Gigaset | GL590

€ 69,95
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Vergelijk
Verlanglijst
Gigaset GL590
Gigaset GL590
Gigaset GL590
Gigaset GL590
Gigaset GL590
Gigaset GL590
  Gigaset GL590
  Gigaset GL590
  Gigaset GL590
  Gigaset GL590

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20*
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 69,95
   Click&Collect 1h of levering in 3 werkdagen
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Gigaset GL590

   Toetsen, scherm en geluid gebaseerd op uw behoeften

   Bent u op zoek naar een mobiele telefoon waarmee u flexibel communiceert tijdens uw dagelijkse gang van zaken? Wilt u gewoon de functies die u écht nodig heeft, zonder alle toeters en bellen? De Gigaset GL590 is eenvoudig in gebruik, vooral voor mensen met gehoor- en zichtstoornissen. Het scherm is makkelijk af te lezen en het grote, toetsenbord noemt elk ingetoetst nummer op. Het toestel wordt gezien als de perfecte senioren smartphone. Niet in de laatste plaats omdat deze compatibel is met hoortoestellen én zowel de beltoon als het belvolume extra hoog kan worden ingesteld. U kunt zelfs handsfree bellen wanneer u met iets anders bezig bent. De klaptelefoon is slechts 12,5 centimeter groot wanneer het klepje deze gesloten is; klein genoeg om goed te kunnen opbergen.

   Voel uzelf te allen tijde veilig dankzij een SOS-knop en snelkeuzetoetsen

   Naast de indrukwekkende functionaliteit en het eenvoudige gebruiksgemak, biedt de Gigaset GL590 u één ding in het bijzonder: gemoedsrust. U voelt uzelf veilig dankzij de wetenschap dat u uw belangrijkste contacten met één druk op de knop kunt bellen. Hiervoor slaat u de telefoonnummers van uw familie, buren of dokter op onder de drie snelkeuzetoetsen (A, B en C). De SOS-knop aan de voorzijde van het toestel kan gebruikt worden om maximaal vijf personen op te roepen. Neemt er iemand niet op? Dan wordt automatisch de volgende geprogrammeerde contactpersoon gebeld. U kunt eveneens met één druk op de knop, en volledig automatisch, nood SMS-berichten versturen. De alarmfunctie waarschuwt mensen in uw directe omgeving wanneer u in nood bent.

   Uw GL590: het perfecte gezelschap voor alledag

   Ondanks het compacte formaat, heeft de Gigaset GL590 nog altijd een duidelijk toetsenbord en een 2.8" kleurenscherm. Dit maakt het een zeer handig en functioneel toestel, waarmee u vele extra functies bedient. Wat te denken van de camera, de kalender, FM-radio, Bluetooth en een rekenmachine? De batterij is goed voor 10 uur gesprekstijd of 550 uur stand-bytijd, waardoor u ook tijdens langere reizen goed bereikbaar bent. Opladen gebeurt vervolgens via het laadstation; geen geploeter met kabels en stekkers.

   De Gigaset life serie: de beste technologie voor iedere fase van uw leven

   Of u uw geliefden graag belt om bij te praten of de regiotaxi moet informeren dat uw afspraak uitloopt; het feit dat u op ieder moment, overal, kunt bellen is een geruststellende gedachte. Het is voor iedereen belangrijk om eenvoudig te kunnen communiceren, maar zeker voor senioren. De Gigaset life serie biedt verscheidene toestellen welke speciaal ontwikkeld zijn voor deze doelgroep. Een voorbeeld is de Gigaset GL590; het tweede model in deze serie. Een intuïtieve klaptelefoon waarmee onderweg telefoneren héél eenvoudig wordt gemaakt. Ontdek tal van handige functies om u mobiel te houden, op iedere leeftijd.

   Specificaties

   Schermgrootte (inch):
   2.8 inch
   Dual SIM:
   Uitbreidbaar geheugen:
   In gesprek:
   10 u
   Standby:
   550 u
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk