banner Lumea
   banner Lumea
   banner Lumea

   Philips Lumea IPL

   Wil je een Philips lichtontharing apparaat kopen en wil je weten wat de voordelen zijn? Zoek niet verder! We leggen het jouw allemaal uit.
   Deel
   SDA-Philips-Ontharing-26

   Lumea IPL Lichtontharing

   IPL ontharen met Lumea geniet wel 6 maanden lang vaneen haarvrije zijdezachte huid

   Philips Lumea, afgeleid van de professionele IPL-technologie, is het eerste IPL-apparaat voor thuisgebruik. De Philips Lumea voorkomt de terugkeer van haar en maakt het mogelijk om gewoon thuis te ontharen en te profiteren van de voordelen van een IPL-behandeling. Philips Lumea maakt gebruik van licht met een sterk energieniveau om het pigment (melanine) in haren en haarwortels te verwarmen. Daardoor wordt het haarzakje naar de rustfase gebracht en komt er geen haar meer uit.

   Phases IPL

   Hoe werkt de Philips Lumea IPL?

   De haargroeicyclus bestaat uit verschillende fasen. IPL-ontharing is effectief als het haar zich in de groeifase bevindt. Niet alle haren bevinden zich tegelijkertijd in deze fase. Daarom adviseren we je om te beginnen met een reeks van 4 tot 5 tweewekelijkse behandelingen. Zo behandel je alle haren terwijl ze zich in de groeifase bevinden. Na deze eerste reeks tweewekelijkse behandelingen zijn vrijwel alle haarzakjes naar de rustfase gebracht. Als je de Lumeabehandeling daarna regelmatig herhaalt (om de 4-8 weken), blijft de haargroei weg.

   Philips Lumea is afgeleid van professionele IPL-technologie

   De lichtflitsen van de Lumea geven warmte af (A), waardoor de haarzakjes in rustfase gaan. Hierdoor vallen de haartjes uit (B) en zullen ze vier tot acht weken niet terug groeien. Hoe lang dit precies duurt, hangt af van jouw huid- en haartype. Bij regelmatige herhaling met Lumea (C) blijft je huid zijdezacht en glad.

   Gemakkelijk en pijnloos haar verwijderen in slechts 15 minuten

   SDA-Philips-Ontharing-28

   Stap 1

   Scheer, epileer of wax het deel van het lichaam vóór de behandeling.

   SDA-Philips-Ontharing-29

   Stap 2

   Selecteer alle instellingen op basis van jouw huidskleur met de SmartSkin-sensor

   SDA-Philips-Ontharing-30

   Stap 3

   Plaats het behandelingsvenster onder een hoek van 90 graden op je huid. Wacht tot het 'klaar om te flitsen'-lampje brandt en druk op de flitsknop

   SDA-Philips-Ontharing-31

   Stap 4

   Laat de Lumea tijdens het flitsen langzaam over het te behandelen gebied glijden. Zorg dat je niet twee keer dezelfde plek flitst.

   SDA-Philips-Ontharing-27

   Is IPL-ontharing geschikt voor mij?

   Philips Lumea Prestige werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypes. De behandeling werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Hoe groter het contrast tussen haar- en huidkleur, des te effectiever IPL kan zijn. Philips Lumea kan echter niet gebruikt worden voor de behandeling van wit/grijs, lichtblond of rood haar; de lage melanineconcentratie in deze haartypen maakt de behandeling ineffectief. Het apparaat is ook niet geschikt voor mensen met een erg donkere huidskleur, aangezien de huid dan een te hoge concentratie melanine bevat.

   Geniet wel 6 maanden* lang van een haarvrije zijdezachte huid

   Wetenschappelijke onderzoeken tonen haarvermindering tot wel 92% aan binnen 3 behandelingen**. De eerste 4 behandelingen moeten elke 2 weken uitgevoerd worden, waarna je de gewenste resultaten al zou moeten kunnen zien. Om deze resultaten vervolgens te behouden, hoef je alleen maar elke 4 weken een onderhoudsbehandeling uit te voeren. Na 8 onderhoudsbehandelingen kun je 6 maanden lang van een haarloze, gladde huid genieten.

   *Mediaan resultaat: 78% haarvermindering op benen, na 12 behandelingen
   **Bij navolging van het behandelschema, gemeten op de benen, individuele resultaten kunnen variëren

   Slimme opzetstukken stemmen de behandeling af op elk lichaamsdeel

   SDA-Philips-Ontharing-33

   Opzetstuk voor het gezicht

   Het opzetstuk voor het gezicht is nauwkeurig ontworpen met een plat behandelingsvenster, voor precies gebruik op de bovenlip, kin of kaaklijn. Het heeft een extra geïntegreerd filter en wanneer dit opzetstuk op het apparaat wordt geplaatst, wordt de lichtbehandeling automatisch aangepast voor de optimale bestrijding van ongewenst haar op het gezicht.

   Venstergrootte 2 cm2 | Behandeltijd - 1,5 min*

   SDA-Philips-Ontharing-34

   Opzetstuk voor de oksels

   Het speciaal gevormde opzetstuk is ontworpen om moeilijk bereikbare okselharen te behandelen. Wanneer dit slimme opzetstuk op het apparaat wordt geplaatst, wordt er automatisch een op maat gemaakte okselbehandeling geactiveerd.

   Venstergrootte 3 cm2 | Behandeltijd - 2,5 min*

   SDA-Philips-Ontharing-35

   Opzetstuk voor de bikinilijn

   Het haar bij de bikinilijn is doorgaans sterker en dikker dan andere soorten lichaamshaar, waardoor er een specifiek op maat gemaakt opzetstuk nodig is voor de beste resultaten. Dit opzetstuk is gebogen en heeft een extra transparant filter. De lichtbehandeling wordt automatisch aangepast wanneer het opzetstuk op het apparaat wordt geplaatst.

   Venstergrootte 3 cm2 | Behandeltijd - 2 min*

   SDA-Philips-Ontharing-32

   Opzetstuk voor het lichaam

   Het opzetstuk voor het lichaam is perfect voor een snelle behandeling van grote delen van het lichaam, zoals de benen, armen of buik. Het naar binnen gebogen design volgt nauwgezet de lichaamscontouren voor optimaal huidcontact. Door het opzetstuk op het apparaat te plaatsen, wordt er automatisch een op maat gemaakte behandeling geactiveerd die geschikt is voor deze lichaamsdelen. 

   Venstergrootte 4,1 cm2 | Behandeltijd - 8.5 min*
   *voor twee onderbenen

   App Lumea

   Mobile App

   Coaching tijdens je behandeling? Download gratis de Philips Lumea app

   De Lumea app is volledig gratis en biedt een unieke, gepersonaliseerde IPL-ervaring. De app werkt als je persoonlijke coach en zorgt ervoor dat je alles uit jouw Lumea haalt & deze op de juiste manier gebruikt voor langdurige resultaten. De app helpt je bovendien een gepersonaliseerd behandelschema per lichaamsdeel te maken, met tips en advies tijdens elke behandeling.

   Onze Philips IPL producten

   Onze Review

   Volg ons

   Ontdek onze socialemediakanalen

   Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Geüpdatet op 23 feb. 2023
   Stuur bericht