MySoda | Waterfles 0,5L - Grijs

€ 13,95
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Vergelijk
Verlanglijst

Waarborg

STANDAARD
2 jaar garantie van de fabrikant

De beste service

  • Gratis levering vanaf €20*
  • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
  • Levering 7 op 7
  • Thuislevering via CargoVelo
€ 13,95
Beschikbaar in enkele winkels
Controleer de voorraad in de winkel

Beschrijving

MySoda Waterfles 0,5L - Grijs

Mysoda Pack 1 fles 0,5L metal:
Met de Mysoda Pet en Aluminium O.5L fles kunnen consumenten zichzelf uitrusten met extra flessen om aan ieders smaak te voldoen. Alle Mysoda flessen zijn compatibel met het volledige assortiment Mysoda apparaten. Elke fles is herbruikbaar en bespaart enkele duizenden plastic flessen voor eenmalig gebruik! Met het 0,5L-formaat volgt uw fles u waar u ook heen gaat!

Mysoda herbruikbare waterflessen:
Mysoda's herbruikbare waterflessen zijn compatibel met alle Mysoda bruiswatermakers. Zowel de fles als de bruiswatermaker hebben een quick-lock mechanisme waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn. De fles is BPA-vrij. De hoeveelheid plastic in de dop en de bodem werd verminderd door het grootste deel te vervangen door biocomposiet op basis van hout.

De met water gevulde waterfles bewaart u in de koelkast en wanneer u wilt genieten van een fris, bruisend drankje, voegt u eenvoudigweg een hoeveelheid koolzuurgas toe. De vervaltijd van het product is op de fles aangegeven, waarna het aan te raden is om deze te vervangen door een nieuwe. Was de waterflessen niet in te heet water of in de vaatwasmachine.

Specificaties

Type:
Fles
Aantal stuks:
1
Inhoud:
0.5 L
Geschikt voor vaatwasmachine:
Motief:
Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

Info van het merk