Moulinex Companion XL

Moulinex Companion XL

Om meer te koken met minder inspanningen!

Gedaan met uren door te brengen in de keuken: de Companion XL doet al het werk in uw plaats! Met slechts een paar kliks bereidt deze multifunctionele kokende keukenrobot een enorme variatie aan recepten voor het hele gezin, dankzij zijn 12 automatische programma’s en subprogramma’s, de 7 specifieke accessoires en een extra grote mengkom van 3 l (bruikbare capaciteit). Hij snijdt, bereidt en kookt, en houdt uw gerecht zelfs warm tot het tijd is om aan tafel te gaan! Met de Companion XL tovert u zonder inspanningen de heerlijkste gerechten op tafel!

 

 

Companion XL

 

De kokende keukenrobot met extra grote mengkom

Geniet nu van uw vrije tijd in plaats van steeds maar te koken! Gedaan met uren door te brengen in de keuken: de Companion XL doet al het werk in uw plaats!

De Companion XL is zeer eenvoudig te gebruiken en veelzijdig: hij kookt, stooft, stoomt, bakt, braadt, snijdt, mengt, kneedt en klopt al uw bereidingen in slechts een paar kliks! Laat uw creativiteit de vrije loop met de 12 automatische programma’s en subprogramma’s en de Manuele modus.

Met de zeer grote mengkom van 3 l kunt u zelfs recepten voor 10 personen maken! Dankzij het accessoire met vlakke bodem en het koken met open deksel, kunt u op optimale wijze uw ingrediënten goudbruin bakken tot 150 °C, voor nog smakelijkere recepten: perfect gegaard vlees, gebakken aardappeltjes, geroosterde groenten ...

De 7 meegeleverde accessoires maken een ruime variatie van warme en koude bereidingen mogelijk, van het voorgerecht tot het dessert.

 

Kenmerken

Minder inspanning, meer smaak!

 

Minder inspanning, meer smaak

Breng minder tijd door in de keuken en geniet van uw vrije tijd! De Companion XL is een all-in-one multifunctionele kokende keukenrobot met een extra grote mengkom van 3 l, die voor u en uw gezin kookt, stooft, stoomt, bakt, braadt, mengt, kneedt en klopt

7 specifieke accessoires

 

7 specifieke accessoires

7 specifieke accessoires voor perfecte resultaten, ongeacht het type bereiding: hakmes, kneedmes, klopper, menger, stoommandje, vlakke bodem en groentesnijder. Ontdek daarnaast ook nog het gamma optionele accessoires: stomer, mini-bereidingskom en babykommetje

Een perfect goudbruine kleur

 

Een perfect goudbruine kleur

Dankzij het accessoire met vlakke bodem en het koken met open deksel kunt u op optimale wijze uw ingrediënten goudbruin garen voor nog smakelijkere recepten! Maak gebruik van het volledige oppervlak van de kom om grote stukken vlees of vis klaar te maken (kalkoenlapjes, kipfilet, zalm- of zeeduivelsteaks ...)

 

 

Ruim temperatuurbereik

 

Ruim temperatuurbereik

U kunt tal van recepten bereiden dankzij een temperatuurbereik van 30 °C voor langzaam garen tot 150 °C om op perfecte wijze uw vlees te braden of uien te karamelliseren

XL mengkom

 

XL mengkom

Ideaal voor het hele gezin: met de mengkom met een bruikbare capaciteit van 3 l (totale capaciteit: 4,5 l) kunt u heerlijke gerechten voorbereiden voor wel 10 personen! Modern ontwerp en nieuwe materialen voor meer robuustheid en esthetiek.

Voorgerecht tot het dessert

 

Voorgerecht tot dessert

• 1 sausprogramma, om uw recepten nog lekkerder te maken!
• 2 soepprogramma’s, voor gemixte of niet-gemixte soepen, al naargelang uw voorkeur!
• 3 stoofprogramma’s voor perfect gegaarde maaltijden
• 2 stoomprogramma’s voor gezonde en smakelijke menu’s
• 3 gebakprogramma’s om allerlei soorten deeg te bereiden (brood, pizza, cake)
• 1 dessertprogramma voor de grootste lekkerbekken
• U kunt ook uw eigen recepten creëren in de Manuele modus

1 Miljoen Menu’s

Zit nooit meer zonder ideeën! Het inbegrepen receptenboek “1 Miljoen Menu’s” levert de nodige inspiratie om elke dag opnieuw perfecte maaltijden op tafel te toveren! Dankzij de 300 recepten (100 voorgerechten, 100 hoofdgerechten, 100 desserts) kunt u een enorme variatie aan menu’s opstellen, voor elke gelegenheid.

Moulinex Companion XL recept 1
Moulinex Companion XL recept 2
Moulinex Companion XL recept 3
Moulinex Companion XL recept 4