Nieuwe Dyson Airwrap
   Nieuwe Dyson Airwrap
   Nieuwe Dyson Airwrap

   De nieuwe Dyson Airwrap

   Krul. Breng in model. Föhn glad en verberg pluizig haar. Zonder extreme hitte. Ontdek de Dyson Airwrap™ multistyler met opnieuw ontwikkelde opzetstukken.
   Deel

   De Dyson Airwrap™ multistyler

   Maak kennis met de Dyson Airwrap™ multistyler. De alles-in-1 styler voor krullend, golvend en glad geföhnd haar. Style je haar in elk gewenst model. Alleen deze haarstyler gebruikt het Coanda-effect om de haren te krullen, in model te brengen en opspringende haren te verbergen, zonder extreme hitte. Onze opnieuw ontwikkelde opzetstukken maken gebruik van de Coanda-luchtstroom voor meer controle.

   Dyson opzetstukken

   Opzetstukken voor alle haartypes

   Niet iedereen heeft hetzelfde haartype of wil hetzelfde kapsel. Daarom heeft Dyson verschillende opzetstukken ontwikkeld voor verschillende haartypes en voor het creëren van verschillende kapsels. Er zijn twee stylingsets gecreëerd met opzetstukken voor verschillende haarlengtes. De Airwrap Complete Long is speciaal ontwikkeld voor haar tot op de schouders of langer. Voor haar dat korter is dan dat, raden we het gebruik van de Airwrap Complete opzetstukken van 30 mm aan. Zowel de lange als de kortere opzetstukken werken voor lang haar tot boven of op de schouder, maar je krijgt de beste resultaten als je het opzetstuk gebruikt dat wordt aanbevolen voor jouw haarlengte. Bekijk hieronder de verschillende opnieuw ontwikkelde opzetstukken.

   Dyson opzetstuk

   Dyson Airwrap™ opzetstuk

   Coanda om te krullen. Maak linksom en rechtsom draaiende krullen met één Dyson Airwrap™  opzetstuk. Verbeterde Coanda-luchtstroom trekt haren aan en wikkelt ze in beide richtingen rond het opzetstuk voor krullen of golven met volume.

   Dyson Haardroger

   Gladmakende haardroger met Coanda-effect

   Coanda voor glad haar. Maak het haar droog en glad en verberg pluizig haar met één multifunctioneel opzetstuk. Twee luchtstromen werken samen op droog en steil haar voor een perfect eindresultaat.

   Gladmakende borstel Dyson

   Gladmakende borstels

   Coanda om in model te brengen. Verbeterde Coanda-luchtstroom trekt haren aan naar het opnieuw ontwikkelde oppervlak van de borstels, om het haar in model te brengen met meer controle.

   Geüpdatet op 02 feb. 2023
   Stuur bericht