Magimix Cook Expert
Om alles perfect te bereiden van voorgerecht tot dessert!
KOKEN MET DE COOK EXPERT
• Gemakkelijk
• Gezond
• Gevarieerd
De automatische programma's

Romige soep

Gepureerde soep

Sudderen

Stomen

Expert

Deeg / Taart

Stijfgeklopt eiwit

Brood / Brioche

Sorbet

Gestampt ijs

Smoothie

Foodprocessor




Updateprogramma
Activeer gratis nieuwe opties en functies en profiteer van een geoptimaliseerd gebruikscomfort !
Als je net een nieuwe Cook Expert hebt gekocht is de update wellicht al geïnstalleerd. Kijk in het menu KOKEN, als het submenu Roerbakken verschijnt, hoef je onderstaande handelingen niet uit te voeren.
Ontdek de nieuwe functies
Programma roerbakken 160°C

Voor het roerbakken van vless, ui en groenten of voor het maken van karamel.
Sudderen met een timer van 4 uur

Een lange stooftijd van wel 4 uur (i.p.v. 2 uur). Bereid in een paar uur de heerlijke stoofgerechten.
Programma's voor extra accessoires

Ontwikkeld om het gebruik van extra accessoires te verbeteren.
Veiligheidsfunctie

Voor een ingewikkeldere ontgrendeling
Je gebruikcomfort is nog beter
Soepen

In het begin van het programma draait het mes een aantal seconden, zodat de soep nog lekkerder wordt.
Opgeklopt eiwit

Het is mogelijk om de temperatuur in te stellen tot 110°C (bij. Zwitserse merengue).
Spoelen

Het spoelprogramma is stiller.
Warmte-indicatie

De thermometer wordt rood zodra de temperatuur boven de 60°C stijgt.
De accessoires
Accessoires inbegrepen bij aankoop van de Cook Expert

Receptenboek
meer dan 300 recepten speciaal voor de Cook Expert. Om alles te bereiden, van voorgerecht tot dessert.

Gratis app
meer dan 350 recepten in de Cook Expert app voor mobiel & tablet. Met video’s en boodschappenlijstjes.

RVS-Kom
voor alle warme bereidingen, het kneden van deeg, het mixen van beslag, het Expert-programma en de blender. Houdt gerechten twee uur warm.

3 transparante kommen
met deze multifunctionele kommen kunt u bereidingen in de mini-kom, midi-kom en grote kom aaneenschakelen zoals hakken, raspen en snijden.

Universeel mes
in de RVS-kom om te mengen, mixen, roeren, malen, kneden en ice-crushen.

Metalen mes
voor het hakken van groente, vlees, vis…

Stoommand
voor het stomen van vis, vlees, groenten…

Mini-kom en mini-mes
voor het hakken, emulgeren en mixen van kleine hoeveelheden.

Eiwitklopper
voor het kloppen van eiwit en slagroom.

Rasp- en snijschijven
voor het in 2 of 4 mm plakjes snijden of raspen van groenten en fruit.

Spatel
afgestemd op de vorm van de rvs-kom.

Keukenweegschaal
voor het wegen van 2g – 10kg. Met verschillende weegeenheden.