Samsung is er voor iedereen. Het motto is dan ook "Inspire the World, Create the Future". Deze passie voor innovatie is gegroeid uit een verlangen om jou de beste beleving te geven. Samsung werkt continu aan de laatste nieuwigheden zodat je de ultieme ervaring beleeft. Hierdoor vindt iedereen zijn weg in het bos van de technologische (r)evoluties.

Voor de keukenprins(es) zijn er allerlei keukentoestellen: koelkasten, ovens,... Samsung vergemakkelijkt bovendien alle huishoudelijke klusjes met innoverende wasmachines, droogkasten en stofzuigers. Wie op zoek is naar een kwaliteitsvolle tv of soundbar denkt automatisch aan Samsung. Zo vindt de kunstliefhebber de tv van zijn dromen met de Samsung The Frame en de technologieliefhebber met de Samsung QLED. Tot slot kent iedereen Samsung ook om zijn uitstekende smartphones met als boegbeeld de Galaxy Note 9 en Galaxy S9.

Het einddoel van Samsung is om deze allemaal te connecteren in een app. Zo kan je vanuit je zetel alle verschillende toestellen aansturen.

Samsung Dual Cook Flex!

Ben je van plan een nieuwe oven aan te schaffen? Of is koken voor jou een passie? Ontdek hier meer over de Dual cook ovens!

Ontdek nu!

Ontdek de Family Hub™

Leer nu de voordelen & het gemak kennen!

Ontdek de Samsung Family Hub™
Promoties van Samsung

Gratis filter

Ontvang bij aankoop van dit product een extra gratis filter twv €79!
*Zie actievoorwaarden.

Deze promotie is geldig van 31-12-2020 tot 31-03-2021

Samsung - Gratis Steamery kledingstomer

Ontvang een zwarte Steamery Cirrus No.2 kledingstomer t.w.v. €120 bij aanschaf van een deelnemende Samsung wasmachine, droogkast of wasdroogcombinatie.

Deze promotie is geldig van 31-01-2021 tot 31-03-2021

Meer info