L'Oréal Steampod

L'Oréal Steampod 3.0

Sledestofzuiger

 

Professionele stoomtang voor steil haar

De SteamPod 3.0 van L'Oréal Professionnel is de 3de generatie van de originele gepatenteerde professionele stijltang op basis van stoom. Hij maakt gebruik van de kracht en de zachtheid van stoom om uw haar in een handomdraai te transformeren.

Als u de SteamPod 2.0 goed vond, zal u de SteamPod 3.0 geweldig vinden. Dankzij het lichtere en dunnere ontwerp is een styling nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een extra lang en 360° meedraaiend snoer is de tool veelzijdiger dan ooit, om krul-effecten te vereenvoudigen. De Steampod heeft nu een geïntegreerde watertank om het gebruik en het transport gemakkelijker te maken.

Creëer de look die u wilt, op elk haartype, zelfs op de meest uitdagende.
*Bron: lorealprofessionnel.be

 

Hoe te gebruiken?
1. Vul het waterreservoir met gedemineraliseerd water

2. Kies de temperatuur volgens uw haartype: geen oververhitting nodig! Steampod biedt een beter en glad resultaat en meer discipline bij een temperatuur die 50° lager ligt dan die van een klassieke stijltang.

3. Plaats de haarlok in het midden van de platen en zorg ervoor dat de pijlen naar beneden wijzen tijdens het stylen. Verplaats de tool langzaam voor het beste resultaat.

Haarstijl?
• Grote hoeveelheid aan looks voor alle haartypes
• Zacht, glanzend en fluweelzacht haar voor alle haarstijlen
• Glanzend effect, S-waves, 2-waves, brushing-effect, Hollywood-waves, of zelfs een snelle touch-up om volume toe te voegen voor een resultaat dat lijkt alsof u net van de kapper komt!

Sledestofzuiger