delivery
Krëfel levering
Krëfel levering

Levering en installatie van jouw inbouwtoestel

Een inbouwtoestel gekocht? We maken ‘t je graag makkelijk en bieden je daarom onze installatieservice aan. Onze eigen vakmannen leveren en plaatsen het toestel dan op de plaats die jij wil. Da’s pas handig!
Deel
installatie

Onze vakmannen installeren jouw toestel!

Koop je een oven, kookplaat, dampkap of vaatwasser in een van onze winkels of op onze website? Dan kan je jouw toestel laten inbouwen door onze Krëfel installateurs voor een prijs vanaf €39 per toestel. Ons team van installateurs bestaat uit meer dan 200 vakmensen die regelmatig opleidingen van de Krëfel Academy volgen voor de installatie van alle soorten huishoudtoestellen.

Voor een prijs vanaf €39 geniet je dankzij onze installatieservice van heel wat voordelen:

  • Indien je een oud toestel hebt, dan kunnen we dit toestel demonteren en nemen we het oude toestel terug mee vanuit de huidige staanplaats.

  • Je kiest zelf de dag waarop onze Krëfel installateur langskomt. Geen zorgen, we nemen al het nodige gereedschap zelf mee. Ben je niet thuis op het moment van de vastgelegde afspraak? Dan wordt er een extra bedrag van €30 in rekening gebracht.

  • We plaatsen je toestel op de plek waar jij ‘t wilt én zorgen voor alle nodige aansluitingen op jouw conforme aansluiting (aan- en afvoer, gas, elektriciteit, …)

  • We passen de draairichting van het deurscharnier aan indien gewenst.

  • We geven je een korte toelichting over de werking van je nieuwe toestel.

  • We nemen de verpakking van je nieuwe toestel mee.

Kies je enkel voor onze drempellevering? Dan bezorgen we je toestel tot net voorbij je voordeur en nemen we de verpakking van het toestel mee, als je dat wenst.

voorbezoek

Plan je voorbezoek in

Onze inbouwspecialist komt graag bij je thuis langs om na te gaan of de installatie van het toestel uitvoerbaar en conform is. Je vraagt je voorbezoek best aan in jouw dichtstbijzijnde Krëfel winkel. Onze verkopers helpen je graag verder! Een voorbezoek is mogelijk voor alle inbouwtoestellen en kost €39. Is jouw totale aankoop groter dan €750? Dan is een voorbezoek gratis.

Wil je een eilanddampkap of een kookplaat met geïntegreerde dampkap laten installeren? Dit kost €199/toestel. Dit is een complexe installatie, waardoor een voorbezoek verplicht is. Dit is mee inbegrepen in de prijs.

delivery

Kies voor een installatie op maat

Koop je een inbouwtoestel, dan denk je ook best even aan de volgende zaken:

  • Is mijn toegang breed en hoog genoeg? Bij de levering van een toestel met aanzienlijke afmetingen (zoals een koelkast of vaatwasser), zorg dan voor een toegang die breed en hoog genoeg is. 

  • Heb ik een goederenlift nodig? Krëfel levert jouw toestel tot op de 4de verdieping of in de kelder als je beschikt over een voldoende brede lift of trap. Indien dit praktisch niet mogelijk is, dan dien je beroep doen op een goederenlift. Een buitenlift kost je van de 1ste tot de 8ste verdieping €99,00. Woon je hoger, dan kost dit jou €149.

Twijfel je of er bij de levering van je toestel een lift of goederenlift aanwezig moet zijn of niet, dan kan je best op voorhand contact opnemen met onze klantendienst (02/255.00.00). Dit doe je best voor je een afspraak maakt.

terugname toestel

Onze installateurs nemen je oude toestel mee

Kies je voor onze installatieservice van €39, dan nemen we je oude toestel mee vanuit de huidige staanplaats. Ga je voor onze drempellevering, dan nemen je oude toestel mee van net voorbij je voordeur. 

Oude toestellen worden enkel meegenomen indien de afmetingen vergelijkbaar zijn met het nieuwe apparaat. We vragen je om het toestel af te koppelen, te desinfecteren en zo klaar te zetten. Heb je een oude koelkast of diepvriezer die we moeten meenemen? Dan moet deze volledig leeg en ontdooid zijn. Het terugnemen van een Amerikaanse koelkast kan enkel met een buitenlift. 

encastrable-delivery

Voor 22u besteld, de volgende dag gratis geleverd

Bij Krëfel vinden we het belangrijk dat je zo snel mogelijk kan genieten van jouw gloednieuwe toestel. Bestel je voor 22u, dan leveren en installeren we jouw toestel de volgende dag al (afhankelijk van de voorraad).

Kan je niet de hele dag thuisblijven om je nieuwe toestel op te wachten? Geen probleem! Je kan kiezen tussen een levering voor de middag of na de middag. Da’s pas handig!

Veilig betalen

Kortingscode

Betaalmogelijkheden

Betaal je favoriete producten zoals je zelf wilt, altijd veilig. Ontdek welke betaalmethoden er bij Krëfel beschikbaar zijn!

ecocheques

Betaal met jouw ecocheques

Heb je een product besteld met een ECO-label en kies je voor betaling bij levering? Betaal dan gewoon met jouw ecocheques aan onze chauffeur.

Santander-criteo2

Betaal op jouw eigen ritme

Je kan in alle Krëfel-winkelpunten en online kopen op afbetaling met de Krëfel Budget Card Maestro. Producten die betaalbaar zijn met de Maestro kaart worden aangeduid met een afbeelding van de kaart.

Ontdek onze inbouwtoestellen

Inbouw oven HWO60SM2F3XH I-Turn
A+

4.1

Cashback € 100
Haier Inbouw oven HWO60SM2F3XH I-Turn
€ 449,00€ 699,00
Inbouw koelkast met diepvries BRB26713DWW

5

Cashback € 75
Samsung Inbouw koelkast met diepvries BRB26713DWW
€ 899,00€ 1.279,00
Inbouw vaatwasser G 7180 SCVi AutoDos

3

Cashback € 150
Miele Inbouw vaatwasser G 7180 SCVi AutoDos
€ 1.349,00€ 1.699,00
Inbouw vaatwasser G 7210 SCi
Cashback € 150
Miele Inbouw vaatwasser G 7210 SCi
€ 1.399,00€ 1.559,00
Inbouw oven HB774A1B1
A+
Gratis kookboek
Siemens Inbouw oven HB774A1B1
€ 799,00€ 1.299,00
    Geüpdatet op 23 apr. 2024