Fujifilm | instax Link Wide Mocha Gray

€ 122,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Vergelijk
Verlanglijst
Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray
Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray
Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray
Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray
Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray
Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray
Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray
  Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray
  Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray
  Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray
  Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 122,00
   Op voorraad
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Fujifilm instax Link Wide Mocha Gray

   Echte vriendschap verdient WIDE momenten.

   Elk moment ten volle beleven én vastleggen, zodat iedereen het kan zien. Volgens ons is dat een must. Daarom zeggen we: print it WIDE. De Link WIDE zit barstensvol functies die ervoor zorgen dat niets verloren gaat. Zo kun je opnieuw in het moment duiken, telkens weer. En via de app kun je prachtig gekadreerde WIDE prints verrijken met kleur, aanvullen met QR-berichten en zelfs personaliseren met je eigen schetsen. Ready to spread the love, WIDE?

   Next-level simpel

   Daar ga je! Momenten samen delen wordt echt kinderspel. Je kiest via de Link WIDE-app de afbeelding die je wilt printen en doet je ding. Voeg tekst toe, pas het formaat aan, gebruik een filter, speel met het contrast - de mogelijkheden zijn eindeloos. Maak dan via bluetooth draadloos verbinding met de Link WIDE en swipe omhoog om te printen.

   En pauze ...

   Zet je herinneringen in beweging met de Link WIDE-app. Scrol door je favoriete video's, kies het perfecte moment & print it WIDE. En nu je toch bezig bent: waarom stop je er via een QR-code niet wat verborgen boodschappen in? Of een URL-link naar de video? Zo delen je vrienden nog makkelijker in het plezier!

   Kies je look

   Kies voor instax Rich voor volle kleuren of instax Natural voor een klassiek gevoel. Twee zeer verschillende resultaten, twee heel aparte manieren om onvergetelijke momenten tot leven te wekken voordat je ze rechtstreeks afdrukt op je WIDE-printer. Welke modus kies je? Helder en realistisch of verzadigd en klassiek?

   Lachen geblazen!

   Je weet wat ze zeggen: lachen is gezond. Ga naar de modus ‘Record a sound’, leg een geluid vast, voeg het toe aan je snapshot en scan om te luisteren.

   Deel het perfecte recept

   Voeg smaak toe aan je foto's met een scanbare QR-code, en koppel je topgerecht feilloos aan een URL naar keuze.

   Geef een geheime locatie op

   Afspraak op … Kies een locatie en verberg die vervolgens in een afdrukbare QR-code. Zullen je vrienden je geheime locatie scannen, ontdekken en opzoeken?

   Schrijf een geheime boodschap

   Onzichtbare inkt? Of toch liever de modus 'QR hidden message'? Schrijf gewoon een geheim bericht en druk het af als QR-code, klaar om te scannen en te lezen.

   Alarm! Superieure stijl

   Met zijn luxe-uitstraling past de Link WIDE naadloos in je interieur. Deze compacte, gestroomlijnde printer is verkrijgbaar in Ash White en Mocha Grey. Er hoort zelfs een kleine standaard bij, om hem rechtopstaand te plaatsen. Er even op uit? De printer is licht en stevig, en heeft een handige riem. Zo print je makkelijk WIDE, waar je ook bent.

   Voor elke gelegenheid

   Huwelijken, verjaardagen, afstuderen - sommige momenten in het leven verdienen die extra wowfactor. Iets inspirerends gezien? Leg het vast, bewerk het, voeg woorden toe, pas de achtergrond in een handomdraai aan, druk op 'print' en delen maar! De meer dan 30 bewerkbare templates helpen je graag een handje. Als dat geen reden om te vieren is!

   Alles eerlijk delen

   De eerste regel van de vriendschap? Niemand wordt uitgesloten. Met de Link WIDE swipe je omhoog om te printen en kies je hoeveel kopieën je precies wilt. Hoe meer je er toevoegt, hoe meer souvenirs van mooie momenten je kunt delen met vrienden. En als we het dan toch over delen hebben: je kunt zelfs verbinding maken met en rechtstreeks printen van een FUJIFILM X-S10 camera.

   Veel te zien hier

   Laat je creativiteit de vrije loop met een potje schetsen & scannen. Pak een pen, doe je ding, leg het met je smartphone vast in de app en kijk toe hoe de app je schets uitsnijdt. Plof die dan op je foto's, bewerk en print.

   Hoe meer, hoe beter

   Je kunt ook echt volop WIDE gaan met collageprints om te delen of aan je koelkastdeur te hangen. Want als iets belangrijk is, dan wil je er alles van zien. Daarom kun je in de Collage-modus al je favoriete momenten samenbrengen in één enkele print, om je verhaal te vertellen in nog meer detail.

   Zeg het met stickers

   Veel succes! Proficiat! Puik werk! Wie wordt er niet eens graag aangemoedigd met een sticker? Maar met de Link WIDE hebben we het niet over het kleverige type. Nee hoor! Met in de app meer dan 1.600 stickers om op je foto's te 'plakken', heb je nóg meer manieren om je prints een persoonlijk tintje te geven... zonder de kleverige toestanden.

   Specificaties

   Gebruikslocatie:
   Mobiel
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2024