Amerikaanse koelkasten

De Amerikaanse koelkast - voor grote gezinnen. Deze modellen kunnen tot 700 liter bevatten. Ze worden ook wel side-by-sidecombinaties genoemd. Bekijk de Amerikaanse koelkasten.

Termen

No Frost: de No Frost-techniek maakt gebruik van een ventilator om de lucht in circulatie te brengen waardoor de temperatuur overal constant is. Dit heeft het voordeel dat de producten snel en gelijkmatig gekoeld worden. De luchtvochtigheid wordt bovendien naar buiten getransporteerd, waardoor er geen ijsvorming plaats vindt. Dit betekent dus dat je de koelkast niet meer hoeft te ontdooien en je vermijdt dat het ijs in het vriesvak voor een hoger energieverbruik zorgt.

0°C zone: sommige nieuwe modellen hebben een bewaarvak waar de temperatuur tussen 0°C en 3°C wordt gehouden. Deze functie komt meestal voor bij koelkasten met drie deuren: koelkast , bewaarvak, diepvriezer. Het voordeel van dit extra compartiment is dat kwetsbare voedingswaren zoals vlees, vis, gewassen en versneden groenten en fruit, en bereide schotels langer bewaard kunnen worden.

Verdeler voor ijsblokjes: Amerikaanse koelkasten kunnen door aansluiting op de waterleiding ijsblokjes aanmaken. Deze optie verbruikt echter ook energie.

Sterren: 4 sterren (* * * *): Invriezen van levensmiddelen is mogelijk.

3 sterren (* * *): Reeds bevroren levensmiddelen kunnen enkele weken bewaard worden.

2 sterren (* *): Reeds bevroren levensmiddelen kunnen enkele dagen bewaard worden.

1 ster (*): Enkel mogelijk ijsblokjes in te vriezen.

Ontdek ons gamma Amerikaanse koelkasten van alle grote merken.