Banner Give away Bose
Banner Give away Bose
Banner Give away Bose

Bose SoundLink Max

Ontdek onze test van de nieuwe Bluetooth speaker van Bose. Probeer tussen 27/05/2024 en 09/06/2024 onderaan deze pagina een Bose SoundLink Max speaker te winnen!
Deel
Featurette 1

Een elegant en robuust ontwerp

Onlangs kreeg ik de kans om de gloednieuwe Bose SoundLink Max te testen en ik moet zeggen dat deze luidspreker mijn verwachtingen echt heeft overtroffen.
Bose staat bekend om zijn hoogwaardige audioproducten en de SoundLink Max is daarop geen uitzondering.

Deze Bluetooth-luidspreker heeft een elegant en robuust ontwerp. De afwerking van geborsteld aluminium geeft een luxe gevoel, terwijl de siliconen rand zorgt voor duurzaamheid.
Hij is iets groter dan de vorige modellen. Ondanks zijn formaat is hij nog steeds gemakkelijk mee te nemen dankzij het geïntegreerde handvat.

Featurette 2

Ontketen de kracht van geluid

Met Bluetooth 5.1-connectiviteit voor een stabiele verbinding en een uitgebreid bereik van 9 meter levert de SoundLink Max een rijk geluid met een diepe, krachtige bas.

De Bose companion app voor iOS en Android biedt EQ-instellingen waarmee je kunt spelen.
Ik vond het fijn om deze functie te kunnen gebruiken voor een optimale luisterervaring.

Featurette 3

Uithoudingsvermogen en Weerstand

De autonomie is een ander sterk punt van de SoundLink Max. Met een beloofde batterijduur van tot wel 20 uur en een IP67-certificering is hij perfect voor een hele dag luisteren, of het nu thuis is, in het park, op een feest of zelfs bij het zwembad.

Wat opladen betreft, gaat dit snel en gemakkelijk dankzij de USB-C-poort.
Het is ook vermelden waard dat het mogelijk is om je smartphone op te laden via de luidspreker.

Featurette 4

Waarom zou je de Bose SoundLink max kiezen voor je volgende feestje?

De Bose SoundLink Max is een goede keuze voor wie op zoek is naar een draagbare luidspreker met superieure geluidskwaliteit, duurzaamheid, een indrukwekkende batterijlevensduur en een stijlvol ontwerp (verkrijgbaar in zwart en schemerblauw).

Na het testen kan ik zeggen dat de SoundLink Max een waardige keuze is voor elke muziekliefhebber die op zoek is naar prestaties en veelzijdigheid.

Proficiat aan de winnaars: L.DAMIE, G.MUNANG, N.MORREN, M.PINTO CARIADE.

Geüpdatet op 27 mei 2024