banner-mobile-page-clearcoat
banner-desktop-page-clearcoat
banner-desktop-page-clearcoat

Clear-Coat

Wil je jouw nieuwe smartphone optimaal beschermen? Onze Clear-Coat service biedt 360° bescherming voor zo goed als alle smartphones. Zo maken krassen en vuil geen schijn van kans meer!
Deel
Featurette2-page-clearcoat

Wat is Clear-Coat?

Clear-Coat is een technologie die jouw smartphone of tablet beschermt tegen krassen en deuken. In slechts enkele ogenblikken wordt de beschermende folie uitgesneden op maat van jouw toestel en geplaatst. Zo geniet je van een optimale bescherming zonder cover, hoesje of screenprotector.

Is jouw Clear-Coat aan vervanging toe? Een nieuwe plaatsing kost 4,95€ met bewijs van aankoopbon van het oude toestel alsook de oude Clear-Coat. Let wel: we vervangen je oude Clear-Coat enkel op het toestel waar het origineel is geplaatst. Koop je een nieuwe smartphone? Dan rekenen we opnieuw vanaf €29,98 aan.

Voordelen Clear-Coat bescherming:

  • Aangebracht door een professional in enkele minuten.

  • Optimaal beschermd tegen krassen en deuken.

  • Volledig op maat van jouw smartphone en tablet.

  • Minder vingerafdrukken en strepen.

  • Nooit meer zoeken naar een passend hoesje!

Featurette2-Page-clearcoat

360° bescherming voor uw smartphone en tablet

De ondersteunende software heeft een database met de afmetingen van de oudste tot de allernieuwste modellen. Zo kan de Clear-Coat geplaatst worden op zo goad als alle modellen.

Bovendien kruipen er vaak vuil, stofdeeltjes en bacteriën tussen jouw hoesje en jouw smartphone. Clear-Coat maakt gebruik van een hoogwaardige folie die letterlijk jouw smartphone of tablet inpakt. Zo maken stofdeeltjes en ander vuil geen schijn van kans meer!

Hoe werkt het?

FeatureList1-clearcoat

1

Breng je toestel (nieuw & oud) binnen in één van onze winkels met Clear-Coat service.

FeatureList1.2-clearcoat

2

De bescherming wordt aangebracht door een professional in enkele minuten.

FeatureList1.3-clearcoat

3

Jouw smartphone of tablet zijn optimaal beschermd tegen krassen en deuken!

Featurelist1.4-freedelivery

Waar kan ik zo'n bescherming laten plaatsen?

Je kan een Clear-Coat bescherming laten plaatsen door één van onze professionals in 70 Krëfel-winkels. Staat er een "Clear-Coat"-symbooltje bij de winkel? Dan is de service in dat winkelpunt beschikbaar. Je hoeft geen afspraak te maken!

Geüpdatet op jun. 22, 2022