SDA-HC-Ironing-Philips-Info-Page-Banner
SDA-HC-Ironing-Philips-Info-Page-Banner
SDA-HC-Ironing-Philips-Info-Page-Banner

Ontdek jouw ideale Philips strijktoestel

Philips stoomstrijkijzers leveren krachtige stoom en zorgen ervoor dat je wekelijkse berg wasgoed in een handomdraai gestreken is. Heb je een groot gezin of strijk je vaak grotere hoeveelheden wasgoed? Dan is een Philips stoomgenerator de ideale hulp om hardnekkige kreukels snel glad te krijgen. Heb je niet veel tijd of ga je vaak op reis? Met de kledingstomer kan je de meest delicate stoffen ontkreuken of gewoon even opfrissen. Graag meer weten? Via deze pagina helpen we je graag op weg. Zo kies je het model dat perfect bij je strijkgewoontes past.
Deel
SDA-HC-Ironing-Philips-Info-Page-strijkijzer

Stoomstrijkijzer

Heb jij op wekelijkse basis minder grote hoeveelheden strijkwas en ben je op zoek naar een strijkijzer dat eenvoudig te gebruiken is? Dan zijn de Philips stoomstrijkijzers ideaal voor jou. Ze zijn goedkoper dan een stoomgenerator maar toch efficiënt en comfortabel in gebruik. Perfect voor huishoudens die af en toe iets moeten strijken.

Ontdek onze Philips stoomstrijkijzers
SDA-HC-Ironing-Philips-Info-Page-stoomgenerator

Stoomgenerator

Philips stoomgeneratoren zijn ideaal voor het sneller strijken van grotere hoeveelheden wasgoed. Algemeen duurt het iets langer om een stoomgenerator op te warmen, maar het strijken zelf gaat veel sneller door de krachtigere stoom. Perfecte resultaten met een minimale inspanning dus! Handig voor gezinnen met heel wat wasgoed.

Ontdek onze Philips stoomgeneratoren
SDA-HC-Ironing-Philips-Info-Page-kledingstomer

Kledingstomer

Een Philips kledingstomer is ideaal voor een snelle, last-minute opknapbeurt voor de meest delicate kledingstukken. Het toestel verwijdert eenvoudig kreuken uit delicate en moeilijk te strijken kleding. Bovendien frist het je kleding op en verwijdert het nare geurtjes. Perfect voor mensen die vaak op weg zijn of vaak reizen!

Ontdek onze Philips kledingstomers
SDA-HC-Ironing-Philips-Info-Page-accessoires

Accessoires

Verleng de levensduur van jouw Philips strijkijzer en verbeter je strijkervaring met vervangende onderdelen voor Philips stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren. Houd je jouw kledij graag pluisvrij? Met een ontpluizer verwijder je snel en eenvoudig pluisjes van je kleding en blijven deze als nieuw.

Wat zijn de grootste verschillen tussen de toestellen?

SDA-HC-Ironing-Philips-Info-page-differences-fer-img

Stoomstrijkijzer

• Ideaal voor kleine strijkklussen
• Warmt snel op
• Goedkoper dan een stoomgenerator
• Makkelijk op te bergen
• Strijkijzer zwaarder doordat water in ijzer zelf zit
• Door de kleine watertank moet je sneller water bijvullen in vergelijking met een stoomgenerator

Voor huishoudens die niet zo vaak hoeven te strijken of weinig opbergplaats hebben, is een stoomstrijkijzer de ideale oplossing.

SDA-HC-Ironing-Philips-Info-page-differences-stoomgenerator-img

Stoomgenerator

• Voor een grote hoeveelheid was
• Bepaart tijd: met een stoomgenerator kan je tot wel 30 minuten per week besparen t.o.v. stoomstrijkijzer
• Strijkt effectiever kreukels glad en geeft krachtigere stoom
• Strijkijzer zelf is lichter omdat water in extern waterreservoir zit
• Warmt iets langzamer op dan een stoomstrijkijzer en is moeilijker op te bergen


Philips stoomgeneratoren leveren krachtige stoom met een groot waterreservoir, waardoor je langer aaneengesloten kunt strijken.

