Apple | iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B

€ 629,00
(0 beoordelingen - Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!)
Vergelijk
Verlanglijst
Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B
Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B
Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B
Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B
Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B
Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B
Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B
  Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B
  Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B
  Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B
  Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B

   Kleur Blauw

   Blauw
   Zwart
   Wit

   Waarborg

   STANDAARD
   2 jaar garantie van de fabrikant

   De beste service

   • Gratis levering vanaf €20
   • Besteld voor 22u00, morgen geleverd*
   • Levering 7 op 7
   • Thuislevering via CargoVelo
   € 629,00
   Let op, geld lenen kost ook geld.
   Click&Collect 1h of levering in 3 werkdagen
   Controleer de voorraad in de winkel

   Beschrijving

   Apple iPhone 13 128 GB - Blauw - Refurbished grade B

   In samenwerking met onze ervaren en gecertificeerde partner Recommerce kunnen wij u refurbished smartphones in perfecte conditie aanbieden. Recommerce beheert het complete refurbish proces van smartphones en zorgt ervoor dat smartphones een tweede leven krijgen en in perfecte conditie kunnen worden aangeboden.

   Deze smartphones hebben de strengste kwaliteitscontrole ondergaan en worden geleverd met de volgende garanties:

   100% functioneel
   Gecontroleerd op meer dan 56 punten (WiFi, Bluetooth, scherm, knoppen en nog veel meer...)
   Volledige antibacteriële reiniging
   Minstens 80% van de oorspronkelijke accucapaciteit
   Alle gegevens verwijderd met hulp van gecertificeerde software
   Ontgrendeld voor alle operatoren
   Nieuwe en compatibele accessoires (lader en USB-kabel)
   24 maanden garantie (inclusief de batterij)
   De conditie van deze smartphone is "Grade B":

   Schermconditie: Goed (enkele licht zichtbare krassen kunnen te zien zijn)
   Achterkant en frameconditie: goed (enkele zichtbare krassen op de cover of randen)
   24 maanden garantie (inclusief de batterij)
   Door te kiezen voor een “refreshed” smartphone levert u een belangrijke bijdrage aan onze planeet! Onder andere door te kiezen voor een refurbished smartphone, in plaats van een nieuwe, helpt u gemiddeld 30 kg CO2-uitstoot te besparen, net zoals u de ontginning van tot 40 kg waardevolle grondstoffen helpt te vermijden.

   Hoe we die enorme camera-upgrade erin kregen? Door dwars te denken.
   We hebben de architectuur totaal vernieuwd en de lenzen 45 graden gedraaid. Zo konden we er ons beste dual camera-systeem ooit in plaatsen, compleet met groothoek­camera met de grootste sensor tot nu toe. Daardoor ontstond ook ruimte voor onze optische beeldstabilisatie met sensorverschuiving. Bovendien kreeg de ultragroothoekcamera een snellere sensor. De nieuwe ultragroothoek­camera laat meer detail zien in de donkere delen van je foto’s. De nieuwe groothoek­camera legt 47% meer licht vast voor betere foto’s en video’s. De nieuwe optische beeldstabilisatie met sensorverschuiving zorgt voor minder bewogen foto’s, zelfs als jij beweegt.

   iPhone ging naar de filmschool. Zo hoef jij niet te gaan.
   Filmmakers verplaatsen de focus in beeld vaak van het ene onderwerp naar het andere om zo de aandacht van de kijker vast te houden. Nu kun je met iPhone heel gemakkelijk ook deze techniek gebruiken.

   Filmmodus verlegt automatisch de focus en creëert prachtige scherpte­diepte-effecten
   Begin met filmen en Filmmodus legt de focus op je onderwerp. Alles daaromheen wordt stijlvol onscherp in beeld gebracht.

   Wanneer een nieuw onderwerp prominent in beeld komt, wordt automatisch de focus verlegd. Zo maak je moeiteloos prachtige video’s die eruitzien alsof ze recht uit de bioscoop komen.

   Je kunt zelfs achteraf de scherpte­diepte aanpassen
   Wil je na het filmen nog de focus veranderen of de scherpte­diepte aanpassen? Dat kan ook. Op iPhone hoef je daar maar een paar keer voor te tikken of te swipen. Zelfs profes­sionele filmcamera’s kunnen dat niet.

