Logo
   Categorieën
   SDA-HC-Bosch-Unlimite-7-banner-nl
   SDA-HC-Bosch-Unlimite-7-banner-nl
   SDA-HC-Bosch-Unlimite-7-banner-nl

   WIJ DEDEN DE TEST!

   Ontdek hier de nieuwe Bosch Unlimited 7 stofzuiger. Deze zeer gemakkelijke en praktische stofzuiger zal je beste vriend zijn tijdens je schoonmaakbeurten. We hebben het voor jou getest! Ben je benieuwd naar de resultaten? Vind ze hieronder! Neem ook deel aan onze wedstrijd en waag je kans om dit toestel te winnen!
   Deel
   SDA-HC-Bosch-Unlimited-7-inthbox-img

   Specificaties - in the box

   • Spanning: 18 V

   • Autonomie: 40 min.

   • Gemotoriseerde kop voor alle soorten vloeren 

   • 6 accessoires 

   • Oplaadstation met muurbevestiging

   • Gewicht: 2,9 kg

   • Automatische modus: het apparaat past zijn vermogen automatisch aan volgens het soort vloer (harde vloer, tapijt).

   Ontdek de Unlimited 7

   Ontwerp en Ergonomie

   SDA-HC-Unlimited-7-design-img

   Ontwerp

   De Bosch Unlimited 7 stofzuiger is een moderne en praktische stofzuiger. De kleur is zwart met hier en daar een vleugje rood. Het ontwerp is modern en elegant. Je kan het oplaadstation gemakkelijk in je woonkamer installeren en de stofzuiger zichtbaar houden tijdens het opladen. Deze stofzuiger heeft ook LED's op de borstel, zodat je het vuil kunt zien als je stofzuigt. De montage is zeer eenvoudig, gewoon de verschillende onderdelen van de stofzuiger aan elkaar klikken en klaar!

   SDA-HC-Unlimited-7-ergonomie-img

   Ergonomie

   De Unlimited 7 is erg handig in gebruik. Het eerste belangrijke punt is zijn gewicht, hij is zeer licht en dus gemakkelijk te verplaatsen als je de trap of op de bovenverdieping moet stofzuigen. Bovendien heeft deze stofzuiger een flex-technologie waarmee je de stofzuiger in tweeën kan plooien, zodat je onder meubels kunt stofzuigen. Deze technologie biedt echt comfort tijdens een schoonmaakbeurt. Net als de meeste staande stofzuigers kan hij snel en gemakkelijk worden omgebouwd tot een handstofzuiger.

   Zuigkracht en onderhoud

   Unlimited-7-aspiration-img

   Zuigkracht

   De Unlimited 7 heeft 3 verschillende zuigstanden. Hij heeft een eco-functie waarmee je normaal vuil kunt opzuigen en een turbostand waarmee je alle soorten vuil kunt verwijderen, zowel fijn als grof. Tot slot heeft de stofzuiger een automatische modus die het soort vloer detecteert en de zuigkracht daarop aanpast. Deze functie is zeer praktisch omdat je dan niet handmatig van de ene naar de andere functie hoeft over te schakelen.

   16330093 HC-cordless RotationClean 1600x900

   Onderhoud

   Het onderhoud van het toestel is zeer snel en eenvoudig. Je hoeft alleen maar op een knop te drukken om het stofreservoir eruit te halen en vervolgens de filter te verwijderen. Het geheel kan heel gemakkelijk worden geopend en je hoeft de inhoud ervan alleen maar in je afvalbak te gieten. Om de filter te reinigen kun je de tool op de filter draaien, waardoor het fijne stof van het filter wordt gescheiden.

   SDA-HC-Unlimited-7-accessoires-img

   Accessoires

   De stofzuiger wordt geleverd met verschillende praktische accessoires. Al deze accessoires maken het mogelijk om echt alle hoeken van het huis te stofzuigen. 

   Het flexibele mondstuk maakt het mogelijk om al het vuil in de hoeken te bereiken. Met het matras mondstuk kun je jouw beddengoed grondig stofzuigen.

   De meubelborstel is zeer effectief op de bekleding van meubelen. Hiermee kan je grondig stofzuigen zonder de meubels te beschadigen. 

   Bovendien zijn deze accessoires zeer praktisch om te gebruiken voor het schoonmaken van jouw auto! Met het flexibele mondstuk kan je moeilijk bereikbare plaatsen stofzuigen.

   Probeer de Unlimited 7 te winnen!

   Deze wedstrijd is gesloten
   Proficiat Kristien. M en Eric. D
   Volg ons

   Ontdek onze socialemediakanalen

   Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Geüpdatet op 16 nov. 2022