Melitta | Volautomatische Espressomachine T-smart SST F840-100

   € 999,00
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Melitta Volautomatische Espressomachine T-smart SST F840-100
   Melitta Volautomatische Espressomachine T-smart SST F840-100
   Melitta Volautomatische Espressomachine T-smart SST F840-100
   Melitta Volautomatische Espressomachine T-smart SST F840-100
   Melitta Volautomatische Espressomachine T-smart SST F840-100

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 999,00
   Let op, geld lenen kost ook geld.
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Melitta Volautomatische Espressomachine T-smart SST F840-100

   Best service :
   Melitta service aan huis tijdens de garantie periode

   Barista T Smart®
   De lekkerste koffie? Gemaakt via uw mobiele telefoon!
   De Melitta® Barista T Smart® kan echt heel veel. Zo kan hij onder andere 18 koffiespecialiteiten bereiden. Met de juiste koffiebonen en volgens het originele recept of uw eigen persoonlijke creatie. Een bijzondere en opvallende eigenschap: Dankzij de Melitta® Connect app kunt u met je mobiele telefoon het bereidingsproces aansturen en nog heel wat andere functies instellen en gebruiken.

   Bekroonde stilte!
   Een interessant gesprek in de keuken dat abrupt wordt afgebroken omdat iemand zin heeft in een cappuccino? Buren die boos worden wanneer je om 6 uur 's ochtends espressobonen wilt malen? Dankzij deze volautomatische koffiemachine behoren deze vervelende situaties tot het verleden. Dit is namelijk een van de eerste volautomatische koffiemachines die bekroond zijn met het Quiet Mark-keurmerk voor aangenaam stille koffiebereiding. Het geheim: de ultramoderne "low noise"-technologie in de fluisterstille molen.

   Melitta® Connect:
   Dankzij de Melitta® Connect app kunt u met uw smartphone heel wat functies van uw volautomatische koffiemachine instellen en gebruiken. Zo kunt u de instellingen van de koffiemachine heel gemakkelijk aanpassen en persoonlijke My Coffee-profielen programmeren en opslaan. Handige instructies helpen u bij de reiniging en het onderhoud van uw koffiemachine. Een opvallende functie van deze app is dat u er uw eigen koffiespecialiteiten mee kunt creëren. U kiest zelf de volgorde waarin de ingrediënten worden toegevoegd, de hoeveelheid koffie, melkschuim en warm water en andere instellingen voor uw persoonlijke koffiecreatie.

   18 koffiespecialiteiten:
   Dankzij de productknoppen kunt u met één druk de 4 klassiekers bereiden: espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato. Met de receptenfunctie kunt u nog 14 andere koffiespecialiteiten bereiden, zoals een flat white, ristretto, americano of espresso doppio.

   Manuele bonenselectie:
   Voor een optimale smaakervaring hebt u afhankelijk van de koffiespecialiteit verschillende soorten koffiebonen nodig. Daarom heeft de Barista T Smart® een bonenreservoir met twee kamers ("Bean Select" genoemd), waarmee u afhankelijk van het recept en uw persoonlijke smaak bijvoorbeeld milde koffiebonen of sterke espressobonen manueel kunt selecteren. Met de ingebouwde vulkoker kunt u bovendien ook reeds gemalen koffie gebruiken.

   IntenseAroma:
   Als alternatief voor het standaard bereidingsproces kan de IntenseAroma-functie worden geselecteerd. Het resultaat is koffie met een bijzonder intense smaak – zonder de hoeveelheid koffie of water aan te passen. Deze functie kan voor alle koffiespecialiteiten worden geselecteerd.

   My Coffee Memory:
   U wilt uw persoonlijke voorkeur niet telkens opnieuw instellen? Geen probleem! Met de functie "My Coffee Memory" kunt u uw favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. De Melitta® Barista T Smart® bewaart de persoonlijke instellingen van maar liefst 4 personen.

   Italiaans bereidingsproces:
   Met het Italiaans bereidingsproces worden de ingrediënten volgens het originele Italiaanse recept in de juiste volgorde toegevoegd. Het resultaat is een authentieke koffiesmaak. Zo wordt bij een latte macchiato de espresso toegevoegd ná de melk en het melkschuim en bij een cappuccino is dit net omgekeerd.

