Tot 3 keer langer vers… met VitaFresh van Bosch.


Voeding vers houden is niet altijd even gemakkelijk. De krop sla die je in de koelkast bewaart verliest al snel zijn knapperigheid. De wortels worden na enkele dagen zacht. De paprika’s behouden niet zo lang hun hardheid en je fruit verliest al snel zijn smaak. Erg lastig en vooral niet ecologisch! Dankzij het versheidsysteem VitaFresh blijven jouw voedingswaren tot 3 keer langer vers!
Tot drie keer langer vers


Met VitaFresh geniet je iedere dag van verse producten, zonder dagelijks boodschappen te hoeven doen. Zo kan jij moeiteloos genieten van een gezonde levensstijl. Dat maakt gezond leven wel heel makkelijk. En duurzaam, want hierdoor gooi je ook nog eens minder eten weg en voorkom je voedselverspilling.

De beste bewaaromstandigheden


De VitaFresh vershoudlades bieden de beste bewaaromstandigheden om groenten en fruit tot wel drie keer langer vers te houden. Speciaal geïntegreerde functies zorgen voor een optimale versheid. Zo koelt de nulgradezone vlees en vis tot 0°C om deze langer te bewaren. De luchtvochtigheidszone zorgt er dan weer voor dat jouw groenten en fruit hun frisse smaak en knapperigheid tot wel drie keer langer blijven behouden. Kies dus een koelkast met de juiste vershoudlade die het beste overeenkomt met hetgeen jij graag eet.Nog vragen? Wij helpen je graag verder!

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden over je aankoop? Breng hem binnen de 30 dagen terug.

Gratis levering

Gratis levering aan huis bij alle aankopen van min. €20. Voor 22u00 besteld, volgende dag geleverd!

Laagste prijsgarantie

We garanderen niet enkel de beste prijzen, maar ook een ongeziene service.

75 winkelpunten

Er is altijd een Krëfel-winkelpunt in jouw buurt. Bezoek één van onze 75 winkels.