fairphone-header

 

De duurzaamste smartphones ter wereld

 

Wat maakt onze telefoons uniek? We vinden technologie en eerlijke specificaties belangrijk.

 

Beste in de branche voor groene elektronica
  • Eerste en enige smartphonebedrijf met Fairtrade Gold-certificaat.
  • Enige smartphonebedrijf met een gouden Ecovadis-medaille, wat ons in de top 1% van onze branche plaatst.
  • B Corp gecertificeerd door bedrijfsmatige aanpak van sociale en milieukwesties.
 
Accessoires

Als je het niet nodig hebt, stoppen wij het er niet in.

Er zit geen oplader, geen kabel en geen oortelefoon in de doos, dus je kunt de accessoires die je al hebt blijven gebruiken en bijdragen aan minder e-waste.

   
Wereldwijd toonaangevend ontwerp

Eenvoudigere reparaties, upgrade-mogelijkheden en betere recycling

Een ongelukje kan gebeuren, maar dat hoeft niet het einde van je telefoon te betekenen! Met onze vervangbare modules gaat het langer mee – je kunt het zelfs zelf repareren, gewoon met een schroevendraaier.

iFixit-score: 10 uit 10

De enige smartphone ter wereld die een perfecte score krijgt voor het ontwerp dat eenvoudig te repareren is.

 

Fairphone 3+

Fairphone 3+ is gemaakt met zorg voor mens en milieu en is Fairphone's duurzaamste telefoon tot nu toe. Speciaal gemaakt om lang mee te gaan met een toonaangevend modulair en herstelbaar ontwerp, een vervangbare batterij van 3000 mAh, 40% gerecycled plastic en eerlijke materialen. De geoptimaliseerde 48/16MP-camera's leveren geweldige beeldkwaliteit, op een krasbestendig 5,65 inch full HD + scherm. Deze telefoon levert fabrieksarbeiders een bonus op waarmee zij een leefbaar loon verdienen, omdat sociale verantwoordelijkheid centraal staat bij de Fairphone 3+.

 
Camera+ module

De Camera + (48MP) heeft een grotere sensor, intelligente scènedetectie en een hoger dynamisch bereik om in elke omgeving betrouwbaar hoogwaardige beelden te leveren. Omdat deze is geoptimaliseerd voor de Fairphone-processoren zonder sluitervertraging, geeft het een levensechte definitie aan uw video's met verbeterde objecttracering, beeldstabilisatie en scherpe audio-opnamen. De Camera+ module werkt zowel als reserveonderdeel voor de Fairphone 3+, als voor een upgrade op de Fairphone 3.

   

Top+ module

De Top+ module (16MP) maakt prachtige selfies met twee keer zoveel details dankzij een grotere sensor en een hoger dynamisch bereik. De verbeterde audio-opname zorgt bovendien voor een kristalhelder geluid. Door de geoptimaliseerde Fairphone-processor is deze camera altijd direct klaar om foto’s te schieten een snelle autofocus en sluitertijd. De Top+ module werkt zowel als reserveonderdeel voor de Fairphone 3+, als voor een upgrade op de Fairphone 3.

 
Zwarte achterkant

Dit reserveonderdeel voor je Fairphone 3 en Fairphone 3+ is ontworpen met het oog op duurzaamheid. De stevige achterkant beschermt de binnenkant van je telefoon, met fraaie details zoals een glanzend logo in reliëf en hij wordt geleverd in effen zwart. De cover bestaat tot wel 40% uit gerecycled plastic. Dat maakt het onze meest duurzame achterkant tot nu toe.