Perfetto, from bean to cup

Brad Pitt neemt je mee op een uniek koffie avontuur over smaak, plezier, keuzes en sensaties. Een Perfetto verhaal dat Brad Pitt zij aan zij met De'Longhi en zijn favoriete koffiebonen beleeft. Een verhaal dat eindigt met een Perfetto moment. Wil jij ook genieten van perfecte koffiemomenten? Kies hier de espressomachine die jij thuis verdient.PrimaDonna Soul ECAM610.55.SB

Geniet met de PrimaDonna Soul van het perfecte kopje koffie dankzij de Bean-Adapt Technologie die aan de hand van de door jouw gekozen koffieboon de instellingen van de machine aanpast. Van espresso tot latte, creëer met slechts één druk op de knop je favoriete koffie. Je wordt extra verwend dankzij het luxe cadeaupakket. Perfetto, from bean to cup.

La Specialista Prestigio EC9355.M

Haal de barista in jezelf naar boven met La Specialista Prestigio. Experimenteer thuis met de slimme tools van het toestel en bereid zelf de perfecte espresso of cappuccino. Dankzij het speciale stoompijpje creëer je aan de hand van latte art de finishing touch. De barista workshop waarvan je kan genieten, brengt je alvast op weg. Perfetto, from bean to cup.

Dinamica Plus ECAM370.95.T

Deze premium koffiemachine is een must-have voor elke moderne keuken. Geniet op elk moment van de dag, van een authentieke Italiaanse espresso tot een heerlijke cappuccino. De “MY functie” zorgt ervoor dat je het aroma en de hoeveelheid koffie kan aanpassen naar jouw wensen. Bereid je favoriete koffie van op afstand dankzij de Coffee Link-app. Perfetto, from bean to cup.