Apple | HomePod mini - Siderisch Grijs

   € 158,95
   (0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!)
   Vergelijk
   Wenslijst
   Apple HomePod mini - Siderisch Grijs
   Apple HomePod mini - Siderisch Grijs

   Kleur Zwart

   Zwart
   Blauw
   Oranje
   Geel
   Grijs
   Toon meer

   Waarborg

   STANDAARD2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 158,95
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Apple HomePod mini - Siderisch Grijs

   Laten we de HomePod mini eens van dichterbij bekijken.
   Rijk, vol 360-graden geluid. Plaats HomePod-miniluidsprekers in je hele huis voor uniek geluid in elke kamer1 en functies zoals intercomaankondigingen2.

   Siri is een intelligente assistent die in de HomePod mini is ingebouwd. Controleer uw agenda of het weer, stel alarmen in en voer uw dagelijkse taken uit met alleen uw stem.

   Bedien je aangesloten woonaccessoires met alleen je stem met HomePod mini.
   Privacy thuis is essentieel. Houd uw persoonlijke gegevens veilig met HomePod mini.

   Geluid
   HomePod mini is een echte innovatie en levert geluid dat ongekend is voor een speaker van zijn formaat. Met een hoogte van slechts 8,43 cm is hij klein genoeg om ruimte te maken voor een rijk, consistent 360-graden geluid, overal in de kamer.

   Ultrageavanceerde computer audio processing produceert volle, accurate tonen die een veel grotere luidspreker waardig zijn. En zelfs als je de muziek harder zet, hoort HomePod mini alles wat je vraagt.

   Het ontwerp van HomePod mini past naadloos in elk huis. Het slanke ontwerp is gewikkeld in een netweefsel uit één stuk dat vrijwel onzichtbaar is voor het geluid dat er doorheen komt. Met het verlichte aanraakoppervlak aan de bovenkant van het toestel kunt u het gemakkelijk bedienen.

   Als je meerdere HomePod mini's in verschillende kamers plaatst, heb je een verbonden audiosysteem voor je hele huis1. Vraag Siri om overal hetzelfde liedje te spelen, of in elke kamer een ander liedje. Zo simpel is het. HomePod mini koppelt ook met HomePod voor audio in meerdere kamers en functies zoals intercomaankondigingen.

   Stereo koppeling
   Als je de geweldige geluidservaring van HomePod mini nog verder wilt uitbreiden, kun je een stereopaar maken. Twee HomePod-miniluidsprekers die in dezelfde kamer worden gekoppeld, creëren linker- en rechterkanalen voor een volledig meeslepend geluidsbeeld.

   HomePod mini koppelt naadloos met je Apple-apparaten. Beantwoord een oproep op je iPhone, luister naar muziek op je Mac of verbeter je tv-ervaring met geluid van je Apple TV. Al je apparaten verbinden met HomePod mini.

   Als je naar een nummer of podcast luistert en even weg moet, kun je op je iPhone verdergaan zonder een maat te missen. Gewoon overhandigen aan uw iPhone door het te brengen dicht bij HomePod mini. Binnenkort zul je het geweldig vinden hoe soepel je iPhone en HomePod mini verbinding maken om audio over te brengen2.

   Muziek en podcasts overzetten tussen HomePod mini en iPhone
   En je zult ook snel genieten van aangepaste luistersuggesties die automatisch op je iPhone verschijnen wanneer die in de buurt van je HomePod mini wordt geplaatst. U hebt alles direct binnen handbereik, zonder dat u uw iPhone3 hoeft te ontgrendelen.

   Slimme assistent
   Siri doet alles. En jij doet bijna niets.

   Siri is je all-purpose slimme assistent, waardoor HomePod mini in het hart van de activiteiten van je gezin staat. Of het nu gaat om het vragen om hulp bij alledaagse taken, het eenvoudig bedienen van uw domotica-accessoires of gewoon het luisteren naar uw favoriete nummer, u hoeft het alleen maar te vragen.

   Met Intercom Aankondigingen, verspreid het woord.
   Met meer dan één HomePod in huis kun je eenvoudig met andere gezinsleden communiceren door te praten, met behulp van Intercom-aankondigingen. Vraag Siri om je bericht in het hele huis af te spelen of alleen in bepaalde kamers. En iedereen kan gemakkelijk reageren.

   Zeg Siri, stuur een intercom aankondiging: Ik kom naar huis. Heb iets nodig
   Intercom Aankondigingen werken ook met je andere Apple toestellen. Zo kun je berichten versturen en ontvangen via CarPlay terwijl je aan het rijden bent, via je AirPods tijdens een workout of met je Apple Watch als je een boodschap moet doen.

   Aangesloten huis
   Gemakkelijk aan te sluiten. En te gebruiken.

   Stel uw verbonden huis in en blijf in contact, waar u ook bent
   Of uw huis nu al volledig is aangesloten of u uw eerste slimme apparaat koopt, het instellen en verbinden op afstand is een fluitje van een cent met de Home-app en de HomePod mini5.

   Wanneer u HomePod mini instelt, wordt deze automatisch toegevoegd aan de Home-app. En u kunt al uw HomeKit-apparaten direct bedienen met alleen uw stem.

   HomePod mini kan ook fungeren als een hub voor thuis, zodat u uw HomeKit-accessoires op afstand kunt bedienen. Waar u ook bent, u kunt zien wat er bij de voordeur gebeurt, de garagedeur sluiten en deuren vergrendelen of ontgrendelen via de Home-app.

   Wilt u meer weten over de voordelen van een verbonden woning? Het tabblad Ontdek in de Home-app is de beste plek om te zien wat er allemaal mogelijk is, aanbevelingen te krijgen voor de best beoordeelde accessoires die compatibel zijn met HomePod mini en verbinding te maken met de Apple Store-app voor meer informatie en moeiteloze aankopen.

   Privacy en veiligheid
   Je luistert naar je luidspreker. Niet andersom.

   Privacy is essentieel, vooral als je thuis bent. HomePod mini is ontworpen om je persoonlijke gegevens te beschermen en een vertrouwde assistent te zijn in je dagelijkse gezinsleven. U kunt dus vrijuit spreken in de wetenschap dat niets van wat u zegt uw huis zal verlaten tenzij u Siri activeert met een eenvoudig gebaar of de magische woorden "Zeg Siri" zegt.
   Wanneer je Siri om iets vraagt, wordt je verzoek gekoppeld aan een willekeurige ID, niet je Apple ID.

   HomePod mini werkt samen met je iPhone voor verzoeken zoals het luisteren naar je berichten of notities, zodat ze alleen op je apparaat gebeuren zonder dat er informatie aan Apple wordt onthuld.

   Met HomeKit beveiligde video kan HomePod mini feeds van uw compatibele camera's analyseren, de aanwezigheid van mensen detecteren en auto's, huisdieren of bekende gezichten herkennen. Alle videoverwerking gebeurt direct op je apparaat voordat het naar iCloud wordt verzonden, end-to-end versleuteld. Uw video's kunnen dus alleen worden gezien door u en de mensen met wie u ze deelt. Niet door Apple.

   Specificaties

   Connectiviteit:
   Draadloos
   Aansluiting:
   Bluetooth
   Type:
   Smart speaker, Bluetooth speaker, Wi-Fi speaker
   Speakers koppelbaar:
   Schrijf zelf een review en maak wekelijks kans op €100!

   Info van het merk