Banner-Mobile-Page-Nest
Banner-Desktop-Page-Nest
Banner-Desktop-Page-Nest

Een smart, geconnecteerd huis met Google Nest

Vereenvoudig je dagelijks leven met de Google Nest geconnecteerde apparaten, die je helpen je huis in een smart home te veranderen. Google Connected Objects zal je helpen toegang te krijgen tot nieuwe media, jouw taken beheren, jouw dag te plannen en je leven te vereenvoudigen, allemaal met een eenvoudige spraakopdracht of opdracht op jouw smartphone!
Deel
Featurette1-Page-Nest

Voordelen en oplossingen

Bedien al je apparaten die met Google verbonden zijn vanaf je slimme luidspreker of via de app op jouw smartphone of tablet. Op het gebied van beveiliging en bescherming van je huis kan je al je apparaten, bewakingscamera's, aangesloten deurbellen, rook- en koolmonoxidedetectoren en vele andere compatibele accessoires eenvoudig beheren.

Maar dat is nog niet alles! De sfeer en het comfort van je verbonden huis zullen ook worden verbeterd met het smarthome-assortiment van Google! Zo kan je onder meer je aangesloten luidsprekers beheren door de muziek van de ene kamer naar de andere kamer door te schakelen, je slimme thermostaat autonoom maken om energie te besparen, of de sfeer van je leefruimtes transformeren met aangesloten verlichting.

Featurette2-Page-Nest

Nest Audio en Nest Hub voor jouw geconnecteerd huis

Zeg gewoon "Ok Google" om je Nest Audio of Nest Mini slimme speaker te vragen je favoriete nummer af te spelen! Geniet van stereogeluid door twee luidsprekers aan elkaar te koppelen, met de mogelijkheid om muziek van de ene luidspreker naar de andere over te zetten wanneer je van kamer verandert. Met een Nest Audio-luidspreker kun je berichten uitzenden naar alle aangesloten apparaten, maar ook van de ene kamer naar de andere praten om een boodschap over te brengen, zoals de kinderen vertellen dat ze aan tafel moeten komen, of telefoneren.

Bedien je hele verbonden huis met de Nest Hub! Bekijk je Netflix-series, bekijk YouTube-video's, luister naar je muziek, en dit alles met kwaliteitsgeluid. Bovendien zal jouw metgezel je helpen in je dagelijks leven. Gebruik spraakopdrachten of een eenvoudig gebaar, maak herinneringen aan, plan je taken en beheer al jouw aangesloten apparaten!

Featurette3-Page-Nest

Een gezellige sfeer met Google Nest

Verander de sfeer in je kamers met gemak met een aangesloten thermostaat! De Nest thermostaat onthoudt snel je temperatuurvoorkeuren, dag en nacht. Als je in de zomer beslist om de verwarming een aantal dagen na elkaar hoger of lager te zetten, zal de Nest thermostaat hier ook rekening mee houden. De Nest-thermostaat gebruikt ook geolocatiegegevens om automatisch over te schakelen op de eco-modus, zodat je energie kan besparen wanneer je het huis verlaat.

Ontdek de prestaties van de Nest Wifi Router, die je een snelle en betrouwbare verbinding zal geven met je verbonden huis! Hij fungeert ook als een slimme luidspreker met Google Assistant. Tot slot kan je met een Google Chromecast content van vele apps naar je tv streamen vanaf je smartphone of tablet.

Featurette4-Page-Nest

Meer veiligheid met Google Nest

Beveilig je hele huis met Google Nest. Investeren in een Nest Hello of Nest Doorbell smart deurbel geeft je de mogelijkheid om te praten en te zien wie er voor je voordeur staat, zelfs als je er niet bent. Ook kan je relevante activiteitswaarschuwingen ontvangen op je smartphone of tablet app.

Breid je beveiligingssysteem uit met een Nest Protect rookmelder, die je analyseert en waarschuwt op je smartphone in geval van gevaar. De Nest Protect rookmelder zal je ook vertellen wat het gevaar is, of het nu rook, koolmonoxide of gewoon stoom uit de keuken is. Je kan het alarm direct deactiveren vanaf je smartphone.

Hou altijd je omgeving in de gaten. Nest Cam bewakingscamera's kunnen het verschil tussen een persoon, een huisdier en een voertuig detecteren, zo kan jij de waarschuwingen instellen die je zelf wilt! Kies de binnen- of buitencamera die het beste bij je behoeften past. In geval van een waarschuwing ontvang je een melding op de applicatie.

Belangrijk om te weten

FeatureList1.1-Page-Nest

Het abonnement

Haal het meeste uit je Nest-apparaten met een maand- of jaarabonnement, zodat je een complete videohistorie van je bewakingscamera's en videodeurbellen hebt, of nog relevantere waarschuwingen ontvangt. Je betaalt slechts één abonnement voor al je Google Nest-apparaten.

FeatureList1.2-Page-Nest

Apparaatcompatibiliteit

Voordat je wijzigingen aanbrengt in jouw smart home, moet je ervoor zorgen dat jouw huidige aangesloten apparaten compatibel zijn met alle Google Home- en Google Nest-apparaten, zodat je kan genieten van jenieuwe verbonden, comfortabele en veilige huis!

Geüpdatet op 06 jul. 2022
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024