SDA-HC-Ironing-Philips-Info-page-differences-kledingstomer-img

Kledingstomer

• Ideaal om last-minute je kleding bij te werken of op te frissen
• Voor wie niet vaak of liever niet strijkt
• Je hebt geen strijkplank nodig
• Ideaal voor fijne en delicate stoffen of lastig te strijken kledingstukken
• Makkelijk om op te bergen of mee te nemen door het compacte design en lichte gewicht


De hete stoom uit een kledingstomer verfrist je kleding, verwijdert dagelijkse kreuken en geurtjes en doodt 99.9% van de bacteriën.

Enkele belangrijke kenmerken

Hoeveelheid bar

De hoeveelheid bar heeft een effect op de druk waarmee de stoom door je kleding geduwd wordt. Over hoe meer bar je apparaat beschikt, hoe hoger de druk en hoe eenvoudiger, sneller & beter kreuken verwijderd worden.

Continue stoom

Hoe meer stoom, hoe sneller je kunt strijken. Door middel van pompdruk wordt continu krachtige stoom gegenereerd die diep in de kleding doordringt en zelfs de meest hardnekkige kreuken aankan. Ook dikkere materialen worden zo eenvoudig gladgestreken.

Stoomstoot

De meeste Philips strijkapparaten hebben een functie om een extra stoomstoot te geven. Hiermee kan je heel gericht een extra lading stoom geven op de nodige plaatsen. Ideaal voor verticaal stomen of hardnekkige kreuken die je niet goed verwijderd krijgt.

Vermogen

Het vermogen of de wattage van het strijkijzer is bepalend voor de opwarmtijd. Een strijkijzer met een hoger vermogen zal sneller de gewenste temperatuur bereiken. Wil je snel kunnen beginnen met strijken, dan heb je dus een strijkijzer met een hoog vermogen nodig.

SDA-HC-philips-strijken-info-sole-img

Wat is het belang van een zoolplaat?

Wat is nu net het belang van de zoolplaat bij een strijkijzer? Hoe beter de zoolplaat, hoe sneller het strijken gaat en hoe minder kracht je hoeft te gebruiken. Optimaal geplaatste ventilatieopeningen zorgen voor de beste stoomverdeling.
Bovendien gaan de zoolplaten van Philips heel lang mee door gepatenteerde coatings, innovatieve technieken en slijtvaste materialen. Een zoolplaat heeft dus een groot effect op het strijkgemak.
De belangrijkste aspecten van een zoolplaat om rekening mee te houden zijn het glijvermogen en de krasbestendigheid van de coating. 

SDA-HC-philips-info-page-optimal-temp

Perfecte temperatuur, zonder handmatige instellingen dankzij OptimalTEMP

Door de OptimalTEMP Smart-technologie strijk je sneller, makkelijker én veiliger. Het strijktoestel zal namelijk nooit brandplekken veroorzaken in strijkbare stoffen. Zo kan je gegarandeerd alles veilig strijken, van spijkerbroeken tot zijde en van beddengoed tot kasjmier. Je hoeft zelfs niet te wachten tot de temperatuur is aangepast. Instellingen wijzigen of kledij sorteren hoef je voortaan dus niet meer te doen en je kan het strijktoestel zelfs met de plaat naar beneden op je kleding laten staan, zonder dat er brandplekken op je stoffen komen!

Voordelen:

  • Één stand voor alle stoffen

  • 100% veilig, zonder risico op schade

  • Geschikt voor zowel natuurlijke stoffen als synthetisch materiaal

  • Veel sneller in werking

philps-ontkalken-NL

Waarom is het belangrijk om je toestel op tijd te ontkalken?

Na verloop van tijd bouwt zich kalkaanslag op in jouw stoomgenerator of strijkijzer. Regelmatig ontkalken voorkomt problemen als witte/bruine vlekken op jouw kleding, bruin water en het lekken van water.

Om kalk te voorkomen, kan je ontkalkt water gebruiken en zorg je er best voor dat je na iedere strijkbeurt het waterreservoir leeggiet. Als je jouw strijkijzer regelmatig reinigt, blijft het apparaat optimaal stomen en gaat het langer mee.

Volg ons

Ontdek onze socialemediakanalen

Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Geüpdatet op 07 nov. 2022
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2024