SDA-HC-Steamer-overview-banner
SDA-HC-Steamer-overview-banner
SDA-HC-Steamer-overview-banner

De kledingstomer

De steamer, ook wel kledingstomer genoemd, is een apparaat dat stoom produceert en is ontworpen om kreukels uit textiel te verwijderen. Dit apparaat wordt gebruikt om alle soorten stoffen verticaal recht te trekken, maar kan ook worden gebruikt om stoffen te desinfecteren en slechte geurtjes te verwijderen.
Deel
SDA-HC-Steamer-overview-intro

Wat is het doel van de kledingstomer?


De kledingstomer wordt gebruikt om kleding verticaal recht te trekken. Met dit type toestel kunnen bijna alle soorten textiel snel worden gestoomd.

Je hebt geen strijkplank nodig om een kledingstomer te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is je overhemd of jurk op te hangen en de kledingstomer dicht bij de kledingstukken te houden.

Steamers zijn erg handig, gemakkelijk te vervoeren en stellen je in staat je kleding op het laatste moment op te frissen.

De voordelen

SDA-HC-Steamer-overview-tissus

Strijkt alle stoffen glad

Steamers kunnen worden gebruikt op alle soorten stoffen en textiel. Er zijn zelfs borstels om de stoomverspreiding voor dikke stoffen te optimaliseren.

SDA-HC-Steamer-overview-time

Bespaart tijd

Je hoeft je strijkplank niet te nemen en je stoomapparaat op te warmen. Je kledingstomer is in enkele seconden klaar en je kleding ook!

SDA-HC-Steamer-Overview-sanitize

Desinfecteert en verwijdert geurtjes

Sommige modellen kunnen hardnekkige slechte geurtjes en bacteriën uit uw woningtextiel verwijderen.

Hoe kies je je kledingstomer?

SDA-HC-Steamer-overview-handy

Wendbaarheid

Een kledingstomer moet gemakkelijk te hanteren zijn. Het is inderdaad belangrijk dat hij niet te zwaar is om te profiteren van een optimaal comfort bij het stomen van je kleding.

SDA-HC-Steamer-overview-autonomie

Autonomie

De autonomie is een belangrijk criterium om rekening mee te houden. Als je kledingstomer niet continu kan worden gevuld, moet je wachten tot de steamer is afgekoeld voordat je hem opnieuw vult.

SDa-HC-Steamer-overview-steam

Stoomproductie

Een van de belangrijkste aspecten is de stoomproductie. Hoe hoger de stoomafgifte van de kledingstomer, hoe efficiënter en sneller je apparaat is.

Volg ons

Ontdek onze socialemediakanalen

Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Geüpdatet op 26 okt. 2023
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024