PhilipsHue-Page-Banner-Mobile
   PhilipsHue-Page-Banner-Desktop
   PhilipsHue-Page-Banner-Desktop

   Philips Hue: verlichting voor je smart home

   Vernieuw je huis met de Philips Hue-lampen. Hij past perfect in alle binnen- en buitenruimtes van je huis en geeft ze een ongeëvenaarde sfeer!
   Deel
   PhilipsHue-Page-Featurette1

   Aan de slag met Philips Hue

   Philips Hue is 's werelds toonaangevende verlichtingsmerk en biedt een assortiment van lampen, strips en accessoires waarmee je je huis in een nieuw tijdperk kunt brengen. Philips Hue-verlichting is ontworpen om te gaan waar je maar wilt. Of het nu gaat om je woonkamer, je kantoor, de tuin of de ingang van je huis, het aangesloten verlichtingssysteem van Philips Hue kan worden aangepast aan jouw behoeften.

   Afhankelijk van de basis van je lampen, kies je de juiste Philips Hue om je huidige lampen te vervangen. Installeren is gedaan in een mum van tijd! Wil je meerdere lichten veranderen tegelijkertijd? Geen probleem, met de applicatie voor smartphone of tablet kan je tot 10 lampen bedienen met één klik! Het is echter raadzaam voor een bridge te kiezen om nog meer te kunnen regelen en toegang te krijgen tot nieuwe functies zoals: het licht in elke kamer van overal in huis kunnen aanpassen; "routines" programmeren; of het licht synchroniseren met films, muziek en videospelletjes.

   PhilipsHue-Page-Featurette2

   Creëer een unieke sfeer

   Moet je je concentreren of wil je gewoon ontspannen? Met 16 miljoen verschillende kleuren en alle tinten wit tot uw beschikking, ben je vrij om de sfeer en verlichting te kiezen die je voor elk van uw ruimtes wenst.

   Met Philips Hue kan je de kleur van elke lamp aanpassen aan je dagelijkse activiteiten, je helpen wakker te worden, je concentreren op je werk of een gedempte omgeving creëren om de dag op de beste manier af te sluiten.

   Verbeter je entertainmentervaring door uw aangesloten verlichtingssysteem te synchroniseren met je TV of home cinema! Nu kan je genieten van een volledig meeslepende multimedia-ervaring terwijl de actie op je scherm zich ontvouwt. Het is ook mogelijk om de verlichting te synchroniseren met een computer of muziek!

   PhilipsHue-Page-Featurette3

   Bedien en programmeer uw verlichting

   Met de Philips Hue-applicaties kan je je verlichting live configureren, maar ook van tevoren programmeren via scenario's die je zelf maakt! Uitgerust met talrijke functies kan je de verlichting in je kamers en zones gemakkelijk organiseren en regelen volgens je wensen.

   4 toepassingen afhankelijk van de situatie:

   • Met de Hue Bluetooth-applicatie kan je tot 10 Philips Hue-lampen met Bluetooth-ondersteuning bedienen.

   • Met de Hue-applicatie kan je tot 50 op de Hue Bridge aangesloten lampen via de applicatie bedienen.

   • Met de Hue Sync-app en de Hue Play HDMI-synchronisatiebox kan je de inhoud van je tv-scherm en je lampen synchroniseren.

   • Met de Sync Desktop-app kan je je LED-lampen synchroniseren en afstellen op je scherm of op het geluid van je muziek.

   Je kan de verlichting in je kamers ook bedienen met Philips Hue-accessoires of met je stem via je voice assistent!

   PhilipsHue-Page-Featurette4

   Verander ook de buitenkant van uw huis

   Blijf veilig en beveiligd in je huis, zelfs als je niet thuis bent. Programmeer en bedien je verlichting op afstand om je aanwezigheid te simuleren, je lichten zullen dan willekeurig aangaan in je huis zonder dat je er hoeft te zijn. Je kan er ook voor kiezen om je aangesloten verlichting via bewegingssensoren in te schakelen, of automatisch wanneer je je huis nadert.

   Denk aan het transformeren van je tuin door het toevoegen van sfeerverlichting! Pas de kleur en intensiteit van de verlichting aan de gelegenheid aan! Er zijn twee mogelijkheden voor deze transformatie: je kan kiezen tussen een standaard lijnspanning, aangesloten op het elektriciteitsnet van je huis, of een laagspanningslijn, die je op elk stopcontact kunt aansluiten.

   Geüpdatet op 22 jun. 2022