Onze Eco Deals: alles voor een groener huis!

Tijd om je afgeleefde wasmachine, frigo of airco te vervangen? Kies dan voor een energiezuiniger model, dat is niet alleen goed voor de planeet maar ook voor je energiefactuur!

Geniet nog t.e.m. 20/06 van onze “Eco Deals”, stevige kortingen op een heleboel huishoudtoestellen die je met ecocheques kan betalen en/of op elektrotoestellen met een “groen kantje”. 
Onze Eco Deals in de kijker

Wasmachines, droogkasten, koelkasten,… Wie “groene” elektrotoestellen zegt, denkt meteen aan grotere huishoudtoestellen die je vaak kan betalen met ecocheques. Dat is logisch, want het zijn inderdaad de grootste energievreters. Naast groot elektro, zijn er ook heel wat kleinere elektrotoestellen met een “groen kantje”: niet noodzakelijk te betalen met ecocheques maar ze hebben wél een positieve impact om het milieu. We zetten al deze producten hier voor jou op een rijtje!

Geniet bovendien nog t.e.m. 20/06 van onze “Eco Deals”, stevige kortingen op een heleboel toestellen die je met ecocheques kan betalen en/of op elektrotoestellen met een “groen kantje”. 

Bekijk onze Eco DealsAlles voor een schone was


Een nieuwe wasmachine of droogkast nodig? Dan koop je best een energiezuinig model, want deze toestellen wegen zwaar door op zowel je water- als je elektriciteitsverbruik. De zuinigste modellen verbruiken dan ook minder water én energie. Ontdek hier onze selectie producten voor een schone was!


Bekijk al onze deals


Maak je keuken duurzamer


In je keuken staat heel wat apparatuur, logisch want dit is steeds vaker dé centrale plek in huis. Zorg er dus voor dat je steeds kiest voor energiezuinige groot elektrotoestellen. Zo bespaar je flink op je energiefactuur en verklein je bovendien je ecologische voetafdruk. Bekijk hier onze deals op o.a. koelkasten, vaatwassers en bruiswatertoestellen!Bekijk onze Eco Deals


Alles om je huis te verkoelen


De warme zomerdagen zijn weer in het land! Dankzij Krëfel hoef je niet te puffen en zweten bij hoge temperaturen! Ontdek onze selectie mobiele airco’s, die je ook nog eens met ecocheques kan betalen.
Bekijk onze Eco Deals


Jouw smartwatch, betaald met ecocheques

Aan het sparen voor een gloednieuwe smartwatch of activity tracker? Goed nieuws want je kan ze betalen met ecocheques! Dat is goed voor je gezondheid én goed voor het milieu. Ontdek onze selectie producten en deals! 

Bekijk al onze deals


Kies voor duurzame mobiliteit


Zet je wagen af en toe aan de kant en kies voor een duurzaam vervoersmiddel! Bij Krëfel hebben we een ruim assortiment aan elektrische steps, hoverboards en monowheels. Ze dragen bij aan het vergroenen van het vervoer en je kan ze betalen met ecocheques.


Bekijk al onze E-mobility producten


Nog vragen? Wij helpen je graag verder!

 

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden over je aankoop? Breng hem binnen de 30 dagen terug.

 

Gratis levering

Gratis levering aan huis bij alle aankopen van min. €20. Voor 22u30 besteld, volgende dag geleverd!

 

Laagste prijsgarantie

We garanderen niet enkel de beste prijzen, maar ook een ongeziene service.

 

Winkelpunten

Er is altijd een Krëfel-winkelpunt in jouw buurt. Bezoek één van onze 75 winkels.