Contentpagina Philips OneBlade

 

Dit is Philips OneBlade

Trimmen, stylen en scheren voor haar van elke lengte.

 
Philips OneBlade
Philips OneBlade
De revolutionaire hybride styler
voor stylen, trimmen & scheren

Deze revolutionaire styler kan elke haarlengte trimmen, bijwerken en scheren. Creëer zelf strakke lijnen en perfecte contouren door het dubbelzijdige mesje in elke gewenste richting te bewegen en bepaal zo je eigen stijl. Je kan bovendien met of zonder schuim scheren - wat je maar wilt. De OneBlade is waterbestendig en is dus makkelijk schoon te maken door gewoon onder de kraan af te spoelen.

> Ontdek hier onze Philips OneBlade toestellen
> Ontdek hier onze Philips OneBlade vervangmesjes

 

De Philips OneBlade doet het allemaal. Deze hybride styler is een alles-in-één toestel om je baard te trimmen, stylen of scheren, waardoor je niet meer met meerdere toestellen hoeft te werken.

Philips OneBlade trimmen

Trimmen
 

Trim je baard op de perfecte lengte met de meegeleverde instelbare precisiekam met tot wel 14 vergrendelbare lengtestanden. De Philips OneBlade biedt ontelbare mogelijkheden, van strakke lijnen tot een stijl met een langere baard.

Philips OneBlade stylen

Stylen
 

Met het dubbelzijdige mesje kan je perfecte contouren creëren en in iedere willekeurige richting scheren. Zo heb je een uitstekend zicht op iedere haar die je trimt. Het mesje voelt zelfs op gevoelige plekken comfortabel aan, dus je kan zonder problemen snel en gemakkelijk jouw eigen stijl creëren.

Philips OneBlade scheren

Scheren
 

De OneBlade heeft een snel bewegend mesje dat met 200 bewegingen per seconde haar van iedere lengte afscheert. Deze hybride styler scheert niet zo dicht op de huid als een traditioneel mesje en voelt daardoor ook comfortabeler aan. Je kan best tegen de haargroei inscheren om zo efficiënt en comfortabel haar van elke lengte af te scheren.

 

Philips OneBlade

 

Face & Body OneBlade

Face & Body

De Philips OneBlade heeft ook een model dat geschikt is voor je gezicht én lichaam. Inclusief een mesje voor je gezicht en een mesje voor je lichaam met een opzetstuk dat de huid beschermt. Dankzij de OneBlade Face + Body hoef je dus niet meer met meerdere toestellen te werken.

Philips OneBlade gevoelige huid

Voor gevoelige huid

Philips OneBlade volgt de contouren van je gezicht voor een comfortabele scheer-en trimbeurt. Met de OneBlade kan je gemakkelijk en efficiënt in elke gewenste richting bewegen. Geen ingegroeide haartjes of branderig gevoel meer na het scheren!

OneBlade technologie

Unieke OneBlade-technologie

De revolutionaire OneBlade-scheertechnologie is speciaal ontworpen voor de styling van gezicht-en lichaamshaar & combineert een snelbewegend mesje (200x per seconde) met een dubbel beschermingssysteem. Hierdoor wordt scheren gemakkelijker en comfortabeler.

OneBlade Waterbestendig

Waterbestendig

OneBlade is waterbestendig, wat betekent dat je het toestel makkelijk kan schoonmaken: je kan het eenvoudig afspoelen onder de kraan. Bovendien kan je zowel droog als nat met schuim scheren, zelfs in de douche.

*De mesjes van de Philips OneBlade zijn vervangbaar en zijn ontworpen voor langdure prestaties. Voor behoud van een optimaal resultaat hoef je elk mes slechts om de 4 maanden te vervangen. Het vervangen van de mesjes verloopt bovendien eenvoudig en moeiteloos.

 

Wedstrijd

 

DEZE WEDSTRIJD IS GESLOTEN
Proficiat, S. Bernaerts, L. Mahieu, A. Van Eenaeme, V. Vanhie, K. De Bock, S. Hoste, W. Sap, M. Tournoy, F. Segers & N. Steenkiste


 

Contentpagina Philips OneBlade

 

Stuur bericht
    • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
    • BTW BE 0400.673.544
    • Copyright 2022