Philips OneBlade
Philips OneBlade
Philips OneBlade

Dit is Philips OneBlade

Deze revolutionaire styler kan elke haarlengte trimmen, bijwerken en scheren. Creëer zelf strakke lijnen en perfecte contouren door het dubbelzijdige mesje in elke gewenste richting te bewegen en bepaal zo je eigen stijl. Je kan bovendien met of zonder schuim scheren - wat je maar wilt.
Deel
OneBlade Trimmen

Trimmen

Trim je baard op de perfecte lengte met de meegeleverde instelbare precisiekam met tot wel 14 vergrendelbare lengtestanden. De Philips OneBlade biedt ontelbare mogelijkheden, van strakke lijnen tot een stijl met een langere baard.

OneBlade Stylen

Stylen

Met het dubbelzijdige mesje kan je perfecte contouren creëren en in iedere willekeurige richting scheren. Zo heb je een uitstekend zicht op iedere haar die je trimt. Het mesje voelt zelfs op gevoelige plekken comfortabel aan, dus je kan zonder problemen snel en gemakkelijk jouw eigen stijl creëren.

OneBlade Scheren

Scheren

De OneBlade heeft een snel bewegend mesje dat met 200 bewegingen per seconde haar van iedere lengte afscheert. Deze hybride styler scheert niet zo dicht op de huid als een traditioneel mesje en voelt daardoor ook comfortabeler aan. Je kan best tegen de haargroei inscheren om zo efficiënt en comfortabel haar van elke lengte af te scheren.

PhilipsOneBlade gevoelige huid

Face & Body

De Philips OneBlade heeft ook een model dat geschikt is voor je gezicht én lichaam. Inclusief een mesje voor je gezicht en een mesje voor je lichaam met een opzetstuk dat de huid beschermt. Dankzij de OneBlade Face + Body hoef je dus niet meer met meerdere toestellen te werken.

Voor gevoelige huid

Philips OneBlade volgt de contouren van je gezicht voor een comfortabele scheer-en trimbeurt. Met de OneBlade kan je gemakkelijk en efficiënt in elke gewenste richting bewegen. Geen ingegroeide haartjes of branderig gevoel meer na het scheren!

PhilipsOneBlade technologie

Unieke OneBlade-technologie

De revolutionaire OneBlade-scheertechnologie is speciaal ontworpen voor de styling van gezicht-en lichaamshaar & combineert een snelbewegend mesje (200x per seconde) met een dubbel beschermingssysteem. Hierdoor wordt scheren gemakkelijker en comfortabeler.

Waterbestendig

OneBlade is waterbestendig, wat betekent dat je het toestel makkelijk kan schoonmaken: je kan het eenvoudig afspoelen onder de kraan. Bovendien kan je zowel droog als nat met schuim scheren, zelfs in de douche.

Volg ons

Ontdek onze socialemediakanalen

Ontvang de strafste promoties en nieuwtjes in jouw mailbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Geüpdatet op 23 dec. 2022
  • Krëfel NV - Steenstraat 44 - Industriezone 4 "T Sas", 1851 Humbeek, België
  • BTW BE 0400.673.544
  • Copyright 2023

Inloggen

Welkom bij Krëfel

Vul je gegevens in en ga verder

Nog geen account? Registreer

Wachtwoord vergeten?

of