   Best Aroma System:
   Met de Bean to Cup-functie wordt steeds de juiste hoeveelheid koffiebonen vers gemalen en wordt de gemalen koffie meteen opgebruikt.* De speciale dichting van het Aromasafe® deksel van het bonenreservoir garandeert dat u altijd kunt genieten van heerlijke, versgezette koffie. En ook de donkere kleur van het bonenreservoir helpt om de volle smaak van de koffiebonen te behouden. *Let op: Als u een andere soort bonen in het bonenreservoir doet, zullen nog enkele bonen van de vorige soort in de molen blijven zitten.  Aangezien deze moeten worden opgebruikt, kan het (afhankelijk van de koffiesterkte) 2 tot 3 kopjes duren alvorens de nieuwe bonen worden gebruikt.

   Een molen die je amper hoort:
   U wilt koffie zetten in alle rust? Dat is geen probleem met de fluisterstille molen, die bovendien ook bijzonder snel is.

   TFT-kleurendisplay:
   Optimaal gebruiksgemak: dankzij het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie is de koffiemachine eenvoudig te bedienen. De duidelijke stapsgewijze instructies laten u eenvoudig navigeren door het menu.

   One Touch:
   One Touch De Barista T Smart® imponeert door zijn gebruiksgemak. Met één druk op het scherm selecteert u een vooraf ingestelde koffievariëteit, zoals een espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato. U kunt ook heel eenvoudig kiezen voor warme melk, melkschuim of warm water.

   Touch & Slide:
   Met de innovatieve Touch&Slide-functie kunt u uw koffiemachine eenvoudig instellen en bedienen door de sensorvelden licht aan te raken.

   Double-Cup-modus:
   Met de Double-Cup-modus kunt u van verschillende koffiespecialiteiten twee kopjes ineens bereiden, met of zonder melk.

   All-in-one uitloop:
   Met de afzonderlijke pijpjes voor koffie, melk en warm water kunt u uw favoriete drank bereiden zonder uw kopje te verplaatsen. De uitloop is in de hoogte verstelbaar tot 140 mm, zodat er ook voor hoge latte macchiato-glazen voldoende plaats is.

   Pro Aqua filtertechnologie:
   Als u een Melitta® Pro Aqua waterfilter gebruikt, moet u de Barista T Smart® maar één keer per jaar ontkalken. Het gefilterde water verbetert niet alleen de kwaliteit en smaak van uw koffie, maar voorkomt ook dat kalkaanslag zich ophoopt in het watersysteem. (*Dit is gebaseerd op zes kopjes koffie van 120 ml per dag en zes filters per jaar.)

   Uitneembare zetgroep:
   De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de koffiemachine te nemen. Zo kan ook de binnenkant van de koffiemachine worden gereinigd.

   Plug-in-melksysteem:
   Afneembaar melksysteem met extern vaatwas- bestendig melkreservoir dat in elke koelkast past.

   Easy Steam Cleaning:
   De onderdelen die in aanraking komen met melk worden snel en hygiënisch gereinigd met warm water en stoom.

   Automatische reiniging en ontkalking:
   Automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s om resten grondig uit het koffie- en melksysteem te verwijderen

   Energiebespaarfunctie:
   Met de 0-Watt-schakelaar kunt u uw Barista T Smart® op eender welk moment volledig uitschakelen. Ook de programmeerbare energiebesparende modus en instelbare automatische uitschakelfunctie zorgen voor een zuinig gebruik.

   Specificaties

   Type koffiezetapparaat:
   Volautomatische espressomachine
   Aantal voorgeprogrammeerde koffierecepten:
   18
   Geschikt voor:
   Gemalen koffie, Koffiebonen
   Geschikt voor melk opschuimen:
   Maximum aantal koppen:
   2
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2023

   Inloggen

   Welkom bij Krëfel

   Vul je gegevens in en ga verder

   Nog geen account? Registreer

   Wachtwoord vergeten?

   of