L'Oréal Steampod
L'Oréal Steampod
L'Oréal Steampod

L'Oréal Steampod

Hou je ervan om je haar te steilen of krullen, maar ben je bang om het te beschadigen? Dan ben je hier aan het juiste adres! De steampod is jouw partner in crime en is geschikt voor alle haartypes!
Deel
L'Oréal Steampod

Steampod

Je haar gezond steilen of krullen, wie had dat gedacht!? Met de steampod kan je dankzij stoom je gewenste haarstijl creëren. De stoom hydrateert je haar en stimuleert de doorbloeding hiervan. Je brandt het dus niet kapot zoals met een gewone stijltang, maar geeft het net meer leven!

Verder is de steampod 4.0 de nieuwste stoomstijltang die L’Oréal heeft uitgebracht! Met hier en daar kleine aanpassingen van de vorige modellen, is deze steampod beter uitgerust. Zo heeft de stoomtang een geïntegreerd waterreservoir, een 360° meedraaiend snoer en is hij een pak lichter en dunner dan zijn voorgangers! Dankzij deze aanpassingen is de steampod 4.0 wel 3 keer sneller in het steilen of krullen van je haar.

Hoe gebruik je de steampod?

Het gebruik van de steampod is super gemakkelijk!

  1. Vul het reservoir met gedemineraliseerd water. Dit gaat ook met gewoon water, maar zo kan er altijd kalk ontstaan en dat wil je natuurlijk niet.

  2. Stel je temperatuur in! De steampod heeft 5 standen van 140° tot 210°, neem jouw gewenste temperatuur en wacht tot de stoomtang klaar is.

  3. Tijd om te stylen!!

Verder is het altijd aan te raden om een serum te gebruiken voor je de tang op je haar plaats. Ookal is de steampod dankzij de stoom al veel beter voor je haar, een extra bescherming kan nooit geen kwaad!

EXTRA: Gebruik de steampod nooit op nat haar! Je haar moet voor het gebruik hiervan 100% droog zijn.

image

Style elke look die je verlangt!

Touch-up?

Beach waves?

Stijl haar?

Met de steampod kan je dit alles in no-time realiseren! Verder is hij nog eens geschikt voor elk haartype. Dus, twijfel je dat je te dun, te dik, te kroezelig,… haar hebt hiervoor, dan kan je vanaf nu deze zorgen aan de kant schuiven en jouw favoriete haarstijl creëren.

L'Oréal Steampod

Volg ons

Ontdek onze socialemediakanalen

Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Geüpdatet op 01 feb. 2024
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024