Epson ReadyPrint Krëfel
Epson Readyprint Krëfel
Epson Readyprint Krëfel
Deel

Wat is ReadyPrint?

Of u nou veel of weinig print, foto's met volle kleuren of eenvoudige zwart-witdocumenten, ReadyPrint heeft een plan dat voldoet aan uw printbehoeften. Onze geweldige printplannen zorgen ervoor dat u nooit meer zonder inkt zit, dankzij automatische leveringen van nieuwe inkt, rechtstreeks aan huis.

Kies simpelweg het plan dat het beste bij u past en geniet van de printvrijheid van ReadyPrint.

Epson ReadyPrint Usain Bolt

Snel aan de slag

1. Kies uw plan

Kies hieronder een plan dat het beste bij u past

2. Registreer in de winkel of online

Activeer online op readyprint.epson.eu

3. Inkt wordt rechtstreeks bij u thuis afgeleverd, voordat de huidige inkt op is

Heeft u al een prepaid kaart? Dan kan u hieronder aanmelden.

Verschillende formules

readyprintecotank-NL

ReadyPrint EcoTank

Bij deze fantastische kleuren- en zwart-witplannen zijn zowel printer als inkt inbegrepen.


300 pagina's per maand
• Zwart-wit: € 6,99 per maand
• Kleur: € 7,99 per maand


500 pagina's per maand
• Zwart-wit: € 8,99 per maand
• Kleur: € 9,99 per maand


Onbeperkt

• Zwart-wit: € 10,99 per maand
• Kleur: € 14,99 per maand


Eenmalige activeringskosten4
vanaf € 79,99

Minder printen? Niet geprinte pagina's kunnen 2 maanden worden meegenomen

Meer printen? Elke extra pagina kost slechts € 0,03

Kies uit een van onze zeer voordelige kleuren- of zwart-witplannen en geniet van ongekende afdrukvrijheid. Als u meer pagina’s print dan uw plan toelaat, worden er extra kosten in rekening gebracht. Een EcoTank-printer wordt bij u thuis afgeleverd. Inktflessen worden bezorgd voordat de inkt opraakt. Inclusief retour aan fabriek-garantie.

Ontdek meer
readyprintflex

ReadyPrint Flex

ReadyPrint Flex werkt met Expression Home- of WorkForce-printers. U kunt ten alle tijde wisselen tussen de flexibele printplannen.


30 pagina's per maand: € 1,99 per maand

50 pagina's per maand: € 2,99 per maand

100 pagina's per maand: € 4,99 per maand

300 pagina's per maand: € 11,99 per maand

500 pagina's per maand: € 18,99 per maandMinder printen?
Niet geprinte pagina's kunnen 2 maanden worden meegenomen

Meer printen? Elke extra pagina kost slechts € 0,10

Onze printplannen zijn flexibel en u kunt op elk moment overstappen op een ander plan als uw behoeften veranderen. Als u meer pagina’s print dan uw plan toelaat, worden er extra kosten in rekening gebracht. Nieuwe cartridges worden bij u thuis afgeleverd voordat de inkt opraakt.

Waar van toepassing worden pagina’s die op A3-papier worden afgedrukt geteld als twee pagina’s."

Ontdek meer
readyprint go

ReadyPrint Go

Voeg ReadyPrint Go toe aan uw huidige printer en krijg een melding voordat uw inkt op raakt.


Geen contract

Betalen-naar-gebruik

Ontdek meer

Uw ideale printer? Bekijk hieronder ons assortiment printers dat geschikt is voor ReadyPrint.

  Usain Bolt ReadyPrint Colour Mono

  EcoTank Colour

  De innovatieve EcoTank kleurenprinters zijn uitgerust met grote inkttanks i.p.v. afzonderlijke cartridges. De handige inktflessen besparen afval, tijd en geld. Thuis printen zal nooit meer hetzelfde zijn. U kunt draadloos printen vanaf uw smartphone of tablet, erg praktisch en gemakkelijk.


  EcoTank Mono

  EcoTank Mono, ofwel zwart-witprinters bieden met de hervulbare inkttank een economisch alternatief voor laserprinters. Met deze inkjetprinters, kunt u tot wel 95% besparen op stroomverbruik2 en snel taken uitvoeren, zonder opwarmtijd en met hoge printsnelheden tot 20 ppm3.

  it-epson--readyprint-featurette-6-image

  Expression Home

  Of u nou alledaagse tekstdocumenten afdrukt of thuis foto's print, de Epson Expression-serie geeft u het beste van beide werelden. Draadloze opties voor eenvoudig mobiel afdrukken, dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat en voordelige, individuele inkten, zijn allemaal inbegrepen bij deze compacte en stijlvolle 3-in-1 modellen.

  it-epson-readyprint-featurette-7-image

  WorkForce

  De rijk uitgeruste WorkForce zakelijke inkjetprinters, voegen kwaliteit, snelheid en waarde toe aan elk klein kantoor of thuiswerkplek. Maak verbinding met uw mobiel, tablet of laptop voor flexibele connectiviteitsmogelijkheden voor printen, scannen en het delen van bestanden.

  1Kostencalculator: ReadyPrint Flex – bespaar tot 70% op de inktkosten ReadyPrint Flex van Epson wordt berekend aan de hand van het afdrukken van het maximale aantal pagina's binnen het betreffende abonnement, in vergelijking met de gemiddelde kosten om hetzelfde aantal pagina's (A4-afdrukken van ISO/IEC 24711) met de originele verbruiksmaterialen die in de 50 best verkochte thuisprinters gebruikt worden (volgens de marktgegevens van het verkooppunt van GfK inkjetprinters en inkjetcartridges in Duitsland, Frankrijk, het VK, Spanje en Italië in april 2019 tot maart 2020). De kosten per pagina zijn berekend met betrekking tot de gemiddelde printkosten voor deze 50 beste modellen, berekend door de betreffende inkomsten van de cartridgeverkoop en de totale opbrengst te delen door de unitprijs (volgens de marktgegevens van het verkooppunt van GfK inkjetcartridges in Duitsland, Frankrijk, het VK, Spanje en Italië in april 2019 tot maart 2020). 2Vergelijking van het stroomverbruik gedurende het printen van de Epson ET-M1120-, ET-M2170- en ET-M3170-modellen afgezet tegen het gemiddelde verbruik van 75% van de meest verkochte zwartwitlaserprinters voor A4 (in de klasse tot 20 ppm), zoals vermeld in de IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, volgens de gegevens van het 3e kwartaal 2018 voor de 12 maanden tot september 2018. Gegevens over het stroomverbruik zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten. 3Bepaald in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde weer van ESAT voor Office Category Test voor standaard enkelzijdig. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing 4Afhankelijk van de gekozen printer
  Geüpdatet op 20 sep. 2022
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024