Met de Vario Style panelen van Bosch ga jij voor kleur!Het draait niet alleen maar rond eten in jouw keuken. Het is de plek in huis waar je na een lange dag met het hele gezin samenkomt. Het is de plek waar je heerlijke maaltijden bereidt en onvergetelijke herinneringen deelt. Kortom, het is de plek waar je jezelf hoort thuis te voelen.

In jouw keuken hoort dan ook jouw persoonlijke stijl. Druk jouw humeur uit en ga voor kleur! Dankzij de Vario Style koelkasten met verwisselbaar deurpaneel van Bosch kies jij dé kleur die het beste bij jouw stemming past.


Ontdek alle Bosch Vario Style toestellen hier!

Een kleurrijke keuken.


Laat je fantasie de vrije loop gaan en vervang de kleur van jouw koelkastdeur wanneer je maar wilt en hoe vaak je maar wilt. Kies je voor de lievelingskleur van je partner of heb je meer zin in een felle seizoensgebonden kleur? In slechts 3 kleine stappen dompel je jouw keuken onder in een volledig nieuwe stijl!

Supereenvoudig. 3, 2, 1, klaar!

Het toestel is uitgerust met een innoverend systeem: een combinatie van verborgen haken en magneten. Geen nood aan speciaal gereedschap of technische kennis om jouw favoriete kleur in je keuken te toveren.

Hoe ga je te werk?

1. Hef de onderkant van het paneel op.
2. Maak het paneel los aan de bovenkant.
3. Bevestig het nieuwe paneel.Wat je stijl ook is, zorg voor een kleurrijke vormgeving.


Of je favoriete kleur nu kersenrood, Coffee Brown of een natuurlijk accent zoals Aqua is -
Bosch biedt jou een groot kleurenpallet aan.


BSH-Bosch-MDA-Variostyle-Blue

Out of the blue

Dobber jij graag op de felblauwe zee? Of droom je wel eens over de hemelsblauwe lucht? Kies dan voor Aqua als kleur voor jouw Vario Style koelkast en zorg voor een frisse wind in jouw keuken. Stoelen in diepe Aqua accenten, beelden van de oceaan of foto's en souvenirs van jouw vakantie op het strand versterken deze sfeer zelfs nog meer. Verander de stijl van je keuken en je zal nooit meer moeten gaan surfen om dit heerlijke gevoel op te roepen.
BSH-Bosch-MDA-Variostyle-Black

Back to black

Volg de trend en ga voor zwart. De zwarte kleur, vaak verwerkt in matte afwerking, wordt tot dé nieuwe norm opgewaardeerd. Vroeger was het de kleur bij uitstek van bekende rockmuzikanten, vandaag is het een trendy kleur voor een elegant en hip interieur. Vervolledig de look met een stijlvolle zwarte stoel en zorg voor een vleugje magie via zwarte lampen in jouw keuken. En misschien dienen je muziekplaten en gitaar zelfs als decoratie voor een strakke stijl!
BSH-Bosch-MDA-Variostyle-Red

Cherry red

De nieuwe rode Vario Style koelkast vormt een hedendaags contrast in elke keuken. Dankzij zijn kersrode kleur krijgt jouw keuken een fris uiterlijk. Exotische souvenirs en foto's zorgen voor een excentrieke look en brengen herinneringen terug van jouw geliefkoosde reisbestemmingen. Decoreer je keuken met persoonlijke herinneringen en zorg voor een vrolijke sfeer.
BSH-Bosch-MDA-Variostyle-All

Alle kleuren van de regenboog

Of je nu een felle, subtiele of gedurfde kleur wil, Bosch biedt een brede waaier aan kleuren aan zodat jij jouw favoriete kleur kan kiezen en je keuken steeds weer in een nieuwe stijl kan onderdompelen.Dé koelkast op maat.


Ongeacht de voorraad die je wilt inslaan of jouw favoriete kleur, zijn de Vario Style toestellen ontworpen om te voldoen aan al jouw dagelijkse behoeften. Zowel kleine huishoudens als grote gezinnen vinden een toestel met de meest ideale afmetingen. Kies de goede hoogte en jouw favoriete kleur om de stijl van jouw koelkast simpelweg aan te passen.

  • Kies je favoriete kleur
    Nadat je de ideale hoogte gekozen hebt, kan je zorgen voor een verfrissende look.

  • Verander de kleur zoveel je maar wil
    Om je koelkast op je eigen stijl af te stemmen dien je nu gewoon een andere kleur voor je deurpaneel te kiezen.

Ontdek al onze Vario Style toestellen