Paingone | Paingone Qalm - voorkomt en verlicht migraine

   € 199,95
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Paingone Paingone Qalm - voorkomt en verlicht migraine
   Paingone Paingone Qalm - voorkomt en verlicht migraine
   Paingone Paingone Qalm - voorkomt en verlicht migraine
   Paingone Paingone Qalm - voorkomt en verlicht migraine
   Paingone Paingone Qalm - voorkomt en verlicht migraine

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 199,95
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Paingone Paingone Qalm - voorkomt en verlicht migraine

   Paingone helpt pijnpatiënten al ongeveer 20 jaar met verschillende klinisch bewezen producten. Op het assortiment van Paingone kan je vertrouwen om je pijn snel, doeltreffend en zonder medicatie te verlichten. Alle producten voldoen aan de meest recente internationale normen, zodat je er zeker van kan zijn dat het product dat je gebruikt het beste biedt op vlak van veiligheid, kwaliteit en doeltreffendheid.Qalm is onze nieuwste TENS-innovatie, ideaal voor het voorkomen en verlichten van migraine. Qalm is een medisch hulpmiddel dat gebruik maakt van transcutane elektrische stimulatie met een specifiek vermogen en een bepaalde frequentie om de nervus trigeminus (vaak verantwoordelijk voor migraine) te stimuleren. Het is aangetoond dat deze therapie migraine effectief verlicht zonder het gebruik van medicatie.

   Qalm is eenvoudig te gebruiken in 5 stappen :

   • Bevestig de gelpads (meegeleverd) op het Qalm-apparaatje.
   • Was en droog je voorhoofd (het is aanbevolen om een afschminkdoekje of een alcohol bevattende oplossing te gebruiken).
   • Kleef er vervolgens Qalm op en zorg dat deze goed vast zit.
   • Zet het apparaat aan en kies een voorgeprogrammeerde gebruiksmodus: modus 1 = behandeling (60 min om migraine te verlichten) of modus 2 = preventie (20 min/dag om toekomstige migraine te voorkomen).
   • Kies je intensiteit. Voor beter resultaat is het bij behandeling met modus 1 raadzaam om de intensiteit gedurende de sessie geleidelijk op te voeren tot het maximum is bereikt (40). De stimulatie moet aangenaam en draaglijk blijven.

   Voor meer comfort en bewegingsvrijheid wordt aangeraden om de textiele hoofdband (meegeleverd) over het apparaat te dragen.

   Qalm heeft 2 modi:

   • Verlichtingsmodus: verlicht u aanhoudende migraine zodra de eerste symptomen optreden. De behandeling duurt 60 minuten. Voor meer efficiëntie is het raadzaam om de intensiteit tijdens de sessie geleidelijk te verhogen tot de maximale intensiteit (40) is bereikt. De stimulatie moet aangenaam en draaglijk blijven. Na 60 minuten behandeling is de persoon van zijn migraine verlost.
   • Preventiemodus: bij deze modus wordt aangeraden om Qalm elke dag gedurende 20 minuten te gebruiken omhet aantal migraineaanvallen en de intensiteit ervan te verminderen.

   Qalm kan na gebruik worden opgeborgen in zijn doos (meegeleverd, met een kleine spiegel) en wordt opgeladen via de USB-poort.

   Met meer dan 1,9 miljoen gebruikers wereldwijd,spreekt het succes van Paingone voor zich. Meer dan 90% van de mensen die Paingone proberen, kiest ervoor om het te blijven gebruiken, een overweldigend succespercentage.

   Specificaties

   Klinisch getest:
   Onmiddellijke pijnverlichting:
   Verlicht pijn:
   Migraine
   Werkt door kledij:
   Draadloos:
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   Stuur bericht