Banner-Desktop
Banner-Desktop
Banner-Desktop

Wij installeren jouw toestel

Koop je een wasmachine, tv of koelkast op onze website of in een van onze winkels? Dan kan je jouw toestel laten installeren door onze Krëfel installateurs voor een prijs vanaf €19,90 per bestelling. Ons team van installateurs bestaat uit meer dan 200 vakmensen die regelmatig opleidingen van de Krëfel Academy volgen voor de installatie van alle soorten huishoudtoestellen.
Deel
Installatie Krëfel

Levering en installatie van jouw groot elektrotoestel

Een vrijstaande vaatwasser, wasmachine, koelkast of droogkast gekocht? We maken het je graag makkelijk en bieden je daarom onze installatieservice aan. Onze Krëfel installateurs leveren en plaatsen het toestel dan op de plaats die jij wil voor een prijs vanaf €19,90 per bestelling.

Kies je voor onze installatieservice? Dan nemen we je oude toestel bovendien mee vanuit de huidige staanplaats. Da’s pas handig!

Services-Installatie

Levering en installatie van jouw inbouwtoestel

Koop je een oven, kookplaat, dampkap of vaatwasser in een van onze winkels of op onze website? Dan kan je jouw toestel laten inbouwen door onze Krëfel installateurs voor een prijs vanaf €39 per toestel. Wil je graag weten of de installatie van het toestel uitvoerbaar en conform is? Dan kan je altijd een voorbezoek aanvraagen aan de kostprijs van €39. Is jouw totale aankoop meer dan €750? Dan is een voorbezoek gratis!

Kies je voor onze installatieservice van €39? Dan nemen we je oude toestel, wanneer je dat wenst, mee vanuit de huidige staanplaats.

tv-eco

Levering en installatie van jouw tv

Bij Krëfel een nieuwe televisie gekocht? Dan kan je jouw toestel laten installeren door onze Krëfel installateurs voor een prijs vanaf €19,90 per bestelling. Dient je tv geïnstalleerd te worden aan de muur door middel van een muurbeugel? Dan kost dit je €69, exclusief muurbeugel. Onze installatieservice is dan wel inbegrepen in deze prijs.

Kies je voor onze installatieservice van €19,90? Dan nemen we je oude toestel mee vanuit de huidige staanplaats.

Geüpdatet op 24 nov. 2023