banner-mobile-page-clearcoat
   banner-desktop-page-clearcoat
   banner-desktop-page-clearcoat

   Clear-Coat

   Wil je jouw nieuwe smartphone optimaal beschermen? Onze Clear-Coat service biedt 360° bescherming voor zo goed als alle smartphones. Zo maken krassen en vuil geen schijn van kans meer!
   Deel
   Featurette2-page-clearcoat

   Wat is Clear-Coat?

   Clear-Coat is een technologie die jouw smartphone, tablet of smartwatch beschermt tegen krassen en deuken. In slechts enkele ogenblikken wordt de beschermende folie door een professional uitgesneden op maat van jouw toestel en geplaatst. Zo geniet je van een optimale bescherming tegen krassen en deuken zonder cover, hoesje of screenprotector en heb je minder last van vingerafdrukken en strepen.

   Een Clear-Coat voor je smartwatch kan je aankopen vanaf €26,95, voor je smartphone vanaf €32,95 en voor je tablet vanaf €37,95. Je kan kiezen tussen een glossy, mat of fusion afwerking. Het plaatsen van de Clear-Coat kost €5.

   Is jouw Clear-Coat aan vernieuwing toe? Een vervanging kost €8 met bewijs van aankoopbon van het oude toestel alsook de oude Clear-Coat. Let wel: we vervangen je oude Clear-Coat enkel op het toestel waar het origineel is geplaatst. Koop je een nieuwe smartphone? Dan rekenen we opnieuw de prijs van de Clear-Coat aan.

   Featurette2-Page-clearcoat

   360° bescherming voor uw smartphone en tablet

   De ondersteunende software heeft een database met de afmetingen van de oudste tot de allernieuwste modellen. Zo kan de Clear-Coat geplaatst worden op zo goed als alle modellen.

   Bovendien kruipen er vaak vuil, stofdeeltjes en bacteriën tussen jouw hoesje en jouw smartphone. Clear-Coat maakt gebruik van een hoogwaardige folie die letterlijk jouw smartphone of tablet inpakt. Zo maken stofdeeltjes en ander vuil geen schijn van kans meer!

   Hoe werkt het?

   FeatureList1-clearcoat

   1

   Breng je toestel (nieuw & oud) binnen in één van onze winkels met Clear-Coat service.

   FeatureList1.2-clearcoat

   2

   De bescherming wordt aangebracht door een professional in enkele minuten.

   FeatureList1.3-clearcoat

   3

   Jouw smartphone of tablet zijn optimaal beschermd tegen krassen en deuken!

   Featurelist1.4-freedelivery

   Waar kan ik zo'n bescherming laten plaatsen?

   Je kan een Clear-Coat bescherming laten plaatsen door één van onze professionals in een groot deel van onze Krëfel winkels. Staat er een "Clear-Coat"-symbooltje bij de winkel? Dan is de service in dat winkelpunt beschikbaar. Je hoeft geen afspraak te maken!

   Geüpdatet op 07 feb. 2023