Logo
   Categorieën
   SDA-HC-best-auto-stofzuiger-banner
   SDA-HC-best-auto-stofzuiger-banner
   SDA-HC-best-auto-stofzuiger-banner

   Welke stofzuiger is de beste auto stofzuiger?

   Uw auto schoonhouden kan een moeilijke taak zijn als u niet over het juiste gereedschap beschikt. Sommige stofzuigers kunnen niet in de krappe ruimtes van uw auto komen en kunnen niet al het vuil uit de stoelen of het tapijt krijgen. Ontdek hier wat de beste auto stofzuiger is.
   table-vacuum-auto

   Auto stofzuigers

   Auto stofzuigers kunnen vele vormen aannemen, sommige zijn standaard sledestofzuigers of steeltofzuigers met accessoires en speciale borstels om het interieur van een auto te stofzuigen. Andere zijn handstofzuigers, gespecialiseerd in het stofzuigen van auto's. Veel merken geven oplossingen door accessoires, hulpstukken en borstels aan te bieden om u te helpen uw auto schoon te maken. Maar welke is de beste? 

   Om de beste stofzuiger voor uw auto te vinden, moet u op volgende punten letten: 

   • autonomie en gebruiksgemak

   • Vermogen

   • Accessoires   autonomie-aspi-auto

   Autonomie en gebruiksgemak

   Om meer vrijheid te hebben in uw bewegingen en in uw auto, raden wij een snoerloze stofzuiger aan. Draadloze stofzuigers hebben echter een kortere autonomie dan stofzuigers met snoer! De autonomie is dus een belangrijk punt om uw schoonmaaksessie te kunnen uitvoeren zonder te moeten stoppen om uw toestel op te laden. Snoerloze autostofzuigers zijn wendbaarder en gemakkelijk om van de ene plaats naar de andere te gaan in de auto. 


   aspi-voiture

   Vermogen

   Vermogen is een belangrijke factor als u een perfect resultaat wilt na het stofzuigen van uw auto. Stofzuigers met snoer, of sledestofzuigers, hebben een grotere motor en dus een sterkere zuigkracht dan steelstofzuigers. Door hun kabel zijn ze echter minder handig en kunt u niet van de ene kant van de auto naar de andere gaan zonder de kabel te moeten nemen en helemaal rond de auto te moeten gaan.


   accessoires-auto-vacuum

   Accessoires

   Het laatste belangrijke punt voor het stofzuigen van uw auto is het hebben van goede accessoires. De meeste sledestofzuigers, steelstofzuigers of handstofzuigers worden niet altijd geleverd met accessoires om het interieur van een auto te stofzuigen. Hier zijn de handigste accessoires die u als hulpstukken aan uw stofzuiger kunt toevoegen: 

   • een kierenzuiger en een lang flexibel mondstuk om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen

   • een stofzuigerborstel, waarmee u uw autostoelen kunt stofzuigen en schoonmaken zonder ze te beschadigen.   Volg ons

   Ontdek onze socialemediakanalen

   Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Geüpdatet op 22 jun. 2022