips door te nemen!


Geüpdatet op 23 april 2024

European BeCommerceBelgian BeCommerce
Euronics