Brabantia Perfectflow

 

Brabantia PerfectFlow

Gedaan met het gedrup
De PerfectFlow strijkplankhoezen van Brabantia maken stoomstrijken gemakkelijk. Deze hightech hoezen, ontwikkeld door Philips en Brabantia, maken stoomstrijken simpel, snel én droog. En met het oogstrelende ontwerp houd je ook je stijl strak.

 

Strakker strijken in minder minuten

Normale strijkplankhoezen weerkaatsen stoom niet, maar nemen deze juist op. Hierdoor kan condens op je strijkplank ontstaan, die op je vloer terecht kan komen. En natte voeten en minder effect van je strijkijzer – daar loop je niet warm van. Maar Brabantia en Philips hebben een stijlvolle oplossing: de PerfectFlow strijkplankhoes.

De innovatieve stof van drie lagen van de PerfectFlow hoes verbetert de prestatie van ieder stoomstrijkijzer. Je strijkt kreukels glad met groot gemak en je kleding blijft droog. De hoes voorkomt bovendien druppels op je vloer. En dit betekent dat je meer en beter strijkwerk kunt doen in minder tijd.

 

Technologie in 3 lagen

Perfectflow

 

Op het eerste gezicht ziet de PerfectFlow hoes er misschien net zo uit als een traditionele katoenen strijkplankhoes, maar de echte innovatie zit binnenin. De eerste poreuze laag is gemaakt van speciaal 3D-textiel dat is ontworpen om de stoom beter te geleiden. De stoom wordt verspreid over een groter oppervlak, waardoor strijken gemakkelijker en sneller gaat en er geen water ophoopt. De tweede laag is gemaakt van absorberend materiaal dat de condens die eventueel nog over is opvangt. De laatste waterdichte laag houdt alle condens binnen. Door de ademende eigenschappen van deze constructie zal al het water dat binnenin wordt opgevangen vanzelf verdampen.

De sandwichstructuur van de verschillende lagen verbetert de strijkervaring. Kreukels worden hiermee effectief verwijderd door de stoom, terwijl de kleding glad wordt gehouden door de hitte van de strijkzool. Zelfs na het strijken van een hele was houdt de hoes de condensvorming in bedwang en zorgt voor betere strijkresultaten in minder tijd.

 

Brabantia PerfectFlow in het kort

Perfectflow

 

• Geschikt voor de krachtigste stoomstrijkijzers en stoomgenerators
• Voor sneller strijken zonder water op je vloer
• 100% katoenen toplaag – duurzaam en strijkijzer glijdt soepel
• 2 mm schuimlaag voor comfortabel strijken
• 3D textiel technologie voor optimale spreiding van de stoom
• Speciaal gecoate viltlaag voor een droge overtrek en geen water op de vloer
• Koordbinder en stretch-systeem – gemakkelijk te bevestigen en altijd een strak en glad overtrek
• Dankzij code op de overtrek en strijkplank – altijd de juiste maat
• 2 jaar Brabantia garantie

 

Keuze uit 2 modellen in ons assortiment

Strijkplank Honey

 

Hoe groter de strijkplank, hoe minder je kleding hoeft te verplaatsen om te strijken. Kies je voor een extra grote metalen stoomunithouder die geschikt is voor alle gangbare stoomunits? Dan bieden wij een strijktafel met een strijkoppervlak van 124 x 45 cm

 

Ontdek de Honey strijkplank.

 

Strijkplank Bubbles

 

Wil je gemakkelijk switchen tussen een stoomunit en een gewoon stoomstrijkijzer? Dan is een uitklapbare stoomunit -drager ideaal. De extra aanwinst bij deze strijktafel is het uitklapbaar linnenrek waarop u uw wasgoed tijdens het strijken eenvoudig kunt stapelen.

 

Ontdek de Bubbles strijkplank.

 

PerfectFlow hoezen

 

Heb je reeds een Brabantia strijktafel en zou je toch gebruik willen maken van de Perfect Flow technologie, kan je ook een nieuwe overtrek aanschaffen. Dankzij de kleurcode op zowel dit overtrek als op uw strijktafel kunt u snel de juiste overtrek vinden.

 

Ontdek de PerfectFlow hoezen..