Bitdefender Anti-virus 2018 voor Mac - 1 Mac - 1 jaar
Vergroot
19,95
Voeg toe aan lijst
Gratis verzending vanaf €20
Prijsgarantie: altijd de laagste prijs
Voor 22u00 besteld, morgen in huis
Levering op zaterdag en zondag
30 dagen bedenktijd

Beschrijving

BitdefenderAnti-virus 2018 voor Mac - 1 Mac - 1 jaar

Voorkomt aanvallen van ransomware

Met onze nieuwste functie - Veilige bestanden - worden mappen die extreem belangrijk zijn voor u constant gevolgd om te voorkomen dat ze worden gewijzigd door toepassingen zonder toestemming. U kunt hier op elk moment extra mappen aan toevoegen, zodat niemand knoeit met uw belangrijke bestanden.

Beschermt uw back-ups

De pas toegevoegde functie, Time Machine Protection biedt betere beveiliging en voorkomt dat gesofisticeerde malware uw back-ups versleutelt of vernietigt. Wees gerust: uw bestanden blijven van u!

Beschermt tegen Mac- en pc-malware

Bitdefender Antivirus voor Mac detecteert en verwijdert niet alleen malware voor de Mac, maar ook schadelijke software die bedoeld is voor Windows. Hierdoor kunt u nooit onbedoeld besmette bestanden doorgeven aan Windows-gebruikers in uw omgeving.

Non-stop beveiliging met Bitdefender Autopilot™

Autopilot regelt automatisch al uw beveiligingsbehoeften, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Wanneer het product is ingeschakeld, worden alle dreigingen automatisch gedetecteerd en verwijderd door een combinatie van innovatieve Bitdefender-technologieën, zonder dat de werking van uw Mac wordt vertraagd. Inschakelen en vergeten.

Voor razendsnelle scans

Bitdefender Antivirus for Mac biedt robuuste beveiliging tegen malware, met razendsnelle scans die uw systeem niet vertragen. Bitdefender werkt zo snel en discreet dat u niet eens merkt dat het programma actief is om uw Mac te beveiligen.

24/7 bewaking via de cloud

Omdat er aan de lopende band nieuwe internetdreigingen opduiken, wordt de malwarebibliotheek van Bitdefender voortdurend bijgewerkt. Dankzij een verbinding met bijzonder krachtige cloudgebaseerde technologieën voor het detecteren en elimineren van dreigingen, bent u overal ter wereld direct beschermd tegen nieuwe gevaren. Omdat al het rekenwerk in de cloud plaatsvindt, wordt uw systeem niet vertraagd en zijn uw privacygevoelige gegevens veilig op uw Mac.

Blokkeert en verwijdert hinderlijke adware

Bevrijdt uw Mac van hinderlijke adware. Ook Macs kunnen besmet worden met opdringerige adwareprogramma's van het internet. Het nieuwe Bitdefender Antivirus voor Mac detecteert en elimineert adware, schadelijke hijack-programma's, ongewenste toolbars en andere browsertoevoegingen die met of zonder uw toestemming zijn geïnstalleerd.

Scant uw Mac zonder negatieve gevolgen voor de prestaties

Het nieuwe Bitdefender Antivirus voor Mac is speciaal ontwikkeld om naadloos samen te werken met Mac OS X. Dit product scant uw bestanden op een intelligente manier, voor een robuuste bescherming tegen malware zonder uw Mac te vertragen.

Geweldige gebruikerservaring

Met de nieuwe, fraai ontworpen en intuïtieve gebruikersinterface voelt het nieuwe Bitdefender Antivirus voor Mac zich meer dan ooit thuis in Mac OS X. Nu kunt u uw antivirusprogramma altijd ingeschakeld laten; u hebt er geen last van.

Volledige beschrijving

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag

Gratis levering vanaf €20

Snelle levering Avondlevering tussen 18u en 21u

Morgen bij je thuis Besteld voor 22u00, morgen geleverd

Levering 7 op 7 Levering zaterdag en zondag