   Geweldige foto’s maken zonder een vinger uit te steken. Vooruit, één vinger dan.
   Nachtmodus gebruik je bij weinig licht om automatisch heldere en kleurrijke foto’s te nemen.
   Portretmodus maakt de achter­grond onscherp zodat het onderwerp beter uitkomt. Door te swipen kun je zes verschillende belichtingen uitkiezen.
   Slimme HDR 4 kan nu tot vier verschillende personen op een foto herkennen en past het contrast, de belichting en zelfs huid­tinten voor elk van hen apart aan. Zo ziet iedereen er altijd top uit.
   Deep Fusion komt in actie wanneer er middelmatig tot weinig licht is. Verschillende belichtingen worden dan pixel voor pixel geanalyseerd om de subtielste texturen, patronen en details mee te pakken.
   De ultragroothoekcamera geeft je een breder gezichts­veld, zelfs als je heel dicht op je onderwerp staat. Zo krijg je meer op de foto zonder dat je achteruit hoeft te stappen.
   Terugblikken zijn automatisch samengestelde dia­voorstellingen van belangrijke foto’s uit je fotorol. Deze kun je voorzien van een eigen look, of zelfs een nummer uit je muziek­bibliotheek.

   Een camera met je eigen stijl.
   Fotografische stijlen: slim genoeg om kleuren te versterken of te verzachten en tegelijk huidtinten natuurlijk te houden. Fotografische stijlen geven je foto’s een persoonlijk tintje. Specifieke delen van een foto worden aangepast, zonder de huidtinten te veranderen. Dat is bij filters niet het geval. Kies ‘Levendig’ om een foto feller en kleurrijker te maken, ‘Rijk contrast’ om kleuren dieper te maken en schaduwen donkerder, en ‘Warm’ of ‘Koel’ om goudkleurige of juist blauwe tinten meer naar voren te halen. Alles voor de perfecte look.

   De camera aan de voorkant speelt graag de hoofdrol.
   Het TrueDepth-camera­systeem heeft al je favoriete features van de camera’s aan de achterkant:

   • Filmmodus
   • Fotografische stijlen
   • Dolby Vision HDR-opnames
   • Portretmodus
   • Selfies in Nachtmodus
   • Smart HDR 4
   • Deep Fusion
   • en nog veel meer

   voor een nieuwe generatie selfies. A15 Bionic en de TrueDepth-camera zijn ook de kracht achter FaceID, de veiligste gezichts­autenticatie in een smartphone

   Superkleurig ?pixelprachtig ?XDReusachtig.
   Superhelder

   Ons OLED-display is nu 28% helderder: tot wel 800 nits. Zo is je scherm beter te zien in de volle zon. En voor HDR-content ligt de piekhelderheid nog steeds op 1200 nits. Je ziet dus diepe zwarttinten, heldere wittinten en alle fonkelende kleuren daartussenin. En toch is het display energiezuiniger dan ooit.

   Superkleurrijk
   iPhone 13 heeft een brede kleurweergave die overeenkomt met die van een bioscoop, voor kleuren zoals filmmakers ze bedoeld hebben. En dankzij de accurate kleuren ziet alles er opvallend natuurlijk uit.

   Superscherp
   Het Super Retina XDR-display heeft een ongekend hoge pixel­dichtheid. Alles wat je op je scherm ziet (foto’s, video’s, tekst), zie je dus extra scherp. En omdat de TrueDepth-camera nu kleiner is, biedt het display nog meer ruimte.

   Verandert alles
   De razendsnelle A15 Bionic is de drijvende kracht achter Filmmodus, Fotografische stijlen, Livetekst, en meer. De Secure Enclave vergrendelt persoonlijke informatie zoals je Face ID-gegevens en je contacten. En de chip is efficiënter, voor een langere batterijduur.

   5G op iPhone. Ongeëvenaard.
   De wereld is aan het overstappen op 5G. Daarmee gaat alles veel sneller, van streamen tot downloaden. Met 5G kun je zelfs veeleisende multiplayer-games spelen, AR?video’s delen en nog veel meer. En als je al die snelheid niet nodig hebt, past iPhone het batterij­­­gebruik daar automatisch slim op aan.

   iOS 15. In contact. In het moment.
   Met iOS 15 kun je het FaceTime-gesprek door laten gaan terwijl je films of muziek deelt, of wat er ook maar op je scherm te zien is. Je concentreren wordt makkelijker, want je kunt alle meldingen die niet relevant zijn voor wat je aan het doen bent tijdelijk uitschakelen. En je kunt nu van alles doen met tekst in foto’s, zoals mailtjes sturen, bellen, een route­­beschrijving opzoeken en meer.

   Privacy is standaard
   Met iPhone heb je je persoonlijke gegevens zelf in de hand. Aan privacy­labels kun je bijvoorbeeld zien hoe een app je gegevens gebruikt. Apps moeten jou om toestemming vragen om je te mogen volgen in apps of op websites van andere bedrijven. En dat is nog maar het begin.

   Specificaties

   Scherm (inch):
   6.1 inch
   Geheugen (GB):
   128 GB
   OS:
   iOS 15
   Batterij (mAh):
   3095 mAh
   Videokwaliteit:
   4K Ultra HD
   Schrijf zelf een review en maak maandelijks kans op €100!

   Info van het merk

   • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
   • BTW BE 0400.673.544
   • Copyright 2024